Генка Шикерова чака дете

Водещата на сутрешния блок на Би Ти Ви Генка Шикерова чака второто си дете, съобщават от "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Генка Шикерова чака дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТО! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ!РАДВАЙТЕ СЕ НА ЖИВОТА!

Иска една вългарка за бременно ползане ....... е интересанте и мучо информацион - збъни по телефон....

Дано й запазят мястото ида се върне по-скоро!

Това е добра новина, по-хубаво от това да дариш живот, няма.

понеже темата за бременносто и професионалните качества на Генка Шекерова е най актуална в момента, ще си позволя да ви посъветвам най приятелски нещо. Ако искате за разтоварване да се пренесете за малко в света на най прекрасното изкуство и да видите най прекрасната балерина в света само напишете ДИАНА ВИШНЕВА. Изумително е. Направете си труда- ще бъдете очаровани.

Браво Синьоре! Гледах видео на Диана Вишнева и наистина ми хареса. Хубаво, че все пак има и полезна информация сред коментарите за чалгаджийки - културоведки, клюкини и прочие. Има надежда, че има събудени за красивите неща всеки ден.

Отдавна правя опити да внеса някаква свежа,наистина интелектуална струя в това блато, но не съм убеден в успеха. Трябва да споделя, че ако на Бродуей не участват руснаци в някое култулно събитие, това значи то не е от първа величина. Те определят нивото. А тука в Лайфа пишат само за събития на запад до степен, че ще им се изкриви врата. Аз ще продължавам да насочвам вниманието към други източни звезди, пред които прехваленият запад е на колене. При това аз не съм никакъв културтрегер, а обикновен човек. Живял съм извън България, което ми съхрани усета, кое е най важното. Едва ли това са парите.

Да ги махат и двамата, не са приятни за водене и гледане.

Не ги харесвам като водещи, особено мъжа, как му беше името..., толкова е неприятен визуално...По-добре да ги сменят!

Ха, честито да и е, живо и здраво, а и хубаво да е, като първото! Само ни кажете сега и кой е таткото, че първият път имаше едни съмнения...

ПОСЛАНИЕТО МИ БЕШЕ ДРУГО, КОЕТО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ. СТАВЯ ДУМА ЗА ТОВА, ЧЕ ТЯ ЩЕ ИМА ВТОРО ДЕТЕ. КАКВО ЛОШО ОТ ТОВА, ТА СЕ СИПЯТ ТОЛКОВА ГНУСОТИИ. КАТО НЕ Я ХАРЕСВАТЕ, СМЕНЕТЕ КАНАЛА. НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА Я ПРИВЕТСТВАМЕ ЗА РЕШЕНИЕТО И ДА ИМА ДЕТЕ. АКО НЕ РАЖДАМЕ БЪЛГАРЧЕТА, ЩЕ ОСТАНАТ САМО ЦИГАНЧЕТА, А ТОГАВА...

Слез от капс лока трол. Какво си се разкрещял/а? Тук да не ти е женския пазар! ...

Гледам дори и за някои жълти парцали това е новина на първа страница сякаш става дума за бременността на Кейт Мидълтън, а не за някоя безлична провинциалистка каквато е тази шикерова.

горкото

Да е жива и здрава и всичко да мине леко!!!

моля да ми дадете пример за добър журнаст в БГ.не подкрепям никого ,тук влуизам от изветсно време и само отрицателни коментари чета.хайде компетентните да кажат.а на въпросната персосан късмет!

не харесвам как тя съчетава женственост,майчинство и сега бременност със злоба,която струи от цялото й излъчване на екрана.дано е виновен за това екрана и желанието й да доминира над събеседниците си.

Дано бащата е хубавец , че ако мяза на Генка ... малеййй крокодилче .

Погледнато чисто човешки, такава новина е много добра. За това я поздравлявам. Така би трябвало да започне всеки един коментар. И чак след това да използваме случая да кажем нещо за професионалните и качества. Ако тя е домашна кучка, цена няма да има. Толкова е зла. Но аз смятам, че в случая това качество е даже полезно. А вие харесвате ли мазните водещи, които задават удобни, предварително раздадени въпроси. Абстрахирам се от това, че тя си позволява да се заяжда с моята любива Атака. Ами и тя хляб яде и деца храни.

Злобна и пристрастна.

НЯМАМ ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА СЪМ "КОМПЕТЕНТЕН", НО НА ТАЗИ ИЗЛЪЧВАНЕТО Е МАЛКО ИЗВЪН ОБЩОПРИЕТОТО ПО ГЛЕДАНИТЕ МЕДИИ ПО РАЗЛИЧНИ СТРАНИ

Чакам с нетърпение да род и да я свалят от ефир защото всяка сутрин стряска децата ми със злобата която излъчва.

Граждани, моля не взимайте насериозно псевдо новините в тази рубрика на дир-а - тук е за всички неизвестни тъпи парчета или социални паразити, които иначе никой никъде няма и да ги спомене.

О улавата Генка, тая ако е журнарист аз съм трамвай, а вие дето я защитавате тая сте тъпи парчета

Тя направи хубави филми в "репортерите" Не си кривете душата, че е толкова некадърна. Като всички е.

До трамвай 55 - от кой град сте, защото не се чувате да тракате по релсите на София?

добра новина да си жива и здрава генке да родиш едно здраво и умно дете и да си много щастлива

лили,да си чувала нещо за запетайки?

Краси, прав сте за Лили, но нека бъдем обективни. Фраза, завършваща с препинателен знак като вашия въпросителен, има пълното право да започне с главна буква. Що се отнася до запетайките, след всяка от тях трябва да има "space". Нищо лично, нали само говорим за грамотност в иначе неграмотен сайт.

много сме си мили,крокодиломили,изкривеномили или злобномили,секси-бебемили,фалшо или показномили,видите ли калко сме възвишени и мили?Или още не сте разбрали как ви показвам да се държите-лили-мили...аааааааааа.ма!

От както е водеща на сутрешния блок, просто прескачам Би Ти Ви-то

А ние то прескачаме много преди това. Продажна медия.

и ние също

След дълга секерезада отзада,отзада последвала зненада и тивито се тревожи кой ли и го сложи,далли някой си комик или някой градски бик.Е грозничка е май,да ама занаята си го знай.Още от околовръсното се изучи да го тя секери,както и където намери.

Ма тая можела и да се смее!?!?!?

Една от най-противните и дървени журналистки, която се нахвърля по селски върху госта, готова да го изяде в името на това, да се хареса на шефовете си. Като й види човек селската физиономия на баба Гена - няма как да очаква интелигентно излъчване и професионализъм /като при Люба Кулезич например/.

" Генка Шикерова чака дете". Да и е живо и здраво, а ние тъкмо да си починем от нея! Дай Боже да дочака и второ! Амин!

Е, голям праз, като чака...

ТОВА,КОЕТО И ВИЕ-ДА СЕ РАЗКАРА ОТ ЕФИР,ТА ДА СИ ОТДЪХНЕМ ОТ НАРЕЖЕНИЕТО И СТРЕСА,КОЙТО ТЕ ОБХВАЩА ОТ НЕЯ.В МОМЕНТА,В КОЙТО СЕ МАХНЕ ТАЯ МИШКА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ БТВ С 1 ИДЕЯ ПОВЕЧЕ КЕФ

УКРОТЕТЕ ЗЛОБАТА И С ДОБРИ ОЧИ ПОГЛЕДНЕТЕ СВЕТА. КАКВО И Е НА ЖЕНАТА, ОТ ВСЕКИ ЖУРНАЛИСТ НЕ СТАВА. ТЪПА И РАЗГОЛЕНА ЧАЛГАДЖИЙКА ЛИ ИСКАТЕ ДА Е НА ЕКРАН. ПИСНА МИ ОТ КОМПЛЕКСАРИ. На Генка пожелавам едно хубаво, здраво детенце, да и пълни живота. В това е истината, интелегентни родители да създават деца в тази държава. Честито, Генке! Радвай се!

грозна е

Е, ЗЛОБАР СИ!!! Ти си нещастно човече! Злобата те стиска за гърлото. Ще минат годините ти в неспокойствие и мрачно настроение. А, аз не ти се гневя, осъзнавам, че толкова ти стига ума и нищо не може да се направи, ако сам не си помогнеш. Забавлявам с такива като теб.

и тъпа и агресивна и некомпетентна и противна селяндурка и ...

Какво значи грозна? В живота си съм виждала къде-къде по-грозни жени с готини мъже и обратното. А пък има красавици, с които не ти е готино - или са вечно намусени, или не знаят какво им е...Най-важното е какъв е човекът - дали ти е приятно с него

ГЛАСИ ПОСЛАНИЕТО НА АВТОРКАТА НА УРОТЕТЕ ЗЛОБАТА.ЖЕНАТА НИ УЧИ КАК Е ПРАВИЛНО ДА МИСЛИМ И ЧУСТВАМЕ,ПЪК НИЕ Й СЕ ОПЪВАМЕ НЯКАК СИ..ОПАВДАВАМЕ СЕ С ТОВА ЧЕ УСЕЩАМЕ ОТ ЕКРАН НАПРЯГАНЕТО И ЗЛОБАТА НА ГЕНКА,А ИСКАМЕ /НЕ НИ Е СРАМ!/ОТ ЕКРАНА ДА СТРУИ ДОБРОНАМЕРЕНОСТ И ХАРМОНИЧНОСТ-ТО ИДВАЛО ОТ ЛИЧНОСТТА/КАЗВАТ/.ТА СЛЕД ТИРАДАТА -ВСИЧКИ ДА МИСЛЯТ КАТО ЕДИН ПОД ОРЕОЛА НА СВЕТАТА ДОБРОДЕТЕЛ В ЛИЦЕТО НА АВТОРКАТА!

ПОСЛАНИЕТО МИ БЕШЕ ДРУГО, КОЕТО ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ. СТАВЯ ДУМА ЗА ТОВА, ЧЕ ТЯ ЩЕ ИМА ВТОРО ДЕТЕ. КАКВО ЛОШО ОТ ТОВА, ТА СЕ СИПЯТ ТОЛКОВА ГНУСОТИИ. КАТО НЕ Я ХАРЕСВАТЕ, СМЕНЕТЕ КАНАЛА. НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ДА Я ПРИВЕТСТВАМЕ ЗА РЕШЕНИЕТО И ДА ИМА ДЕТЕ. АКО НЕ РАЖДАМЕ БЪЛГАРЧЕТА, ЩЕ ОСТАНАТ САМО ЦИГАНЧЕТА, А ТОГАВА...

Значи тая, Андреа и Ива Софиянска сякаш са братовчедки на Пинокио - дървенки, чак стърготинки хвърчат.

ужас,махнете я тая снимка,мисля да спя довечера.

знам те аз-ти си крокодил.

знам те аз-ти си крокодил.ако искаш се насери.тъпак/чка/

Слава Богу - скоро няма да плаши от екрана

Бебето ще е българче, и то на грамотни родители с възможности!!!!!!!Радвайте се бе хора,стига сте злобяли!

значи има някой да се престраши да спи с нея

Щооооооо? Че какво и е на жената? Ти по-хубав/а ли си

по-хубав съм да,много по-хубав

Желая и всичко най-хубаво!Много се радвам,дано си ползва по-дълго време майчинството,че заради нея не гледам сутрешния блок-много е елементарна и неприятна..

Стига сте писали глупости, бе. Идете да четете какво е казала Цветана Манева.

Понеже живеем в една прекрасна и уредена държава, пълна с умници, убавци и убавици, та се сърдим на телевизиите, ако сложат някой на екран, който ни напомня по външен вид на нас самите...

Точно, на екрана трябва да са такива, които не приличат на трактористки. Искаме сутрин да ни будят манекенки.

Ако може и да са поразхвърляни малко, нещо цици- мици, силикон, ала бала...

Ами ние си имаме манекенки в леглото. Ти , ако се будиш до трактористка - това си е твой проблем. Ти сигурно си свинаря.

Страхотна новина!!! Много бих искала да получа повече инфромация свързана с тази прекрасна новина, която ми стопли сърцето! Кажете ми кой е таткото!?

ТАЗИ СМЕЕЩА СЕ КУКЛА НА КОНЦИ, КОЛКОТО МОЖЕ ПО РАНО ДА СИ ТРЪГВА.НЕ МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕШ, ЧЕ НЯКОЙ Е УМРЯЛ И ТО ТАКА , ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРЕШ.ТАЗИ ГОСПОЖА Е ЖУРНАЛИСТ КОЛКОТО АЗ СЪМ ГОСПОД.НЕ ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА.СТРАШНО НЕПРИЯТЕН ЧОВЕК.КАК НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ И, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА ТАЗИ РАБОТА.

До сега пишеха, че не се усмихва, ся пишат, че е смееща се.....де..а и тъпия народ.

де..а и тъпия дир.

Сме на това дередже като нация и държава...няма угодия - колкото "за", толкова и "против" и няма мърдане с с крачка напред...

А злобари като тебе е по-сигурно,че не стават за нищо! Що за хора сте? Сякаш Мая Мамулова -Галева ви е майка на всички дето сте толкоз яростни? Ами това е хубава новина -ще се роди едно умно и интелигентно дете?Пожелавам го от сърце на Генка!

бТВ, давайте направо нова екранна двойка

Кой ти дава правото на тези генерални обобщения? Върви да ги правиш за Николета Лозанова...