Брад Пит ще става баща за седми път

Младата му приятелка Никол Потуралски е в третия месец от бременността

Обратно в новината

Коментари - Брад Пит ще става баща за седми път | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Измислена новина. Няма такова нещо. Коментирайте си лъжи и фантазии...хахаха.

Ако имаш проблеми с жена си, не се хващай с друга жена, защото тогава ще имаш два проблема. С това мепланирано бебе не знам... Дано пък излезе нещо добро от цялата истприя. Заради въвлечените деца.

Тъп,по-тъп,най-тъп, дърт богат тъпак с младо момиче

Всекиму.

Бабо още ли те е яд че като дядо беше с теб не му чисти, готви и пра гащите? Още ли те е яд че като. И предлагаше всичко което можеше да ти даде за тебе все не беше достатъчно?

Че е бременна от него, а не от другият дедо, който й се пада мъж?

Уили обича да го вкарва насам-натам. Цени живота.

А той дали знае или това са поредните фейк новини?

Дърт козел млада върба лющеше.

Наигра се тоя.Много е плосък, горкия...

Той, Брат може и да не е планирал бебето, но Никол си е имала друго наум. Ако една манекенка не знае как да прави безопасен секс, всичките да имат по 5-10 деца.

По 50 даже, тия се лющят здраво.

Е, това да може да стигне до симпатягата Брад Пит! Ама може и да е късно. Като не пита !

Палавник, местния бик на Холивуд :)

Турскити сериали не струват пред тия . И двамата още били женени... А тази прилича малко на бившата жена на Брадли Купър-Ирина Шейк ,който я заряза заради Гага-та,а път тя му би шута! Тези се занимават само с глупости.

Нека бащинее! Нека се размножава! Нека светът се напълни с малки, красиви брадчета! Тия гени не трябва да си заминат просто така.

Красиви, но плоски, айде няма нужда

Това младо момиче много се е объркало с този, първо защото вече е много състарен и не е оня красавец, който беше, второ защото Джолито му опапа всичките пари и има армия от адвокати, които няма да оставят на Пит и един долар, защото той глупакът навремето осинови всичките и деца събирани от няколко континента. Ако можех да и кажа нещо, щях да и кажа : Бягай, момиче, бягай и не се обръщай назад!

те и двете са като насекоми към лампа, няма път назад

Абе тия жураналя не се ли научиха..."Ще става баща за седми път". Това е като пилота да става пилот за 20-ти път, защото пак лети. Ами той си е баща, няма как пак или повече да стане баща. Очакава седмо дете, ще бъде баща на седмо дете-да...Ама пак да става баща?! А мъж, ще става ли пак?!

Много по хубава е от Анджелина която тотално изперка! Браво

Брата Пит ще става баща за трети път, досега са му се раждали едно единично и един път близнаци

Брат беше супер красавец и сега става, но от алкохола е импотентен.

Дрътичък е вече, ама хапчета за вдигане на самолета има всякакви.

Браво Брате, ръгай чишката в боба, размножавай се и хич да не ти пука.

Има една порада жени като Амбър Хард и Мегън Маркъл които за пари и слава ще преспят с дявола. Сега и тази новата на Брад е от същия сорт. Меркантилни и токсични. Ама не вярвам да е бременна, Брад е стара лисица.

И оная, рускинята на Мел Гибсън

АНДЖЕЛИНКА не е на център. Осиновява деца заради модата, прави ги транс за да се говори за нея. Куку та дрънка.

Най малко на три деца не е биологичен баща. Когато имаш милиони в зелено това не е проблем. Не мога да разбера защо под такива статии дават мнение крайно не умни но пишещи същества.

Ако смяташ, че парите те правят добър родите, горките ти деца...

Брад трябва да се размножава!!!!!!! Тази която го е хванала за шалтера си осигури известност за цял живот. Но нещо е китайската версия на Анджелина и Ирина Шейк. Не е нещо особено лисицата.

99% от жените в света да бяха забременели от Пит, а Потуралката не, пак щеше да легне на шнура му и да зачене.Генетично разнообразие, ко да ги праиш....

Анжелина Джоли си остава класика. Той също. Всеки друг около тях бледнее.

Ма няма ци ци.

Нямат. Не бъркай цици с пластмаса.

кво й харесва на тая кривокраката

Млада и дащна.....

Поредният позастаряваща шаврантия, която колекционира деца, най-добре от няколко много богати бащи и после лежи по гръб и живее от оздръжката на децата.....

бе точно Брад Пит и беден да беше, нямаше да му откажа :)

Не всеки разпознава хубавия кон под съдран чул, а когато един алкохолик е беден, няма излишни пари за холивудско чене, боя за коса, помади, ботокс и т.н. -колкото и добри дадености да е имал, трудно се забелязват.

Да, точно. Имаше една подобна, която роди на Мел Гибсън и после той не можа да се оттърве от нея много дълго време. Беше очевидно, че роди само за да използва детето като касичка.

Дир, няма такава новина!! Кой измисли, че тази е бременна?? Никой друг сайт не пише.

Глупости пишете, отдавна са разведени с Джоли А малката манекенка хитро го е хванала. Не му върви на Брад с жените, избира си ги едни...

Нормално. Ако питаш Анджи, Брад Пит е простак и кошмар за всяка жена. Животът продължава, човек си взима поука и всичко си идва на мястото.

Дано не им хрумне да му сменят пола, както направо бившата му с едно от децата им.

Амчи Анджелина КАТ си отряза сисите , Брат ко да прай? Шъ ибе германски манекенки и шъ прави нови убави бебета . Бравос Брат, ибач си баце.

Няма ли сме тухли за тоя-

САЩ е боклук... Гледай какво правят китайците и негрите... Въдят се като мравки и после подаряват, дават децата си за осиновяване в чужди държави.. Тия малки китайци са Децата на Враговете. Все едно- децата на някоя ЗМИЯ !!! Кво правиш с малките змии ??? Трепеш ги, за да не изядат твоите деца, да НЕ те разболеят и да ти вземат всичко.. Нали Преди 10-15 години, точно такива ИЗРОДЧЕТА обикаляха БЪлгария да следят хората и да ги ограбват, дори и за 5 лева.. Разни анархисти, Предатели, помагачи на Ислямистите. Махай ги тия китайци ! Да бягат обратно към Китай.

Какви китайци видя в тази новина??

На снимката... къртят