Брад Пит ще е наемният убиец "Калинка" във филм на Дейвид Лийч

Според сп. "Вълчър" историята е за група наемни убийци и отношенията помежду им

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук замирисва май на старо месо. И Том Круз беше наемен убиец и се разкарваше, философствайки, с един черен таксиджия по адреси......И вижте докъде стигна, запек в кариерата. Тук обаче при брат Пит може и да се отпуши, кой знае...Все пак "Троя" беше отдавна, даже и "Сем. Смит" / и Уесън, ха-ха-ха!/ Цялостно погледнато, вече са във времето когато всяка роля е добре дошла, колкото и да е изтъркана фабулата и сценарият слаб. За съжаление, и Де Ниро се поддаде, и Джак Никълсън, и женорята пък там масово... Дааа, време е за мутето и да превключим канала.......

aubergine

Супер

Запек в кариерата на Том Круз??? А ти Брад Пит само от Троя и г-н и г-жа Смит ли го знаеш??? "всяка роля добре дошла" не взе ли миналата година оскар с последната си роля Брад Пит??? Де Ниро се поддаде???? КВООО??? ТИ МАЙ ХИЧ НЕ СИ В ЧАС С ХОЛИВУД НАЛИ???

Де Ниро до края на 2021 ще участва в 11 филма. ТА ТИ ЛУД ЛИ СИ. Том Круз си има парите да си прави неговите си филми с неговите си каскади за милионите му фенове. За сега има 9 филма които ще излизат с него до 2022.