17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 22 август бях на концерт на Judas Priest и Deep Purple. Вокал на Пърпъл бе Ян Гилън. Английска стомана и рок динозаври. За годините си яко присъствие на сцената и оригинално звучене. На 73 г Гилън звучеше оригинално а концерта претъпкан от фенове. Рокмузиката остава класика вече 56 години при Пърпъл. Комерсиалните групи-еднодневки от пост хард-рок епохата се мъчат на стари лаври.

Кой им ходи на концертите????? Вие чалгарите яко чупите глупомерите.....да не е заразна тая глупост по чалго-фръго-теките????

Този Боно ще направи голямо добро на света ако загуби гласа си завинаги. Един век тормози хората по света с подобието си на глас. Аман от измислени групи, композитори и певци....

Сериозно, слушай си каквото там си харесваш и не се изказвай по теми, с които нямаш нищо общо.

Тия са такива смешници, обаче ги имат за най-голямата работа. Объркан свят.

Ми така е то. Нещо като се смалява, смалява, смалява и накрая го изпуснеш в тъмното и не можеш да го намериш.

Браво, дано да е за постоянно...през 2015 Боно ни натякваше да използваме думата "бежанци" вместо "мигранти"...голям привърженик на Меркел...притежава 700 млн долара, колко е дал от тях за "бежанците"...скапан лицемер, който иска да спасява планетата, ама лети с частен самолет...

Сигурно

Хе, хе, ти да не си гледал онзиденшния клипа на Paul Joseph Watson за този смешник? Ако не си - гледай го в ютюба.

Да, щото пол жозеф уотсън не е същия смешник!

На тези воинстващи либерали и отвратителни лицемери кой пък изобщо им ходи на концертите...

Просто не можете да си позволите да им ходите на концертите, това е..А, и харесвате чалга, няма как да разберете друга музика.

Ей, тиквоч, аз на поп концерти не ходя, а това тяхното си е жив поп, а не рок. Между тези и Ариана Гранде принципна разлика няма, освен, че мексиканчето не се взима толкова насереизно, колкото този ирландски смешник, издигнал се върху кауза и контекст, които обърна отдавна обърна на пародия. Пуснал съм си Пахелбел в момента, пък ти ми говори за чалга, каквато са и тези тук.

Просто не можете да си позволите да им ходите на концертите, това е..А, и харесвате чалга, няма как да разберете друга музика.