Меги от ”Търси се” чака първо дете

Водещата на "Търси се" по bTV Миглена Димчева (41) е бременна с първото си дете.

Обратно в новината

Коментари - Меги от ”Търси се” чака първо дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Родих дъщеря ми, когато бях на 34г, а сина ми- на 40. Две леки бременности и още по-леки раждания. Имам две красиви, умни и интелигентни деца. Сега са на 33 и 27г. Те са моята гордост и най-голямото щастие в живота ми. За малко да се отдам на кариерата си и да не направя семейство. Като си помисля за това, просто настръхвам!

Меги е известна.Всички гледаме "Търси се". Аз лично се радвам,че създаде хубаво семейство.Новината ме зарадва много!!!Пожелавам на всички такава любов!Къде са тези ,които и бяха гости!Защо не и честитят!!!

Защо нещо толкова свято и лично трябва да бъде демонстрирано така просташки?Тези снимки са за личния албум, а не за масова употреба!

Завидя ли?Като не можеш да разбереш просто не пиши.

И за какво точно трябва да им цъка някой с език?

са красиви и млади.Радвам се на новината!!!Всичко ще бъде наред.

Желая и лека и безпроблемна бременности и едно хубаво здраво бебче. А тези коментатори дето се правят на съдници и седнали да определят кой кога да се жени и ражда да се гръмнат или поне да си гледат собствените семейства не чуждите.

ви подразниха толкова!!! Едно свестно семейство очаква дете.Кой тук брои години и защо изобщо ги броите.ДА са живи ,здрави и щастливи!!!

и веднага отговарям - ами снимките са взети от личния им профил. Дировците са решили,че все пак ще бъдат интересни щото са познати от екрана. Интересно предаване, но според мен можеха да бъдат по-привлекателни, харизматични, а не винаги да си казвам - добре бе, ама можеха да бъдат по-хубави.

какъв е по народност този ДЪНДЕ хаджийски - да не се окаже и той емигрант от Сирия, взел презимето на жена си.

жена съм на години, от майка ми, приятелки и медицината зная, че менопаузата се проявява около 50-те. Има и изключения, както навсякъде. А този съпруг - го видяхмче на следващите снимки съвсем не изглежда много по-възрастен от нея. Имах съученик, който в 11 клас беше с почти побеляла коса. Ето това са изключенията, а не правилата.

поне половината от останалите коментарии. За пръв път виждам да не се съкращават по големия брой, а само две да са публикувани. Няма да пиша нищо негативно, а и то няма. Да е жива и здрава и детенцето също, и семейството. Едно ще ѝ препоръчам да не стои в сянката на нахалната си колежка.

Ами то колежката и прави цялото предаване,аз преди няколко години се осъзнах, че са две.Другата е по-активна, питаща, явно Меги толкова може.Но да й е здраво бебето и да са щастливи, ама на екран по две не са ни нужни

родих първото си дете на 39 години - здраво и право - да ми е живо и здраво! омъжих се на 38 и забременях от 'раз' - т.е. от първия и единствен за няколко месеца път, в който бях с мъжа си, защото ток беше в чужбина и го видях само 1 ден след сватбата. бременността ми беше нормална - и раждането есно. желая на всички жени по сета да имат лоят късмет за забременяване и моето леко раждане. въпросите за менопауси са глъподти - те са за жени около 55

когато дойдат и са искани децата е прекрасно Но има една много хубава приказка - всяко нещо с времето си - лично аз родих на 31, но сега 13 години по-късно мисля, че ако имах възможност да избирам идеалният момент, бих го направила 2-3 години по-рано, говорим за идеалният момент, разбира се. Просто напоследък някак не ми допада тази масова тенденция да се ражда първо дете след 35 към 40-те. Имаме отредено време на земята и това означава, че с късното родителство се лишаваме от едно от голямо човешко щастие - да видим внуците си поне в университета...но пак казвам, в живота не нареждаме винаги ние картите.

еми браво! и аз както нямам мъж и съм в 30те, това ми действа успокоително, че има надежда за мен :)

Грешиш, няма никаква надежда за теб!

Харесват ми, но защо се показват се пита ..това не го разбирам

Точно така се прави, успяваш професионално и тогава дете. Всичко останали е мангалска работа.

тази дама за успяла ли минава?

не е така, аз завърших института на 23 и родих на 24. Да, трудно ми беше да гледам малко дете и да се развивам в кариерата, но мога да кажа, че това бяха едни от най - щастливите ми години. Дете се ражда когато е искано и родителите са готови да поемат отговорност. За всеки това е различно.

Направо ми е смешно да гледам един почти дядо, как се прихласва пред бременна жена.Боже господи светът се изроди.

А защо не допуснете, че човекът може да е просто с побеляла коса, а не непременно стар? Аз познавах младеж, който на 28 беше толкова бял, колкото е и съпругът на Меги. Нещо грешно в това?

къде го изкопа този старец, явно е богат

Той е по-голям от нея,сега празнува 40 рожден ден,така че не е дядо.Имам познати мъже на 35 г и са с прошарени коси,до 40 ще им побелеят съвсем.

т.е. тя е по-голяма от него

На тези години е цяло чудо, че не я е ударила менопаузата.

А ти мъж ли си, жена ли си? Ако си мъж явно нямаш опит с жените, ако ли пък си жена си абсолютно невежа относно организма си или просто си навлязла преждевременно в ранна менопауза, без да си наясно с това.

Няма ранна, няма късна менопауза. Удари ли веднъж - това е! И обикновено го прави около 40-те.

Мъж съм и съм достатъчно на ясно че това е последен билет за дете с опасност за здравето и на бременности в такава възраст се обръща по специално внимание. Колкото до двойката да са живи и здрави а колкото за възрастта е вече нормално явление но това не означава че е нормално биологично. Твърде ъсно мъжа и изглежда много по зле от дядоми когато бях малък. Да са живи и здрави.

аз родих парвото си дете на четиридесет и две години, а сега, на четиридесет и четири чакам второ. и двете бременности са спонтанни, т.е. естествени. това по повод менопаузите ...пиша от телефон на латининица и транслитерирам, затова текста изглежда така.

Ми пиши на кирилица от телефона, ма! Или от много опити за "спонтанна" бременност не остава време за друго и си изостанала с технологиите?

най-хубавото предаване с най-естествените и готини водещи, и Нели има дечица, сега и Меги - по-хубаво няма.А вие какво искате да споделят че са по купони и вип-събития ли, това са новини са споделяне. честито и леко ражане

Да са много щастливи и да се радват на малкото човече, което ще се появи на този свят.

Руиз

Успех и много радости!

Като ги гледам на тяхната възраст по им подхожда да изпращат абитуриенти,че след години в детската ще има да викат на отрочето:,,Баба и дядо дойдоха да те вземат!,,Неловко някакси........

Не си изумена, безумна си!

Сбъркала си си името, трябвало е да се кръстиш МАЛОУМНА! Живи и здрави да са и да се радват на детенцето си!

Ти пък пращиш от мозък! Вече не модерен този тип ник , като на осмокласничка!

По-добре късно - отколкото никога! Сега са могли, сега са си направили дете хората. Кой когато сколаса - някои учат на младини, други правят деца и обратно - на старини.

Типичният злобен коментар на жена която това че е родила е най-голямото и постижение в живота. Дано да сте отгледали достойни хора, което наистина е заслуга. Уважаема изумена не съдете хората защото както се казва не сте в техните обувки и не знаете по какъв път са минали и какво им е струвало.На 20 или 41 да имаш дете е прекрасно и пожелавам на Меги да е много щастлива със семейството си и да продължава да бъде така позитивна....а злобните хора сами патят от злобата си

браво! супер! да са живи и здрави всички! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Смятам, че някои неща трябва да си останат само между двама души. Никога няма да се трогна да прочета такова нещо във фейса, а да не го чуя лично, само аз, да е само за мен. Другото, прощавайте, е за пред публика. Инак успешно раждане!

Напълно споделям написаното, включително радостта от дългоочаквана бременност.

Така е, но за много хора виртуалният свят е далеч по-интересн и пълноценен от реалния. В социалната мрежа много хора получавт вниманието, което им липсва в истинския живот. Повдигат си самочувствието с комплименти, които често са далеч от реалността. Всички, които са активни и не пропускат ден, без да влязат, сменят често снимки, постват "велки мисли", отбелязват къде ходят и т.н. страдат от комплекси и имат отчаяна нужда от внимание. Един има нужда да му кажат, че е хубав, друг, че е умен, че е баровец и т.н. Ако човек има щастлив, интересен и пълноценен живот, изобщо няма да има време за простотии като фейсбук. Да се чуди човек как преди хората са живеели без мобилни телефони и социални мрежи.

Джени?

Е тук има известно желание да се покажеш...което си е вид комплекси