Коментари - Бременната Мария Илиева с намек към Рачков: С теб ни свързва нещо специално | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мара е наследница на стар цигански род

Харесвам песните и. Смятам я за една от най-добрите, и с много широк спектър на изяви. Пожелавам и вдичко най-хубаво, и нека и тя, и бебо да са спокойни и щастливи. Но трябва да си призная, че и на мен тези фотоси и превземки в ефир ми идват малко в повече. Мария, дръж се на положение, момиче! Не ставай като част от колежките ти, изпълняващи нискокачествена музика за масите!

Да спи с когото си поиска, но да развява бременен корем на сцената и да се майтапи и кодоши с неродени дете е гадно. Ще му прави шарж снимки, ще се лигави с Рачков, че е от него, абе 45 год жена е това? Акъл малко? За пари да се излага там така и да се лигави в тоя лигльо?

Мара пак търси някой богаташ да му припише бащинството... Първия път опита с едно младо момче, син на милионер, но то избяга чак зад Океана, в ужас от наглостта на тази лелка, с 20 години по-дърта от него.... Сега сигурно няма да търси младок, а някой стар чичо, те са по-подходящи за такава цел...

Сега е фудбалер... пак с 20+години разлика...

Толкова приятна изненада преживях вчера с участието на Мария Илиева в Шоуто на Рачков, че ще ми оправя настроението доста време! Винаги съм била почитателка на Мария Илиева, но досега не съм осъзнавала колко е огромен певческият й и артистичен капацитет! Изумих се от способността й да се превъплъщава в най-разнообразни образи и най-вече да изпълнява толкова различни жанрове музика с лекотата на дишането! Прекрасна е! Пожелавам й да бъде много щастлива и да продължава да ни радва с много нови проекти.

Всеки има право на своето мнение. Може хората да не се изказват подобаващо, за да звучи истината завоалирано, но е факт, че М.Илиева би трябвало да бъде по-умерена, когато демонстрира бременностите си от млади момчета. Може би е недопустимо за морала на българина да използваш млади мъже за осеменители, да имаш две деца от различни бащи, които ще носят различни фамилии и още, и още. Какви семейни снимки ще показва на децата си след време? Разбира се, ние не сме ѝ съдници, но ако е малко по-скромна в демонстрациите, за нея самата ще бъде по-добре.

Отвратителна. Изглеждала е винаги като травестит.

Фа бе мирно смукало, не би люлка люляло. Гълтай бре.

Всички коментари до момента показват колко прости, злобни и необразовани хора срамят България. Можете да критикувате и оплювате даден човек, само ако вие самите сте перфектни.

и поиска издръжка от ДС доносника Бабикян за резултата от безкахърното му пиянско поведение по време на протестите.

За третото , вече няма да се показва .

А пък на мен ми е през Хоя(Чура( Кора), кой я забременил...

тая ли пееше бял мерцедес ме преследва?

стига с таз чалгаджийка

това мара отварачката ли е?

тази не я ли гони критичексатата вече?

НА ДЪРТИ ГОДИНИ ЗАБРЕНЯ БОЖЕ ГОСПОДИ СРАМА НЯМА

я канят бременна? Нелицеприятна гледка ...

При толкова френски певци страхотни и талантливи, точно Мария Илиева ли измъкнахте за Франкофоли?! Къде е Метр Гимс, къде е Кенджи Жирак, къде е Моранди (нищо, че не са франкофони), къде е Марийка?! Ай стига, бе!

След ваксинациите такива новини ще стават все по рядко. Така че дерзайте.

на мъжа ѝ при това положение - надали му е до шеги. Доста гадничка шега!

Чий мъж?

Й мъже да му пука точно?

На Гоце!

Много пък ви е важно да знаете кой е бащата. Жената иска деца и това е. Финансово е осигурена, сигурно е милионерка. Да е жива и здрава. А на вас завистниците от Дира, отивайте да лижите пъпчасалия задник на Бакалова.

Разсмя ме. И откъде ги изкара тия милиони? От роялтите на песните "Нищо" и "как се мята и как го бара" ли? Питам за един приятел...

Преместих си го. Деба и чаплата и какво ме боли къде, ще се оягни тази овца. Да си зарежеш едно дете и да отидеш на другия край на света, нещо не е свет тази.