17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще стане рекламно лице на бастуни

Не лъжи. Не си някой, а никой.

Виж, машините и кафето им стават, стига да ги ползваш по веднъж на ден. При по- честа употреба се развалят. На мен ми заявиха, че моята ми се е развалила поради "прекомерна употреба за домашна машина", а я ползвах 3-4 пъти на ден... За тях това било прекомерна употреба на уреда !? Все едно съм правил кафе в заведение... WTF!? Явно Пит пие само веднъж на ден кафе.. И ми отказаха гаранция. Е, не ми отказаха, а ми казаха да си поема ремонта :) Аз им казах да поемат на майната си :)

сам

може, да е жив и здрав, а ти, ти ще станеш някога рекламно лице на нещо? най-вероятно не...

Значи, ако купуваш, НЕОПАКОВАНИ стоки, или напитка в ЧАША от кафе- автомат, може да се РАЗБОЛЕЕШ от МРЪСНАТА вода... В тия кафе-машини наливат каквато намерят вода... Един човек получи БЪБРЕЧНА КРИЗА, след като пиеше кафе от кафе- автомат на външна стена, сложен от арабин... Водата при тоя арабин е МРЪСНА. А човека зареждащ кафе- автомата, взимаше по една кофа вода от тая МРЪСНА вода на арабина, от кооперация. Ако ядеш арабски ДЮНЕРИ или от Китайски Ресторант, може да се заразиш с всякакви ВИРУСИ.

За да е хубаво кафето най е важна колежката

За заведения се купуват професионални кафе машини

Което означава, че можете да се заразите навсякъде, защото тези заведения и хора са навсякъде, и няма Хитлер, който възнамерява да ви спасява, спасявайте се както можете! За протокола, няма вирус, който издържа на температура над 99 градуса целзий повече от минута, въпросът е как се справят със суровите и сготвени продукти.

Защо не, ако плащат добре?