Божана и Чилева отварят ресторант в Созопол
Победителките в предаванията Master Chef и Hell"s Kitchen ще готвят заедно в малко заведение
Обратно в новинатаКоментари - Божана и Чилева отварят ресторант в Созопол | Лайф.dir.bg
Коментари
Да отворят Созопол /не знам чий е/, пък после ще натъпчат ресторанта й /ако ще е нейн/. Боже, роди се още един ВИП и се множат ли, множат...А Вълчев нека си каканиже за тестове, дипломи и оценки.
Истеричката Божана става само за ТВ шоу, но не и за истински бизнес! Все пак нека опита, няма лошо! Резултатът обаче е ясен!
Чилева става, тя е стъпила здраво на земята и не се халосва. Божана обаче, се гаври с балканската кухня и прави някакви смехотворни и жалки вариации на иначе прекрасни ястия.
Браво момичита,така се прави.Не може цял ден да стоиш пред телевизора и да ти върви в живота пък и да коментираш компетентно.Така прави моята половинка,но това е друга тема.
Какво невероятно умно бизнес решение... Ресторант..в пандемия при това! Йес, бе! Те тия неща ги разбират...
Чета коментарите и не мога да повярвам - НЕ може да е истина , колко посредствен , злобен и завистлив е станал Българина !!! Бихте се пръснали от яд , ако някой има идеи, смелост и желание да започне нещо ново и по-различно от познатите ви традиционни шкембеджийници !! Готови сте да разкъсате всеки, който е младд и амбициозен на фона на всеобщата ПРОСТАЩИНА и НЕКАДЪРНОСТ !!! ЗАСРАМЕТЕ СЕ бе Хора , на къде си мислите че отиваме с подобна нагласа ?!
Желая УСПЕХ на момичетата от сърце !!! Всяко начинание подплътено с умения трябва да бъде насърчавано !!!
Божана е много арогантна и много и скочи самочувствието.....
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Смешнички.
2 готвачки отварят ресторант. И това е новина ?!?!
Е, ти пак ква новина искаш?! Че вчера "законотворците" са подготвяли вдигането на ДДС с много малки изключения на 24% и корпоративния данък на 18% и стъпки към ликвидация на НЗОК, ли? Зарежи ги тези глупости, ами виж вмирисаните на запръжка готвачки какви гурме пълнени чушки ще правят...
Тая ...Божана не беше ли психически лабилната миячка на чинии от Холандия дето се търкаляше по пода като предозирала наркоманка и ...някой ѝ плати титлата в МАСТЕР ШЕФ? След този сезон шеф Ангелоф разпърдя гърнето с другите двама водещи. Явно не бяха съгласни със свиреният мач в полза на кукувицата Божанка.
Мъжът който готви на финала я разби, но и подариха титлата. На полуфинала тя изпадна в хистерия и изобщо не трябваше да е на финал! То в БГ всичко е така, нагласено. От тогава не ги гледам тези предавания!
А бе хубаво си е предаването, но за съжаление прекалено много нагласени неща. Едно за победител, но и самото готвене. Измама за зрителите!
Ако наистина си готвач, може и да представлява определен професионален интерес да го гледаш този цирк. Само че за някои от нас гледането на насилени драми на готвачи, перачи, миячи и гладачи ни идва прекалено долнопробно. Така умират културите и цивилизациите - значимите фигури са спортисти, артисти, певци и готвачи, т.е. обслужващи хедонизма. Същата работа и при залеза на Рим, докато при възхода му обществените фигури са пълководци, оратори, философи и писатели.
Тия що не си намерят нормална работа ! Ресторантьорството е преди всичко бизнес. Джейми Оливър е супер готин тип, но доста от ресторантите му фалираха.
ГПС кординати , та да не стъпвам там никога?
Призът за bad timing е техен. Това не е като да си купиш фабрика на 8-ми септември, ами направо на 9-ти.
е кажи колко тъп трябва да си, кто има епидемия да отвриш ресторант на морето хаххахахах
Всъщност изобщо не подозираш,че тъпия си ти.Защото мнозина ще се откажат,но някой трябва да храни хората,които вече резервираха.Аз съм рецепционистка ,работя от дома си на резервации и през юли и август сезон ще има,макар и по - скромен,но ще има. А "хистеричната" Божана чрез работата си живее живот ,какъвто малцина на нейната възраст успяват. Успех и на двете,сигурна съм,че ще го имат!
"Рецепционистка" значи. И ти ли си от тия, дето си мислят, че са родени за големи шефове или звезди и сегашната им работа е някакво недоразумение, временна. А да си готвач е ужасно - по 12 часа на ден във вмирисаната кухня, целия смърдиш на манджи, бял ден не виждаш. Вземи да инвестираш в образование, иначе ще те ритат пияните отрепки от западна Европа
То от сума време по летищата на запад почти няма служители, а само терминали, на които им цъкаш по екраните и си сканираш документите, по хотелите рецепционистите ще останат до последно - ха, ха. Да те светна, че до юли или ще се види втората вълна от короната, или ще вдигант ДДСто на 24% и корпоративния данък на 18% и народът масово ще си глътне граматиката. Като си рецепционистка, поне трябва да знаеш, че резервациите могат да се отменят. По морето има кой да храни хората - викат му се магазини. Имам апартаментна сграда след Созопол и гледам какво се случи с ресторантите - категорията на туристите досега беше такава, че ядяха храна от магазините или за вкъщи от fast food-овете. Което ми е добре, че до 23 часа всичко се е кротнало и млъкнало. Хем съм на първа линия и далече от центъра, хем навремето беше джангър до сутринта и чак при нас се чуваше. Семейният и убиташкият туризъм, каквато ни е категорията, само по ресторанти ходи.