Кейт Уинслет: Никой не харесваше тялото ми

Актрисата, която е известна с мнението си, че жената трябва да е естествена, като малка не е срещала такова разбиране у роднините си.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Уинслет: Никой не харесваше тялото ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само аз, ама тя не знаеше...

Жена ми е доста слабичка,но нямам проблеми,винаги ми осигурява глисти за риболов.

Какво предпочитат: Да живееш в Кършияка Пловдив близко до денонощен Еротичен клуб или в район Тракия на спокойствие? И тръгнали да дават акъли и съвети и да ми говорят за деца,морал и възпитание. Продай си апартамента премести си и тогава давай акъли и съвети. Каква наглост.

Я съм за Тракия.Обичам спокойствието.Еротичнио клуб у Кръшиако че ме изнерви с еднообразието на музика - само Джо Кокър.

Брей, такава "суха" новина, а гледам вълна от коментари-от супер си, Кейт до баси дебеланата!!! :) К'во се хабите, бе, хора, дреме й на женицата за вашето мнение, важно е тя да се чувства удобно в кожата си :)

толкова? Нали са харесвали блестящия ти интелект....

Еми Кейт ако те бяха поощрявали да ядеш сладолед и палачинки Титаник щеше да потъне още преди да удари ледника. Въпрос на избор роля и Оскар или Макдоналдс.

Свинщината не бива да се поощрява, но леката пълнота не вреди на здравето. Лека, имам предвид при ръст 170см-70кг, а не 80кг.

Браво на нея. Аз също съм от тези които от млада съм се притеснявала ,че съм пълничка, а в същност не съм била само кожа и кости. Е , сега малко съм се отпуснала, имам да свалям кг. и дано успея по здравословен начин. Хем имам самочувствие, хем се чувствам, че онези слабите, са много нахални, гледат ме като лелка.

Какво му беше на тялото и в "Четецът"? Много си беше добро! Обаче на доста от показаните снимки тук, бая му е "отпуснала края"! ;-)

Пищна, сочна, с кожа "рози и крем", излъчва спокойствие, баланс, а не истерична съсухрена скумрия с жилести крака и истеричен поглед. Това е обективната ми оценка, макар, че за моя вкус е леко едричка, но е за предпочитане пред изсушените скочубри.

Тя е доказателство, че някои жени стават по-красиви с годините.

Да ти кажа права си. Аз съм кльощава, никакво дупе...ама такава ми е природата. И аз я харесвам.

Пищна, сочна,.... с цици и на гърба, не благодаря!

Това е една истинска жена с огромно присъствие ! Всички филми с нея ме "залепят" за екрана! Много я харесвам...везничката

Наистина е типична везна, както Моника Белучи и Бриджит Бардо, просто не й е писано да е кльощава.

И дупеста и цицеста е. Мой тип жена.Еваала!

А как играе...

Сакън, не пипайте жената!

Не е лоша жена, но неправилно географско позициониране. Да отиде в Турция, да отиде в Египет, да се почувства много харесвана. В краен случай - на Балканите, какво се бута с французойките. Симпатична е !

Ногу се захласваш по французките!А наште моми са най-убави! Са дали не ги обиди, като айде от тебе да мине я прати на балканите.Че спрем да говорим с тебе! А я и у Сръбия съм бил (па на балканите) и да ти кажем заболе ме фонтанелата от напрегане на зъркелите!Убаво след убаво.А след нега оди трето - па убаво.

Е, да, французойките просто са друг типаж. Въпрос на вкус, аз като чуя французойка и си представям нежна и елегантна женичка, дори да не е голяма красавица в лице. Докато Кейт просто е с по-грубовата фигура...

Абе и на мен ми казваха да се харесвам каквато съм, но все пак имам вкус и високи изисквания към женската външност, радвам се, че не слушах майка си.

Що си си причинила?

Е, па какво да е - най-много дека да заработва с тело ...

Майка ми казва Пенка Ако има внучка, да и дам името Пенелопе, име от древногръцката митология жената на Одисей от Итака. Красиво име.

Требе ти климатик и ладна стая.Че се оправиш.Ако пак ти предлагат от същото - не зимай!

Кейтито ако е нещо да я впрегна да ми работи през деня по къра сигурно ще е добре, ама требва ли и да я храна вечерта хич нема да е добре. Мощно впрегатно добиче ама много калории ще харчи, като го гледам. Та в крайна сметка не знам дали ще съм на кяр.

Що не одиш да се изявяваш при "На кафе"?! Ти нали там обичаш да ръсиш "мъдростите" си?! :))) Не знам защо си въобразяваш, че си оригинален и интересен хаха.. Като грозна кръпка си ти, в което и предаване да те поканят!

Не знам защо, но винаги в опитите си да защитят по-едрите или откровено дебели жени, хората намесват анорексичките, което е доста глупаво. Не всички слаби жени са анорексички, както и не всички пищни са готини актриси като Кейт. Затова гледайте си вашите телеса и по-полека с оправданията.

Да, бе, братче, все едно ако не си дебела, трябва да си кожа и кости умиргаща.... средно положение на здрава, силна и спортуваща жена, която изглежда супер, явно няма за тея кретени... Като се почнат едни изречения "по-добре така, отколкото скелет"... ма кой ти дава да избираш между Кейт Уинслет и скелет на тебе, бе льольооо...

казвам на дъщеря ми: "Ние сме щастливи, защото сме умни, но това е даденост и, както и другите, ако не я развиваш, само я похабяваш, което е много жалко."

Бе дали сте умни ти и дъщеря ти не е ли по-добре друг да каже, а не ти на дъщеря ти и тя да се съгласи че е така!? Поне една жива циганка като трето лице не можете ли да намерите дето да потвърди?

Не съм чувала за циганка, която да може да преценява ума на хората, само за МЕНСА.:) Идеята ми беше, че има и по-важни органи от задните части:), а също и, че човек не може да се хвали (което сте си помислили, че правя) с нещо, което Бог му е дал, а с това, което е направил, за да развие Божия дар за доброто на хората, каквато е целта, с която му е даден.

Кейт е точно, както трябва да изглежда жената. А мисля, че има и повече от едно дете. Идеалът на мъжете едва ли е "джезве кокали".

Тази жена е на 39 с две деца и след 2 години ще прилича на бабичка. Аз не я харесвам, не е моя тип нито актриса, нито жена. Да е жива и здрава.

Какво викаш??? Като стане на 40 да ѝ дадем да избира - куршум или въже!!! А ти, между другото кога ставаш на 40???

Няма да прилича на бабичка. Откъде си толкова сигурен ? Изглежда страхотно жената. Аман от ходещи кокали....Както има различни типове мъжки телосложения, така е и при жените. Не може всички да сме по един калъп - 50 кила с мокри гащи и с големи бомби. Аз харесвам всякакъв вид мъже и слаби и едри и с мускули и с без мускули и с пари и без....Омръзна ми да ми се налага , че женският идеал за красота е да си слаб като пръчка.

Пазарджик било изоставено село с един жител. Билета Пловдив-Пазарджик бил 3000 лева. Търся спонсорка-милионерка да ми плати билета за автобуса.

Да ме извиневаш, ама я те не разбрах.Ако сакат да те клатат 3000 лв за транспорт Пловдив-Пазаржик, кажи им да одат у тиквите и си фани влако.

И понеже ми изтриха предния коментар - не правите услуга на децата си като ги учите да се самозаблуждават и да живеят в измислен свят.

Не ги заблуждава, казва им истината, а не изкривените представи на анорексичната мода.

Анорексията няма нищо общо. Не става въпрос да изтормози дъщеря си с диети и тренировки, но градивната критика е полезна понякога. Минала съм по този път и мога да кажа, че ако си бил дете с наднормено тегло, последиците си остават доживот, дори да отслабнеш.

Пак погледни! Рубенсовите са направо две Кейтита. :)

Има страхотна бяла кожа и е много сексапилна, не случайно режисьорите държат да я съблекат във филмите си.

Не стига че дебела ами и гола. Айде, няма нужда...

Въобще не е дебела. Таман си е.

Първите хора са били гиганти и са строили пирамидите и другите храмове,които днес не знаят как са строени. Никой не казва 100 кг,но и модата на скелетите--отново деволюция.Смаляване.Отворете Библия,Коран,Тора,Ведите на хиндуизма да прочетете ,как са живяли по 1000 и повече години и колко едри са били.Рицарите мъже в средновековието са носели доспехи х 30 -40 кг,цял ден.Деволюция.Но успешно налагана ,чрез медиите.

"първите хора", за които споменаваш, са били друга раса, и са били дооостааа различни, както физически, така и най-вече духовно! Човека, в днешния му вид, се е явил доста по-дребен, и от тогава насам тенденцията е само към растеж.

Има деволюция.От Райската градина до днес все надолу--прочетете малко Розенкройцерите.Хиндуизма казва,че от златния век,през сребърния и така до днешния-железен -Кали Юга.Прочетете коя е Кали.Дънов казва,че идва реда на 6тата раса,след като прочистят сегашното население.Така че никой не расте-смалява се-и на ръст и на ум и духовно.Края на цикъла и при майте означаваше това.Започва нова ера.И както е видно на прага сме на 3та световна итн и тн

Е, па, ако са примоли, нема да я върнем...

наи правилно е да се насърчават децата да имат що годе реалистична представа за себе си. щото после като излязат в реалния свят ще има много проблеми.

Кейт Уинслет не е дебела, а по-едра. Такава жена ако ще и кожа и кости да е, пак няма да може да е като манекенките. Всичко е до структура в това отношение. Погледнах снимки на дъщеря й - не е дебела, по-едричка е само. Такъв тип жени (а и мъже) е добре да знаят, че няма да могат да са 40 кила и да влизат в детски дрехи с каквито и да било диети. Иначе са обречени вечно да се оглеждат критично и да не се харесват, сравнявайки се със скелетите от списанията.

Ахам, с едър кокал ще да е...

Виж снимки на Кейт от времето когато снима "Титаник" и тогава пак кажи!

Некои части свързани с бозаенето са доста добре. А те са важни за бозайници като мен.

КОГА ЕДНА ЖЕНА Е КРАСИВА? КОГАТО ДРУГА ЖЕНА СЕ ОБЪРНЕ ДА Я ИЗГЛЕДА СЛЕД НЕЯ. А ТАЗИ ЖЕНА Е 100% ТАКАВА. ЖЕНА ОТ ВСЯКЪДЕ, А И МНОГО УМНА!

И да допълниме ако немаш нищо против: Убава е и кога я се заврътим.А я не съм се спрел. У личното ми степенуванье има два вида вени: убава и безкрайна убавиня!

ТИТАНИчна е ;-)

Абе на тъмно формите не се виждат.

Така е, но тогава се пипат.

Е ПО ДОБРЕ ТАКАВА ЖЕНА ОТКОЛКОТО САМОХОДНИ КОКАЛИ И БУЛИМИЧКА ИЛИ АНОРЕКСИЧКА.

Я мислим, че с тебе сме от една порода.

Опитах се да ти нагньетем безкрайно ногу плюсове.

Никога не си ме питала,оттам и погрешното ти мнение.

И аз я харесвам като актриса,и жена.

Аз я харесвам, но наистина е едра (не бих казала - дебела, но си е едричка)