Боно: Срам ме е от U2

Фронтменът на ирландската банда и колегата му Едж споделиха, че се спрели на това име, защото стояло готино на тениска

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Две песни знам само . One and Lemon.

Ю Ту са явление в музиката, няма спор. Преди повече от 20 години бях луда по тях. След като гледах концерт от Зуу ТВ Тур. Мислех, че Боно е душата на групата. Когато ги гледах на живо разбрах, че не съм права. Душата на групата е Лари (създателят и барабанистът). Боно ме разочарова. Защото е позьор. Чела съм доста материали за тях и ще ви кажа, че останалите от групата му се дразнят. Но само Едж му върви по свирката. Най-големи конфликти Боно има именно с Лари.

Няма да ги сравнявам с Гънс енд Роузес, Лед Зепелин, Металика, Айрън Мейдън, Дийп Пърпъл, Пинк Флойд, Ей Си/Ди си, Ролинг Стоунс и т.н. (нерегистриран) Щото няма да е честно. Ама дори да ги сравним с едни Депеш Моуд, Полис и Стинг, Аеросмит, Кюър, Нирвана - пак не става работата. U2 са си комерсиална поп-рок група, постигнала успехите си, благодарение на политическите си послания/подмазвания. Завърших.

Ми, то и мен ме е срам малко като си спомня какви съм ги вършил преди 10 и еле па преди 20 години. И в работата си, и в живота си. А пък работата ми е такава че няма-няма и се сблъсквам с неща дето съм ги правил по-рано. Нормално.

Боното ще си остане с издънката с шапката...от тогава не ги слушам ..Та нашия Бончо си забравя шапката и праща частния си самолет за да му я вземат и донесът....та не е само името Ви от името трябва да се срамуваш

Много сте прости всички в този чат. U2 е една от най-великите групи, нареждат се до The Beatles and Queen Ще останат завинаги в музикалната история на човечеството.

недей.... НЕДЕЙ изрича думи за каквото и да е било сравнение на Ю2 с Куин и Бийтълс. ОЧЕВАДНО е че чувството ти за музикална преценка и стойност на истинското изкуство се нуждае от спешен рестарт и коригиращи настройки. Наред с другия срам че Ю2 ги има изобщо, сега се добавя и срама да чета твоето лишено от смисъл и логика писание.

а пък мен ме е срам и от тебе и от цялата ти група като цяло. Времето показа че сте били напълно излишни от създаването ви до сега. Не се коси - не сте никакъв фактор в света на музиката.

Борянче, продали са 157м копия, не албума. Ама така е, как да пишеш, като не може да мислиш.

Тя щото е първата "авторка", дето не може да мисли. Добре е. Ще се научи.

Одъртяха и изкуфяха...

Мен пък ме е срам от лицемерния позьор Боно, когото някога харесвах

Какъв срам?!?!Това което създават е КУлТ!

И то кой? Боно Вокс? Дето си приказва вместо да пее 2/3 от времето, а в останалата една крещи. Да, де, "прекалява с високите".

от серията U-boat или просто ей така

На американския разузнавателен самолет "Lockheed U2" са се кръстили. Сега защо не го казват... на фанелка щяло да отива!? Има го в десетки техни стари интервюта.

досега и те да са забравили, че са свирили някога. Цялата им работа винаги е била повече политика, отколкото музика.

Може да я слушат 5 годишни, може да я слуша и баба ти. Няма какво да те грабне и разчувства.

Rattle and Hum и Joshua Tree са велики албуми, маркирали прехода към рока на 90-те. Остапалото е боза. Бийтълс затова са недостжими, защото знаеха кога да спрат.

Минавай на Преслава,музикален инвалид

Много са ми еднотипни и еднакви песните им. Ей на сега си ги пуснах пак, на половината от първата песен превъртях на втората, и оттам всичко свърши с два клика на мишката още. Кво им харесват на "У две" незнам.

61-ият …. ?!

Една съученичка ги изписваше "You Too" и много се засрами, като разбра истинското име.

Боно трябва да се срамува най-вече от своето пеене. Иначе момчетата могат да свирят и композират, но Бобо определено не може да пее и всичко става ужасно, когато се обади.

Я като гледам минусите виждам, че има мазохисти, които харесват гласа на Боно. хахах :-) Е всеки има право да няма вкус и слух. :-)

И нас ни е срам.

#me2

В някои щати (напр. Тексас) # се чете като pound. Така, че #me2 може да се прочете и като "pound me too" и се получава леко двусмислено.

разбира ти кратуната от паунди

Голямо текучество в тая група, бре!

"Би ли казал на певеца си да свали малко високите, ще си направи услуга, ще направи услуга и на гласа си, и на всички, които трябва да го слушат". Големи са, факт, но точно това винаги ме е напрягало, когато ги слушам.

Това е вероятно най надценената група в историята на музиката изобщо.

Глупости. Има толкова наивници, които влагат надежди в групи-еднодневки, най-вече латиноси или китайчета въртяни по мтв, войс и т.н. Дори в една Адел-Дебел, или дори Роби Уилямс. Проектът Тейк Дет си изби парите, веднага му оправиха перчемчето на Роби-ту, показаха 1 голо рамо с бял потник, 2-3 мазни песни и всички от 13 годишни до бабички полудяха. Карай - важно за мениджърите е да пада пара.