Тоалет на Анистън подхрани слухове за бременност

Дженифър Анистън даде още храна на слуховете за бременност, разпространени от In Touch Weekly, като се появи в елегантна рокля на Бърбъри, която обаче подчертаваше малко коремче.

Обратно в новината

Коментари - Тоалет на Анистън подхрани слухове за бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много чаровна жена!

Нека е щастлива!

леле колко е погрознял този русоляв съсел

Според статистиката в инвитро клиниките по-голям процент от двойките с репродуктивни проблеми са на възраст до 35 години. Здравната каса плаща процедурите на жени до 43 годишна възраст, а горната граница е 51 години. Обърнете се към посочените от Вас певици във фен страниците им и ги питайте кога мислят да раждат, щом толкова живо Ви вълнува техния живот.

Е направо няма да мигна от злоба, че някоя си била бременна или не..... Ама я да оставя тези вълнения за феновете, щото те друго не могат да се сетят кво да правят, освен да сърбат това, което са им надробили в копанката.

най добрата , the best Оплювачите пак сте гълтали змии и гущери, завихте се от злоба.

аман от тая кранта пфуууу....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Най-голямата глупост в тоя живот е човек да слуша глупостите на хората , едни са старци на 65 , други са енергични хора решени на живот и работещи - въпрос на избор ,ген , сбеконтрол и божия воля.

Абе верно, че на никой не му влиза в работата дали някоя е бременна или не, ама нали дир-а, щем не щем, с това ни занимава. И тъй като пък някои тук се взеха много насериозно като експерти по размножаването на човешкия род, рекох и аз да изакам нещо като вас.

Всичките ми коментари са иронични, но кой ли може да чете между редовете? Всеки си ражда децата тогава, когато може и когато му дойде времето, независимо от възрастта, стига да е пълнолетен. Все пак родителят си гледа собствените деца и чуждите хора, които нямат принос в отглеждането и възпитанието им нямат право да коментарат и да дават акъли кой кога да ражда и как да си гледа децата. Смисълът на живота и щастието на всеки е строго индивидуален и е много тесногръдо да се твърди, че точно наличието на деца те прави по-щастлив от съседа, който примерно е известен спортист и спорта му носи удовлетворение и радост в живота. А Анистън е все още във фертилна възраст и само тя знае дали ще има или няма дете, което пък по никакъв начин не влиза на никого в работата, че да е повод за някакви коментари освен пикантна жълтевина. Както и няма отношение към добрата и кариера на актриса. А аз съм бездетна, защото децата ми поеха по пътя си, както си му е реда след като навършат пълнолетие. Имам две - едно мое и едно осиновено - и двете съм ги отгледала след 40 годишна възраст.

Вместо да плачеш по форумите с години наред-осинови едно дете, отгледай го и го възпитай

Како-Ако, тия ги разправяй на старата ми шапка и номерата си продавай на дечурлигата пред блока. Тук си изтъркана.

Всяко същество иска да създаде деца по някакъв начин да остави нещо след себе си

Я не обобщавай, ти може да си решил, че единственото което можеш да направиш в живота си, е да си размножиш "безценните" гени, но има достатъчно хора чиито идеи за смислен живот са по-различни. Ееей, балкански чутури, все си мислите, че само вашата ценностна система е правилната.

Лелеле,какви елементарни разсъждения.Вие май още имате жълто около устичките,много не ги разбирате нещата от живота.По-добре да си трайкате и да ходите в мола да зяпате по витрините.Няма по-хубаво нещо от осъзната жена да възпитава и да отглежда дете.Да,малко по-трудно ще се справя чисто физически,но пак е относително.Една зряла жена е в пъти по-добър родител.Детет не означава ей така да го родиш,щото всички раждат.Трябва да го възпиташ,да стане добър човек,с добродетели и много други качества.Та така,мили деца.Тез неща не ги разбирате...

Права си, но Бог едно дава, друго взима. Младата майка е незряла, но пък има достатъчно физическа и емоционална енергия за пълноценен контакт с детето си, пък и ДНК-то й още не е започнало да мутира. Елините са го казали - жената да ражда от 23-тата до 27-та си година. Не ги разбирам тези работи с отлагането на бебето, докато направят кариера и т.н. Ако има репродуктивни проблеми, да, но ако е съзнателно избрано отлагане, грешат. По-общо казано, от сърце пожелавам на всички жени да си имат здрави дечица!

Като не ги разбирате тия работи с отлагането на бебето как така компетентно давате съвети кой кога да зачева? Вие специалист в генетиката и репродуктивната медицина ли сте? А не Ви ли минава през ума, че има жени, които зависят само от себе си и не могат да зачеват тогава, когато нямат дом и прехрана?

Пишете така защото не сте изпитали мъката да нямате деца и живота ви да е тъп и пуст не съдете хората защото не знаете каква мъка се крие в тези души

И защо трябва животът да ти е тъп и пуст, ако нямаш деца?!

Защото ако имаш деца, разбираш колко тъп и пуст е бил преди това!

Оле, от умиление направо ще пророня няколко крокодилски сълзи

При инвитро инжекциите се бият в корема и е възможно той да порасне и без бебе. Същият е ефекта когато се изчерпва яйчниковия резерв. Въпреки всичко и пожелавам бебенце!

Жени, които не могат до 33 да родят, поне докато са по-млади да си осиновят и изгледат по едно дете, иначе са тъпи егоистки, тръгват да ми раждат на стари години-след някоя година вземат та умрат от старост и оставят децата си сираци. Абсолютен егоизъм- за да си задоволи собственото его става грохнала бременна бабичка.

Да де , и аз това казвам, вземи и го предложи да го гласуват със закон, че над 45 нямат право нито да раждат, нито да осиновяват, че току виж като децата им станат на 20 те ще са едвам кретащи 65 годишни старци, дето няма да имат живи съученици.

Ама как съдите кой е егоист и кой не, кой имал право да живее, щото то да нямаш дете значело, че животът ти нямал смисъл. Само дето по тази логика Левски е бил егоист и е живял безсмислен живот, пък всяка втора манга животът й е много смислен, защото е нароила 10-15 представители на 6-та раса. Ама такива като вас направо да станат зам-Богове, че да отсъждат вместо Него кой прав и кой не!

"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш." Майка Тереза

Ей сега ще си разплета чорапите в чест на яловото ти мнение.

Леле, толкова простотия на едно място, просто не е за вярване. Ама ти твоя живот го оправи идеално, нали? Та сега раздаваш съвети наляво и надясно, при това безумни. Единственото хубаво като ти чета мнението е, че оценявам колко съм щастлива, че не познавам нито теб, нито други подобни задръстеняци.

Иванке, голям праз, че вуйна ти е била бабичка, когато дъщеря и е била абитуриентка

Роклята е много нескопосана, а Джен вече не е за открити рамене и ръце- виси...

Дженифър си е много добре и не виси, дай твоя снимка да те видим, кой те знае каква кифла си, ама...

С мармалад... :-)

Обожавам я. Дано е истина, тя го заслужава. А за тоя тъпан, дето е писал, че е стара и да спре да опитва, ще му кажа, че вуйна ми роди на толкова и сега дъщеря и е една прекрасна млада жена.

Не обяснявай кой кога може и иска да ражда, няма да те разберат. В България след 40 си отписан от живота.

Мнооого важно дали е бременна или не, даже няма да спя от вълнение

Да се откаже вече...На 45 е малко късничко да дундурка бебе...А и щастието не е само в родителството...Състояние на духа е!

И аз така мисля, тези дето на 45 са решили да раждат или да осиновяват деца трябва да им се забрани, защото вече са за внуци. Ама ха, егоисти такива, ще ми раждат и осиновяват на стари години.

Ми понеже нямат собственни деца към момента, си правят или осиновяват внуци които отглеждат като свои деца. Това тълкувание на желанието им да гледат деца устройва ли те?!

Luna0102

А може просто да е наблегнала на белият бобец с повечко чесън.

Желая й го от все сърце! Няма по-голямо щастие ат това да имаш дете!

Общи приказки без никакъв особен смисъл.

Nina

о, преди време пак четохме за един такъв неин тоалет!!! тя ако не се жени, е бременна и ако не е бременна, се жени!! дано да е истина, пожелавам и го, но тази тема вече започва да става досадна!