17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си покаже и детеродните органи...

А Гърция,а не е ли надула или само корена... голема работа е свършила...няма що

От няколко дни само за "коремчето на Станкулов а пишете. Да не носи извънземен вид , Смешни сте журналистите. Нещо необичайно ли е станало...търси, ляга, става..и Николета успя ..това е.Досаждате и не е новина..

Фльорца!

Никол е оникална!

е Оникално неграмотна:)

Уникална

Цялото злобарско войнство на линия, спрете се бе гадове, какво ви пречи жената!!! Никой не ви кара на сила да я гледате.

Гадът си ти, под прикритие на "толерантен". Толерастията, която погубва цяла Европа.

Как значи под прикитрие? По-добре ли е да седим и да обиждаме човек, когото дори не познаваме и нищо лошо не е направил? Омразата или толеранството са по-опасни?

Бащата - неизвестен

На този не стига, че сласът му е ужасно дразнещ, ами и грозен на всичкото отгоре. Абе всичките са егати мангалите, и тези ми се мислят за елит в България?

Ма коя таа бе, ма откадя накадя бе?

Е,и ?

Винаги съм я смятала за една от най-красивите жени в България. По характер, казват, кривичка била, но мен това не ме вълнува - да му мисли, този, който живее с нея. Безспорно обаче излъчва женственост и финес. Красота! Да има спокойна и лека бременност със здраво бебче.

Нито е "грозна като смъртта", нито е "една от най-красивите жени в България". Посредствена. Хубавка.

женственост? Таа само кожа , кости и самочувствие!

Грозна като смърта

А ти красива като баба Яга

Коремче!? Стига бе! Баси и новината! А тоя до коремчето изглежда като че е с туморче между ушите...

хем никол хем станкулова,(толкова несъвместимо)че занимавате публиката.На някой пука ли му

или само си пада по роми?

Отврат и погнуса , фу.

Съвсем разбираемо е защо гласът на този кондом е бил ,,зад кадър"....като му гледам смачкания фейс...

Аз не съм в тая сфера, но не знам как един млад човек в България може да си намери работа в тая телевизия, където са се окопали те такива чучела и са го обърнали на срляндурщина, почнаха и да се оплождат помежду си, съвсем в някакво гадно гнездо на идиоти го превърнаха....

Оплождане и селяния

Все се чудят къде да я заврат и за кво да я ползват в новините по нова...ама тя не е за телевизор, като си отвори устата и аз си запушвам ушите, ужасен глад, ужасна интонация

ужасен глаС

Някак преиграва, изкуствена е. Иначе е хубава, а уж е и умна. Чудя се каква е тази суета, че да е говорител по Тв, а не се занимава с нещо нормално, като уж има и образование?!

Бедна. Духом.

Не че не духа. Да не ме разбереш погрешно.

колко е щастлива, че някой се е вмъкнал м/у кривите и крачка. :-) след 2-3 год. ще казва , че това е било голямата и грешка.

Голяма сладурка е тази Никол.

Пак са се събирали по женски. Ейй, тоя Биг Брадър бе. Верно си е женско царство. :)

Какъв е този маниер да се пъчат с коремите си, като че чудо е станало. Още малко, и ще ни заливат със снимки от зачеването. Аман от простотиите на т.н. "елит", известни с това, чеса известни. Гласът на Биг брадър, голяма работа!

А дай Боже. Ама с клипчета от зачеването, не със снимки :))))))))

Станкулова и Заебне няма какво да ги коментираме - те са ясни. Виж, сега стана ясно защо тоя е глас на "Биг Брадър", а не лице...

Гласът на брадъра ли е бащата? Така излиза от мат'ряла. Иначе си спомням, че Николчето беше много сладка в брадъра. А гласът на брадъра най- много ме разсмя, когато зацикли при обясненията на Мегз как дишала отвън навътре, а преди било обратното. И брадърът явно объркан... гробовно мълчание няколко секунди и после най- доброто което успя да измисли беше: Е как така?

Разсмя ме

Всички тук изказали се, много обичат да се ровят в живота на известните... Е, нека оставим Никол да си износи по живо по здраво бременността, а нашето любопитство да го забравим...!

Тия са псевдо-известни, друже/ке. Известни, защото са известни. Логически парадокс - не може следствието да е причината за следствието. Известни са Луи Пастьор, Исак Нютон, Фарадей, Дарвин, Питагор, Галилео и т.н. Тия са недоразумение на информационното общество. Бъг в системата, който трябва да се коригира. Медиите, за разлика от клетките, нямате избирателно пропускливост - оттам идва проблемът. Но с времето ще се реши.

Без Зейнеб, Гала, някакви гласове на брадъра не може! Събрал се цветът на на нацията....и важно е да ни информират, разбира се

Нещо не вдявам кой е бащата,тоя от снимката ли е или е тайна.

Бащата е сина на Цеко Минев

E кое е нейното президентче ?

Обаче от федероз май не се забременява???!!!

Ам може да има коремче просто.

като гледам "гласа" на брадъра и като зная продуцента му май и двамата са от Столипиново или да не ги обидя от Филиповци?

Не знам кой какъв е,но тази е поредната златотърсачка....жалко,много жалко...

Бедняк ли да търси?

Някой свестен. Независимо милионер бедняк.