Брад Пит се среща с шведка (снимка)

Холивудският секссимвол и бивш съпруг на Анджелина Джоли и Дженифър Анистън е запленен от певицата Лике Ли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от тоя Инстаграм. Как да видя лелята, като нямам?

Заглавието кърти, как не се научихте на стил

Ще се опитам този пъп да обясня без да нараня, въпреки че не е присъщо за мен. Нито обичам да наранявам, нищо да обяснявам.някои хора си дават клетва “докато смъртта ни раздели”. За да я изпълниш, трябва да обичаш искрено и до гроб. Точно това нещо да пазиш половинката си пази и бракът ти докрай, а не да защитаваш родата. Кои са нещата на които се “крепи дългият брак”? Да пренебрегнеш съпруга/та си в името на КОГО? Има един израз не питай старило, питай патило! Моят дядо, бог да го прости, остана след баба, много я обичаше и се съсипа. Нямаше да живее и ден ако родителите ми не бяха покрай него. Но той ги обичаше. Той умираше за тях. Нямаме нужда от това да питаме хора с “ житейски път” този път патилото е по-умно от старилото. Майка и татко до време

Мъж и жена за цял живот. И тези, които посмеят да посегнат на мъжа ми/жена ми на пепел ще станат

Как може бе, да не видиш сина си и внучка си 8 години, що за го ведо трябва да си. Ето не ми достигнаха силите да не обидя. Не знам как ще си изживееш последните дни. Дано се харесваш с другата снаха, че като изгубиш половинката, става лошо. Тогава имаш нужда от децата си, но ти им показа,че обичаш себе си. Или синът ти е мащех…Незнам, гове до да си на тоя свят!

Майка се грижеше с голяма обич за баба и дядо. При нас бяха. Но не потъпкаха и за миг нито майка, нито татко. И за свекърва и свекър се грижеше, които я посрещаха с усмивка на уста, а не с интриги и измамни физиономии зад гърба. Дядо й казваше, че я обича повече и от собственото си дете. Но тези хора идваха от добри семейства. Не мога да повярвам в какъв филм съм се набутала….особено с толкова глупава свекърва…господ да й помага защото аз не искам

Всяка любов има начало и край. Няма вечна любов. Дългият брак се крепи на други неща. Всеки с повече житейски опит е наясно, че всяка емоция е до време. Тяхната любов са си я изживели. Взели са си своето. По-добре, отколкото никога да не изживееш тези хубави емоции. Влюбвайте се, обичайте и изживявайте момента. Рано или късно всичко приключва.

Как беше още, “зад всеки успял мъж стои една силна жена”. Е как ти се струва “Хари” дали е успял? Ако жена му го беше оставила с това Volkswirtschaftslehre няма да казвам какво щеше да се случи. Нямаше да работи на това място. Нямаше и да има и 5лв да дойде в този град. С Volkswirtschaftslehre заплата 2000лв. Да не говорим за булята. Тя у село Казанлък щеше да седи. Пък после като разбрах, че булята и Тихопръдлев го били съветвали да си седи на работното място и да видим сега кого ще послуша и щях да полудея. Тях даже не ги интересува дали ще остане здрав. НИЕ СИ ГО ОБСЪДИХМЕ СЕМЕЙНО И РЕШИХМЕ ДА ПРОБВА ОЩЕ МАЛКО ПЪК ДА ВИДИМ.Да стоят далеч от семейството ми. Кофти е да имаш силна жена, нали? Не е лесно за родата. На колене!

Интересно ми е булята като дойде тук какво направи? Преди България й беше крива сега какво? То на крива ракета, космосът й крив.

Явно няма дъ знЪм къде е снъхътъ.

Както е почнал да сваля нивото, може и моят ред да дойде!

Ще е кръвосмешение ако дойде твоят ред. Срама нямаш ли

Къде е снахата. Е въпросът. Отговори! Да ни съ разведе вече

Тук НИКОИ така са се обидили, че словестната диария ги е хванала. Посредствена жена ще ви кажа какво е. Много по-посредствена жена даже и от силиконовите каки е тази жена, която не се е грижила за децата си, а единствено за собственото си его. Мъже, не се хващайте с жени, които уж ви отглеждат три деца, но мислят само за себе си. Такъв егоизъм и пошлост е рядко срещана. Ако една жена роди 3 деца трябва краката й в ДУ пето да бъхтат. Т. Е да е много пъргава, грижовна, работлива и честна, а не интригантка и пошла невзрачница. Трябва да е чаровна и усмихната. Изборът е ваш.

Това са жълтини. Не вярвам да се хванал с толкова невзрачна и обикновена жена. Когато веднъж опиташ от хубавото няма как да се задоволиш с посредствено. Колкото до някои коментари по-долу. Това, че красивите жени гледат само пари не е вярно. Само мъже с комплекси, които не са успели да "опитат" с красиви жени могат да го твърдят или завистливи жени. Ако един мъж има самочувствие, адекватно поведение и отношение, може да бъде с красива жена. Ако е комплексар и неуверен, то сам си поставя граници, няма да му се получат нещата. Жена се печели с отношение. Ако не можеш да свалиш готина и умна жена, се задоволяваш с посредствени. Когато опиташ хубавото, не ти се занимава с другото. Но говоря за наистина хубави жени. В днешно време се опитват да ни наложат друг критерий за красота. Постоянно ни бутат в очите по телевизии, списания разни силиконови киборги. Тези момичета също се мислят за красиви – за тях вече парите са определящи. Освен че не са хубави са и глупави. То не се иска много акъл да си надуеш джуките с вид на прясно ужилени от рояк оси както и др.части. Жената освен хубава трябва да има и акъл. Поне за мен.

Да се предлагаш ма

Тва другата снаха още не е отишла във Враждебна. Май още в GB то. От така! Дъ ни съ е намесила свекито и снъхътъ да я слуша. То ясно, че там свекито е с топкити в гащити. Снъътъ дъ слушка. Или къщата във Враждебна падна?

Да не е от слама.

Да провери добре под полата, да не излезе швед.

Да. Тази шведка, която ти си избрал Тихопръдлев, много грозна, Ве.

Я, имало и грозни шведки?!?

Я виж имам за теб коментар при Цеца Величкович. Дано да ти хареса!

Някои тука и за Германия не стават, пък само шведки им бръмчат в главата. Те за тях дворовете си помитат и с отворени обятия ги чакат.

Със шведка! Ама шведка ли беше, швестърка ли беше - знам ли?!

Брат Пит. Това е. От него само толкова може да се очаква. Къде са му децата? При Анджелина ли? Уж дела, уж чудо. За нищо не става БраткоПитко.

Шведката е доста зле в суратя, както казват по-старите хора. Ама нищо, щом се аресват "младите"..

Срещнали се няколко пъти сутрин,като изхвърлят боклука,и веднага НОВИНА!

Абе този само плоски ли харесва?

Ми щом го влече...

Да си вземе Гретиту Тунберг, то вече йе пълнолетну

А пък е хубав човек

Малко шушумигеста, но ако му готви добре и прави добри свирки защо да я игнорира

Не може да се каже , че е от класата на предишните му жени. По-скоро обикновена, не толкова красива дама. Но все пак е по-млада от него с около 20 години. Да е щастлив. Страхотен актьор.

Класа в смисъла на кукумицини от класа, може би...

Доста грозновата!

Голям Праз, е баси и новината..

:))

Коя е тая курва Пит?????Абсолютна Брандтия.

Кат няа пари да се срещне с българка ще се среща с шведка. Яла тук да видиш кви жени имаме бе, Браде...

Нямам пари да я заведа на Банско

Как се срещаш с някой,който не си виждал от две години.Излезе опровержение,не било вярно.Дами,той е все още свободен!

Ако ти трябва член на разположение или просто искаш някой да ти отпори 2-3 шамара, звънни. На линия съм.

Мерси,ще пропусна!

Значи си признаваш ча идваш от глупаво семейство, щот харесват германците. Е, браво едно хубаво нещо да чуя

Всички хубави неща на тоя свят са дошли от Швеция. Всички гадни неща на тоя свят са дошли от Германия. Браво бате

Прав си.Шведска маса, шведска тройка, Грета ит.н,

На някои и малоумници да кажеш, пак не им е обидно. Егати дебелокожите хора.

Малоумници

Не ни занимавайте с тоз изрусен Столипиновец.

Много обикновена и невзрачна за мъж като него. Но и той поостаря и изстрада. Няма как да се отрече, че жените с красива външност са вдъхновяващи. Мъжете искат да ги притежават, а жените да им подражават. Но както е казано "Красивата жена е рай за очите, ад за душата и чистилище за джоба".

Личен опит ти го казват. Тая така обра баща ти. Чак нервни тикове има от таа. Но той е глупавичък. Какво да се прави. Опрасила се е с три деца. И си мислят, че и другите са като тях.

Тази е грозна, нима недовиждаш? Ти си Брад Пит и въобще не ти отива да се занимаваш да тази измита чиния с разпльокан зад-ник!

Явно е мно го, много глупав. Сменя жени като носна кърпичка. Как му се вика на такъв мъж, а Ален Делон със сигурност не е.

Аз бих я подминал - без да ѝ обърна внимание. Ниска, трътлеста!

Не може всички да са дългокраки манекенки с перфектни тела и красиви лица. Трябва да има и ниски, и грозни и т.н. светът е шарен. За всеки влак си има пътници.

Колко клиширани изрази…де да беше по-умен

Кво, Брат Пит да си чати в Grindr с педер@си ли?!

Ех, ама как елегантно върна темата към мъжката любов... Ама, щом това те вълнува...

А третият кой е?

Явно така действа да си бил с една от най-красивите жени на света - търсиш след нея няква невидимка да си балансираш вкуса след твърде наситеното ...

Мацето просто е полит-коректно (не е женствено, мяза малко на извънземно в профила и в Instagram). Това е новото секси - нещо хибридно и малко хахо, малко и джендър. Тя не е грозна, но умишлено се снима в кофти пози, нещо като да е над критериите за женска хубост. Брад Пит си търси просто нови роли и играе играта по новите правила, такова гадже му трябва

Луди хора. На Брат наистина ли му трябва джендър? Вие наистина сте изкукали. И не съм наясно от коя лудница ви изтърваха.

Не е красавица....има херпес на горната устна... ама щом се харесват.... горчиво...

Не им чети коментарите на българските завистници. Таковай шведката. Може да поканиш и Жолито за шведска 3-ка.

Явно почва да го настига старческото оглупяване...

Гнус е тоя Брат Пит. Не му знам ква му е фамилията. Но тоя е потрес

Е щом Брат Пит бил гнусен, дай да те видим ти що за убавец си:)

Щом съм харесан, значи съм хубавец, а тоя като някои други, мъжка Урус пия.

Още не се е ориентирал и търси любовта на живота си. Ха дано, ама не ми се вярва в неговия случай. Неспасяем е.

Тая не изглежда зле. Нормално е някой да я хареса. Но всеки харесва различно... Един познат каза че НЕ харесвал Дженифър Анистън. Но харесвал други жени с същия цвят на КОСАТА и същия цвят на ОЧИТЕ като Дженифър Анистън.. Дженифър НЕ е грозна, но това не означава че всеки ще я харесва. БМВ, грозна кола ли е ?? Мерцедес, грозна кола ли е ?? Един харесва едно, друг, харесва друго.. ВАЖНОТО е да са здрави хората в България, щото заради разни идиоти, които ИЗНЕРВЯТ всички с аларми, кучета и китайски бомбички, пиратки, жените ПОГРОЗНЯВАТ... А също и заради мобилните фирми, А1(Емтел) и Вивваком, жените ПОГРОЗНЯВАТ.

И аз не я харесвам Дженифър, грубовата ми е. Не виждам нищо странно да не я харесва някой.

Очевидно долната част на лицето и е несъразмерно, брадата и е като плуг.