Борисов аплодира Ицо на премиерата на ”Стоичков”

Бойко Борисов, министрите Свилен Нейков и Вежди Рашидов, Валентин Златев, Наско Сираков, Георги Димитров-Джеки, Йордан Лечков, Томас Лафчис, Валентин Михов се събраха за премиерата на филма "Стоичков" и лично поздравиха екипа на продукцията и главният герой.

Обратно в новината

Коментари - Борисов аплодира Ицо на премиерата на ”Стоичков” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоичков е един от малкото световноизвестни живи българи и заслужава почит и уважение.В България е време да се научим да ценим и приемаме известните дори когато те са малко необразовани и грубовати.

България има природни богатства България има народ несломим България има от всичко по малко, но ицо стоичков е само един

как се гледат само!!като в турски сериал,дали ще си пуснат по един език?!

не ,ч е злобея ама по прости от тия сбраните на снимките няма и за най голямо нещастие тази плеада от вип личности управлява държавата, за това ли умряха Ботев и Левски да се превърнем в страна на педали, тикви, чалгаджиики и всякава друга измет.

Браво,Христо!

голям!и куражлия!харесва ми!много!!!

АЛЕКСАНДЪР МОРФОВ в разговор с Диляна Димитрова. Труд, 26.11.2010 - Да не би да сте приятел с премиера, който аплодира Вашия спектакъл Хъшове , после Ви поздрави и зад кулисите? - Не, премиерът за мен е ниско интелигентен охранител, който по стечение на обстоятелства стана премиер на България. Което ми е малко неудобно за българския народ, но е факт. Често си мисля,че не съм част от този народ. Хората, които вършат цялата тази свинщина наоколо , не са моят народ. Същият той, който си хвърля боклуците от балкона и слуша чалга, си избра този премиер. Но нямам друг избор, освен да го търпя, защото мнозинството го е определило за такъв.

Стоичков - най-големия и успешен футболист! Борисов - най-големия и успешен премиер!

Това са двамата най-големи футболисти на България...Е нищо ,че единият има претенциите да управлява България... горката...

то вече смешно стана - полвин Истанбул- а всичко е само "жълтурска "информация. абе писна ми.

На тази снимка коментарът ми е: "Горчиво!" ;)))

прегръдка на две говеда но единия с простотията си вреди само на себе си а другия на цяла българия

един и сащ интелект, един и сащ речник, един и сащ манталитет на двамата видни доктори на каруцарските науки.

научи се да пишеш правилно преди да коментираш хора, които са постигнали значително повече от теб.

ОТВРАТ!

Някой липсва на тая снимка. Ако там беше и Дим. Пенев, то тримата глупаци щяха да са в пълен комплект. ........ Нещо липсва ... в кадъра. Какво ли ще е, а?

Най- големия си Ице.Успех.

ИЦЕ, ЧЕСТИТО.ТОВА ДОКАЗВА, ЧЕ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯТ БГ-ФУТБОЛИСТ.

Да ти умре конят от гъдел......Цяла плеяда от икономисти:)))))))))

радвам се за големия футболист на бг ицо стоичков да си жив и здрав и много радост да доставяш на децата и на хората радвам се че си остана прям и естествен и нарича нештата с истинските си имена поклон

Гадно какви селяци са ни идоли и управляващи.

Стоичков прилича на диво прасе, явно като убиваш животни ставаш такъв. И всички се прегръщат и стоят толкова близо един до друг, напомнят на държавните ръководители от времето на соца, макар че онези даже се и целуваха по устата. отврат.

Простаците винаги се надушват. Имат силна духовна връзка.

Великан! Във филма много точно го описа един фен " Стоичков - големи топки"! Точно заради това е мразен от много българи. Защото има топките и куража да каже и направи, каквото му е на уста, а не се крие като мишка в ъгъла с интригантите! Жив и здрав да си, Ицо!