Бременната Кобилкина празнува бебешко парти и рожден ден на Такис

Сексоложката се изповяда, че се е почувствала свободна, когато е спряла да се доказва на родителите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе кога ще спрете да ни занимавате с глупостите на разни самопровъзгласили се сексоложки, поети, писателки и фаб мами?

И каква сексоложка е въпросната Кобилкина?Това, че се попипва и почесва ту-там, не значи нищо!Просто умее да лапа, включително и тлъсти пачки от глупачки.

Нати винаги ми е била пример за душко-добродушко, обичащ да лапа и да щрапа

Кога ще ражда?

Сексоложка е, колкото аз съм барометър-анероид...

ми рускиня, сър

какаво имате против рускини?!)

Значи, до колкото знам "Бейби шауъра" е стара българска традиция! Пренесена е в САЩ от Български емигранти. Датира от времето на Хан Аспарух, но сега се връща на мода при богатите и преуспели Българи. Аз казах!!!

Бихте ли редактирали пропуснатите букви ? Мерси .

Ужасни сте !!! Прави ви удомолствие да плюете по жената . Като не ви харесва не я коментирайте . Много злъч - жлъч има в сърата ви . Ужас !

Та, не разбрах,бебето момче ли ще е ? Съдейки по сините балони... кога е термина, къде ще ражда ? Дира, моля ви, бъдете по-изчерпателни !

Тази жена нормална ли е вечно да позира с разперени като на 6-годишна балеринка полички? Толкова инфантилно поведение. И същевремено да работи съветничка по е*абето...

ама моля ви се дир:)..Антония и Кобилкина..много ми идват нещо в толкова кратък срок ...все в дубай..се показват..престиж ли що ли;)

Престанете да наричате сексоложка, жена, която няма никакво образование, а повтаря заучени и прочетени в разни книжки думи. Тя е колкова сексолог, колкота са синоптици симпатичните момичета, които ни съобщават прогнозата за времето по телевизията.

Грозна, проста, алчна, нагла, неуморимо натрапчива, отвратна! Горкото дете! - дано То има късмет!

Рядко противна украинка/рускиня, не че националността е от значение. Прилича на тетка, кожата на деколтето й е отврат, позира с вдигнати ръце като малоумна, но с идеята 'вижте ме, покорявам света', скоро предвиждам развод по гръцки или по руски

Бизнесът му, ако някой не знае, е да наема хотели от некомпетентни(или мързеливи) български хотелиери, които не могат да ги менажират. И после да печели, като ги управлява Едва ли е прост. Няма как да е прост. Изключено е да е прост. По-скоро са си лика-прилика. Та интересен развод ще е, не им го пожелавам.

Но сега като си прочетох поста, се сетих, че и най-умния си е малко прост...

Нямала била образование. Като се има предвид нивото на образование в милата ни родина след прехода (пък и малко преди това) и като се има предвид, че тенденцията е такава не само у нас, нищо чудно, че дипломата има тежест, само когато я нямаш (тогава е негатив), ако я имаш - нищо не значи, така че недейте да протестирате! Колкото до Кобилкина, не разбирам защо е тази неприязън към нея. Смисълът на сексът е възпроизводство и всичко отвъд тези негови функции е извращение на естеството, в което сме затънали до уши. По билдбордовете гордо висят полуголи госпожици в предизвикателни пози, метросексуални, епилирани и зализани младежи с премрежен поглед, а по едно време и - задникът на Гъзис! Сексът купува и продава! Проституцията процъфтява, процъфтява дори детската порнография, а вие сте се хванали за Кобилкина - един почти невинен шут в тази безкрайна нива, който както изглежда си има своята аудитория от почитатели.

Много симпатична и положително зареждаща личност. Всичко хубаво й пожелавам!

Лелеле, много сме го закъсали откъм "звезди" след като в Лайф се публикуват новини само за Кобилкина, бебето на Петканови и разни други все толкова световно неизвестни хорица.

Ама и само да превеждат Дейли-мейли не е работа. Така поне се ровят в инстата и фейса, по-трудоемтко е от жугъл-преводача. А едно време, дали им се вярва или не, журналистите по цял ден са били на мястото на събитието, имали са реална преценка за ситуацията. А не такава, представена им в социалните мрежи от заинтересованите страни. Но, за толкова пари - толкова работа. Не е виновен, който не яде зелника, а който не му го дава.

Ама къде е завършила висше образование медицина, психология или биология? Защото сексологията е дял на тези науки, това не е гъди-гъди лайфкоучинг. А доколкото съм й гледал предаванията нищо научно няма там. Да учиш жените как да правят орална любов не е сексология. Все едно аз да кажа, че съм стоматолог, защото съм прочел две книжки по темата и знам да си мия зъбите. пп: Професиите се пишат в мъжки род. Някой ден ако евентуално завърши висше образование ще бъде сексолог. Не "сексоложка".

Завършила е психология.

дето казва, че го е завършила е някаква частна печатница за дипломи, каквито в бившето сесесере има колкото щете. Тука академици има от такива институти, а в България и за асистенти едвам ги взимат.

Не не завършила псохология. Твърди, че е завършила "бизнес психология" в "Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология в Русия". Какъвто няма. А ако има поне е строго секретен - няма сайт, няма сграда, не е ясно в кой град в Русия е. Най-близкото подобно "учреждение" е Институтът по психотерапия и клинична психология в Москва, който се помещава в апартамент на втория етаж. Да си покаже дипломата - там ще трябва да пише учебното заведение, което е завършила. После всеки може да се запознае с него в интернет и да си прави сам изводите.

те даже са два института в този апартамент :)

на сайта им си пише, че те имат лицензия за "допълнително обучение на деца и възрастни" и "допълнително професионално обучение". Т.е. нещо като нашата следдипломна квалификация. Това не е висше образование и те не го твърдят. Твърди го тя.

Само тук може да се толерира тази личност поддтикваща хората към гнусни и противоестествени практики. Що за общество!!!!!

Българи! Осъзнайте се! Не може топ-сексоложка да Ви е една руска колхозница, израснала в един колхоз близо до Ростов-на-Дон, където всички мъже на 40 години са импотентни поради наследствения си алкохолизъм! В каква среда е израснала тази женица, какво е видяла в живота си, какво и от кого е научила, че да се изтъпани днес пред Вас и да поучава как да правите секс.

Клохозничка от Долно Нанагорнище се омъжва за гръцки милионер, при това прилично изглеждащи не престарял. Забележи - омъжва се, а не му е поредната любовница. Жената явно има качества. Какви качества - виж това не съм сигурен, но е повече от очевидно. Нахални и пробивни момичета от село има много, леки момичета - също, безброй са, но очевидно този род "качества" не са достатъчни да те "говорят" другаде, освен на село.

Страхотни качества за страхотен грък няма що! Не мерси

Първият господин за колхоза - навсякъде могат да се родят свестни хора, но не значи, че се случва. Тя няма образование и не е сексоложка, а опит може да има, но опитните жени се наричат другояче. Не знам кой й ходи на лекциите, хора всякакви. А вторият господин, който твърди, че не е достатъчно да си нахална селянка със сексуален опит, за да се омъжиш за гръцки милионер, също не е прав, всякакви случки има. Както се казва изключенията потвърждават правилото, а не че не са изключения.

Не, че има особено значение, но е украинка, а не рускиня. Родена е в Русия.

И това те прави по-щастлив? Ух добре, че не е рускиня.

И рускини и украинки всякакви. Украинките се славят като големи хубавици. По-големи и от рускините. Въпрос на вкус, но тя определено не би могла да се конкурира чрез външност нито със сънародничките си, нито с рускините. Разбрала го е от малка, и е развила хитрост. Тя му казва "психология". За това беше уточнението, не за да противопоставяме един народ на друг. Народите не са хора.

Ако можеше да се конкурира, щеше да е плеймейтка. А тя се пише сексоложка. Тоест - изкарва достатъчно със словоблудство, вместо да се мърси да блудства буквално.

dadandan

Много се вълнувам от факта, че скоро ще четем новина със заглавието”КОБИЛКА РОДИ МАЛКО КОБИЛЧЕ”!Предлагам дира да се прекръсти на “ДирМама”, след като всеки ден ни заливат с новини за бременни и родили. А тая е рядко противна личност.Да вземе да се скрие някъде и да не ни досажда!

Ти сега ли се усети каква е новата "целева аудитория" и следващата я "редакционна политика".

ще има ли рекламен блок като на рождения й ден? И гостите й пак ли ще са само нейни клиентки?

Тая ни е разбрала колко струват българите като народ, и избягала с чужденец...точно както и много българки между другото.

Тази пише, както и говори - несвързано и неграмотно! Живи и здрави да са!

А ти колко езика знаеш перфектно :)? И колко предавания води на тях?

Ох, много съжалявам, прочетох без да искам "продукта" на Н. Делчева, трябваше да се сетя по заглавието.