Ники Михайлов: Баща ми ме научи да съм пич и джентълмен

Футболистът Ники Михайлов сподели откровено, че едно от нещата, които не би простил никога във връзката, е изневярата.

Обратно в новината

Коментари - Ники Михайлов: Баща ми ме научи да съм пич и джентълмен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

престанете да му завиждате.Той е моят идол

С тези татуирани ръчички прилича на смок.Предполагам е копирал Бекъм.Снимката до рафта с книги ме докара до лудост- двама сричащи малоумници, които последно са чели книжки в трети клас, се снимат до купчина книги...Супер нагло!

Какъвто бащата, такъв и синът- прости и нахални селяндури!

Нито си пич, нито си джентълмен, ами си прост цървул!

Поздравления на фотографа- не се вижда наследственото оплешевяване. А стайлингът , имам предвид имитацията на диоптерни очила, придават ИНТЕЛЕКТУАЛЕН вид. Господи, прибери си верисийте.

за такива като този пише дира но сум сигурен че за онова булгарско момиче което е на 2з и преподава испански в университета в манчестурняма да пишете ине ме поправяите да преподава испански детето говори 5 езика исе казва викторя дубрева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато оприличи НиЛО на трабант, беше ли джентълмен?

Думите /пич/ и /джентълмен/ са толкова несъвместими , че приличат на Аритмичния кючек дето праска баща ти.

:) +1

А НАУЧИ ЛЕ ТЕ ДА КРАДЕШ???????

Да си джентълмен, моето момче далеч не означава да ухажваш силиконови момета по чалга заведенията.Бая ще има да учиш, докато някой искрено те нарече "джентълмен".Май от тати се научи само на свръх високо самочувствие.

Баща ти те е научил да си пич-ка!

Един жентълмен не би изрекъл:"Не ме свързвайте с грозни дами".Истинският джентълмен се държи учтиво и с бившата,а не да я нарича трабант,и с грозните дами,и с възрастната съседка.

Абсолютно, но това Михалов-син едва ли би го разбрал.Аз бих го нарекла "пишлигар", не "джентълмен"

Ники Михайлов и джентълмен!!! това просто е невъзможно. Хахаха

И какъв "пич и джентълмен" е баща му, който си позволява да размества хората, седнали в ресторант, за да седне на тяхната маса... щото просто му харесва повече !!! Това са хора с деформирани ценности...правилата важат за другите, а те са над всеки и всичко. Но и това е до време.

ужас! вярно ли е това? и как са си позволили персонала на ресторанта да го направят това? дайте подробности!

Има чувство за хумор Малкият перчем ;) Още се смея ;)

"Пич и джентълмен"???????????????? Паднах от коня.

изобщо не ми приличаш на пич, особено след като четох новини как пускаш есемеси и флиртуваш с други жени, докато си във връзка с алисия! не че тя ми е особено симпатична, но това не е коректно и противоречи на всичките глупости без съдържание, които си надрънкал без да мислиш!

И този, подобно на Палячото Божинов, се изхвърля, за да привлече вниманието на по-неинтелигентната част от електората. Защото интелектуалците надали знаят кой е Малката перука, кой е Голямата перука, коя е тази или онази златотърсачка, пък била тя някаква си Николета или Алисия. Въобще, с тези измислени и полуграмотни ВИП, които ни се натрапват постоянно, българите съвсем ще оглупеем. Започваме да забравяме класиците си, дейците на културата, на историята, на литературата, на музиката... До къде ще ни доведе това състояние на интелектуална летаргия???

Абе много ми е съмнително Ники да е казал нещо такова, сигурно е искал, ама като го знам как говори, много ме съмнява. Със 100 думи речник, едва ли. Николета и тя е същата, много си допадаха по интелект:-)) А единственото нещо, което е дал баща му са връзките и парите.

МАМА НА КВО ТЕ НАУЧИ БЕ КЕЛЕШ ?

Хахахахахххх

Всяка думичка сложена в устата на ритнитопковеца ме разсмя.Също като подредените думички който поставят в силиконовите джуки на половинките им.Хайде скрийте се бееее,смешен "елит".Нищо друго не сте, освен простаци с пари. Интервю ще ми дава-смешник.

А да друсаш кючеци успя ли да те научи ?!

На кючеците Алисия го научи.

Някой дали може да ми обясни как точно би прозвучал съветът да бъдеш пич? Какво точно означава това?!

Да си плешив , със самочувствие, да можеш да играеш кючек и да караш ферари, да си гадже на засукана плеймейтка или фолк певица, да си мислиш, че можеш да играеш футбол и затова да ти плащат милиони, да се снимаш в клипове и да даваш безмислени интервюта.

Абе,не че нещо,ама ако го беше научил и добър футболист да е,нямаше да четем за него само в жълтините!

Nina

само да си изясня: когато баща му започна връзката си с мария, не беше ли все още женен за маика му?!? или това означава да си "човек, пич и джентълмен"?!?

Не надничай под чужди чаршафи. Бяха женени, да. Но майка му беше тази, която първа полегна в чуждо легло.

А защо смяташ,че правилото важи за другите, но не и за теб... Второто изречение си го написал така уверено...

Nina

аз затова и казах, че искам да си го изясня. и ти го направи, за което ти благодаря!!! ;)