Борисов с внуците: Играта ни върви!

Тримата се снимат на фона на футболно игрище с малки вратички

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъсаният минискус, е част, от играта.

Game OVER.

Дядо.Мутрьо с Мутретата, Идилия.

Ама чалъмите свършиха...

Какъв е този ЦИГАНСКИ ДВОР бе мутро ?!

Дааа,наваксвай защото скоро ще си у панделата!!!

На Баце да не са му взели жипката, че Севдето мина на по-нискобюджетни снимки с внуците?

Има да търсите Бойко, тези кресльовци дето са се събрали са смашници на махленско ниво.

Джипко Бибипков е номер 1 сред всичкини цигани в Българя,държавни чиновници и полицаи! И на последно място по доверие сред българите. Чакаме те в Народното Събрание, боклук!

Не си на нивото му, че да говори с теб!

Така е. Новите ще трябва много да свалят нивото, за да му разберат нечленоразделните бръщолевения.

Тези дето му спретна компромата с пачките, кюлчетата и златото сънуват само мангизи. Абе, тъпунгери вие не разбрахте ли , че Борисов е над тези неща. Той искаше да остане в историята на България като най-дълго управлявалия Министър-председател и съградил и направил ба-много за Родината. И той го направи. Да му ядете гъ...а и от ляво и от дясно крадци, неудачници и нетеализирали се лумпени. Борисов е велик!

Ти май не си наред в главата. Да не би да си от подчинените му мутри,изпълняващи неговите поръчки.

Абе тези от мафията са много тъпи! Избират си някой, започват да го очернят от сутрин до вечер и си мислят, че ще заблудят някой. Стар КГБейски номер. Евтин трик! За ГЕРБ и Борисов гласуваха близо 900 000 души. Бой за петнайсети пореден път и пет на парламентарни избори. Контрабандисти, наркодилъри, мафиоти неплащали данъци, далавераджии, шпиони вият на умряло. Няма кой да им се върже. А на Бойко му дреме. Било го страх. Ама наистина ли си говярват. Играе си с тях като котка с мишка. След шест месеца ще се върне на бял кон! Бий Гешев, олигарсите и предателите в Президенството! Народа е с теб!

837 хиляди как ги направи близо 900? От тях като се приспадне платения, корпоративния и държавната администрация вот дали ще съберат достатъчно, за да минат 4%? Пътувайте. Историята ще ви запомни като най-големите крадци и страхливци в съвременната ни история, при които България застана твърдо на първо място в СВЕТА по изчезване на населението било то поради ниска раждаемост, висока смъртност или емиграция. Това ако не е геноцид здраве му кажи.

Като види зор показва внуците.

Ще ти видим играта в сряда 21 април.

Ще му видиш чепа!

Ако има такъв.

Тцц тоя измамник. Лесно не иска да сдаде властта. Малко ли окраде? Алчен, корумпиран...

Борисов, играта свърши!!!!

Евала Баце, велик си! Най-успешния Министър председател на България от 143 години направил най-много добрини за Родината. Тези отрепки от парламента ще те върнат на бял кон! Приятна отпуска! Заслужаваш си я! А между другото внуците са ти страхотни. Господ здраве да ви дава!

Страхувам се от приказката -Господ бави,но не забравя и когато дойде време ТВОЙТА МУТРА ДА ПЛАЩА ДА НЕ ПЛАТИ СКЪПО.

Тъпа пиарска акция, да ни покаже добрият Борсов! Още по-тъпо пиарите го сложиха тая сутрин на екрана на БТВ да се бие в гърдите и да чуеме подледните му тъпизми.

Отврат !

Само с внуците ли, а с детето кога...?

скоро !

Сладури! Браво! Заслужена почивка г-н Борисов! Благодаря Ви за безконечната работа и себераздаване толкова години. Почивайте, събирайте сили, че скоро пак някой ще трябва да вдига страната и да я възтановява от крадците.

Браво Бойко! Благодаря ти,че промени България. Имаш право да се порадваш на внуците!

Иносказателно иска да ни каже :Далаверите и лъжите ми вървят отлично ,а вие балъци лапайте мухите !

Един милиардер се снима до две малки и бъдещи милионерчета!

Страхливец, цяла България те чака в парламента, да те видим дали ще ти върви играта там или ще гледаш като Тодор Живков преди 30 години. Мен ако питате, най-добре с полиция и НСО да те закарат там.

Благодарение на богатството си лошият човек минава за добродетелен, но то не може да му купи привилегията за по-стойностен живот.

Ей дебил, снимай се с Деса и ПКП да те харесат хората!

Ей, голям ПР, голямо нещо. И внуците вкара. Заклеймени за цял живор с този дядо!

В затвора игрище няма. ББ е позор, за тези две деца и за цяла Б-я, мошеник и половина. В учебниците, ще пише само лоши неща, за него и неговото посткомунистическо поколение.

Не можеш да заблудиш никого. СИКаджия

В сряда е момента за парламента.

"Удовлетворен" от свършената работа по съставянето на евроатлантически кабинет дядо Борисов се отдава на спорт с внуците си.

Ей ненаиграл се. 12 години ни играеш по нервите.

скоро за тоя простодушен,често наивен,земен, добър човек....

Сигурно си прав, също като за бай Тошо.

Забравил си кавичките.

Само бесило за теб.

Наистина трябва да си много прост и отвратителен човек,за да напишеш подобно нещо.Живеем в 21 век,но ти май не си разбрал.Ще обесиш на майка си ......

Тулупа е човекът, койго погреба нашата Родина.

и Славчо, Корнелия, Мая и сие простаци ще я възродят?

крадецът на милиарди прави мили очички за пред хора, един вид вижте ме и аз съм човек

Снимка на милиардерчета :)

Хубави деца. Дано да внимава с речника си. Да им се радва и да стои далече от политиката.

А на колко хора внуците са далече, далече заради неговата политика, че караше младите образовани хора да стават овчари в Австралия и други много грехове

Не е заради неговата политика, а е заради алчност. В България работа има

Няма ненаказано добро, нали знаеш. Дай пълен игнор на всички жалки, злобни и малоумни смешници!

Много силен мангалски ген, като усети опасност и почва да се крие зад децата. И видът му е агуптски, целият е в цигански номера.

На прощаване! Да не забрави одеялце, че при Бай Ставри е студено вечер

Толупе, цял свят знае що са лайно си. Ако работата беше в ред, нямаше да има толкова милиони българи да те мразят, да те плюят, и да искат да те вкарат в затвора или в ада. Фактът, че те е шубе, че се криеш на ПКПто и гъза на майната си, доказва, че поне сам знаеш колко много си откраднал, колко си затънал, колко си близко до смъртта и до омертата. На всяка свиня ѝ идва Коледата! И твоята дойде скоропостижно! Гад мръсна, за теб само смърт. Или доживот в урановите мини, да си заработиш откраднатото. А утре ЧСИтата ще разпродадат имотите ти, а тия внуци ще ги пратим на джендърите в Швеция да им се радват педофилите... Нали такива планове правеше да продаваш нашите деца? Ок, твоите ще са сред първите десятка. Щото знаем, колко вече продаде. А това не се прощава. Играй си с "внуците", че скоро червеите ще си "играят" с вас. с ВАС също. с АССГ също, със СГС, СРС, ВКС и другите също. Чаткаш нали?

Какво изслушване? Той не е дори депутат. Злобари и реваншисти.

....... сега и гоблени ако започне да шие, ще избие рибата....

Много злоба бе, към един Велик българин. Майка България ражда и е раждала велики синове и Борисов е един от тях! А Иванчева, Черепа и сие ще се наакат от злоба. И с Бойко и без него Иванчева и олигарсите пак ще търкат наровете в затвора, а Черепа ще сънува заснежените върхове на Рила, Пирин и Витоша от пясъците на арабската пустиня. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президентството! Народа е с теб!

БОКО ТИКВАТА Е НАЙ МРАЗЕНИЯ ЧОВЕК В КОЧИНАТА. АКО ИМА ДА ПЛАЩА ТОЙ САМИЯ ДА ГО ПЛАТИ,А НЕ КАТО ДРУГАТА УТРЕПКА ПЛЮВНЮ. ЧЕ ОНЯ ПЪК И СЕ ЗАЖЕНИ СЛЕД НЕЩАСТИЕТО. НАЛИ НЯМА НИКОЙ В ТЪПАТА ГЛАВА.

Правилно се е насочил на раздяла. Може скоро да не ги види. Да си приготви и едно одеялце като Бай Тошо за ареста.

Евала Баце, велик си! Най-успешния Министър председател на България от 143 години направил най-много добрини за Родината. Тези отрепки от парламента ще те върнат на бял кон! Приятна отпуска! Заслужаваш си я!

БОКО сам си пише коментари!

тЦ,ТОЙ Е НЕГРАМОТЕН.сЕВДА МУ ГИ ПИШЕ!

можеше пак да го снимт с кюлчета и пачки като свиня в теменужки.

Доокога ще ни занимавате с разни отрепки? Стотици хиляди честни българи са грижат с л бов за внуците си, без да имат шкафчета с евро и кюлчета, а само мизерните си пенсии. Но тях не ги дават по медии и телевизии. А тулупът да знае, че като го тикнат в пандиза, там ще изгние, крадениоте мангизи ще си лежат в чуждите банки, а внуците бързо ще го забравят!