Бойка Велкова на снимки с Пачино и Итън Хоук

Снимки на Бойка Велкова с Ал Пачино и Итън Хоук насред Бродуей потопиха артгилдията във възторзи.

Обратно в новината

Коментари - Бойка Велкова на снимки с Пачино и Итън Хоук | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубаво, но на как се е промъкнала там, при положение, че ние имаме много по-добри артисти?

Има ли нещо има ли някой ,който да генерира в този форум доброжелателство?Съмнявам се... Дори раждане на нов живот е повод за злобни подмятания. Тъжно...

Връщам се тук с очакването да се разсмея над поредната ти глупост и очакванията ми са оправдани. Ако имаше надежда да разбереш, щях да ти обясня за какви комплекси и личностни проблеми говори войнстващата ти посредственост, жалките ти опити да внушиш на другите измислени комплекси и дори опитът да се представяш за различни хора хахаха. Фактът, че заради една забележка за неграмотността ти стигаш дотам е повече от красноречив. Би било добре, ако със същата настървеност започнеш да работиш върху ограмотяването си. Но от друга страна не е лошо да има по форумите и такива семпли люде като теб да се посмеем. хахаха

Браво,много хубаво!

Мда. А пък Ал Пачино има снимка с мен, погледнато от друг ъгъл. И кво праим са ?

Гледал съм я в четири постановки, измежду които - "Трамвай желание" и "Силвия, или коя е козата" и определено не ми допата! А да и в един ТВ театър я даваха...Не знам защо, но повечето бг актьори са typecast-нати

И аз имам снимка с Ал Пачино Той след всяко представлението на Бродуей дава автографи и се снима с феновете си. Страхотен е!

хахаха не страдам от абсолютно никакви комплекси. Някои хора се опитват да омаловажат собствената си неграмотност с подобни обвинения. Но поне ме разсмя хахаха

Личните ми впечатления за Бойка Велкова са за една безкрайно суетна и превзета жена, която оставя след себе си само насмешливи погледи. Ако талантът й отоваряше поне на 1/10 от това за което се мисли, нямаше да е голям проблем, но тя е доста посредствена актриса. Последно я гледах в "Идеалният мъж" и просто ми идеше да се метна от балкона при патетичните й монолози. А и "Козата Силвия" е доста изнасилена постановка. Както казваше дядо ми: прехвалени ягоди.

Преди години я гледах в предаване по телевизията, изсипа толкова порнографски гадости, сигурно е много арт да се говори така, но на мен ми е отвратителна

Пълна анонимница-нито Митко Пайнера я знае,не е била в Биг Брадър,нито е участвала в конкурси за Мис"....." за ужас на 70 % от българите!

а аз имам снимка с дядо мрас. и?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За неуките чалгари - Бойка Велкова - прекрасна българска актриса! Идете и я гледайте в театъра,пък после пишете, излагате се е , вярно - не пее чалга и откъде ще я знаете...

Човек защо си даваш зор да обесняваш на простолюдието. Който ходи на театър знае коя е. Питането им говори за културните им познания и ценности.

Може да не съм от столицата,а , и да ходя на театър в Пловдив.Ние имаме театри, да знаеш и тук. А госпожата не ми е известна. Като гледам, не блести с особена красота и най-вече с никакво излъчване!!!

Много уместно зададен въпрос!

Биг Нюз точка ком - голям праз

Само завист и злоба ли има в теб ? Представиси да имаш възможност да се снимаш с любимият писател или като нея кумир в киното ! Толкова ли станахме лоши Българите, че когато се случи нещо хубаво на някой първата задача ни става да го оплюем, после да докажем, че това не е никакво постижение и така до безкрай ???

Голяма работа, Пачинката и бездарния Хоук се снимат с 50 човека на ден.

Наричаш Хоук бездарник. Наричаш Пачино, "пачинката" Много обичам да чувам за световно известни хора оставили доста филми зад тях, че са бездарни. Защо винаги го чувам от неудачници ??? Обориме, че не си неудачник и имаш 1% от това което са направили те и ще ти се извиня.

Алекс

Остави го злобния хейтър. И аз ще му се извиня дори и при 0,01%

Саксофоне, от това как наричаш Хоук и Пачино излиза, че всеки ден си пиеш кафето с тях и сте свои хора. Но понеже това не е така и няма как да стане, следва изводът, че си голям простак. Простак и невежа, който си мисли, че може да дава компетентни оценки кой какво може в киното. Е, може нарочно да пишеш тези глупости, за да провокираш околните, но не ми се вярва да имаш толкова акъл! ;-)

Ал Пачино не е "пачинката" а е велик артист.Бездарния си ти,на всичко отгоре си комплексиран.Имаш спешна нужда от психиатър!

Марлон Брандо не е бил в школата на Лий С. Прочетете автобиографията му " Песните на мама", но Мерелин Монро е била. Хубав ден на всички

А ти вземи да посещаваш школа по правопис. Пише се МерИлин. Просто е смешно неграмотници да се опитват да се правят на знаещи хахаха

Това е транскрипция на име. Не е правописна грешка. Без нерви

Каква транскрипция, бре, защо пишеш глупости? Явно не са ти ясни тези работи! И къде видя нерви в забележката на Мерили?

И правилната транскипция е МерИлин. Но, разбира се, хора, които са подочули оттук - оттам нещо без да са чели, няма как да го знаят :)

хехе Значи според теб в името Marilyn буквата 'i' се транскрибира на български език с буква "е" ? И това ако не е признак на неграмотност, здраве му кажи! И спокойно, няма нужда да нервничиш, че хората с право ти правят забележки.

Ебаси кефа.