Eлегантните VIP бременни - пример за Катрин

Вчера британското кралско семейство обяви, че Кейт Мидълтън е бременна. Сега британски модни експерти очакват тя да съчетае перфектно бременността с елегантността по примера на няколко ВИП дами, които се откроиха със забележителен стил, докато износваха бебетата си.

Обратно в новината

Коментари - Eлегантните VIP бременни - пример за Катрин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почна се! Сега 9 месеца ежедневно ще излизат глупости по медиите... Как щяло да изглежда бебето, как щяла да се облича бременната, какво щяла да яде, каква марка тоалетна хартия ще ползва...

Една жена,която не върши нищо друго освен да афишира ПОЛОЖЕНИЕТО си ,как да изглежда.Тя не тича за работа ,не пазарува ,не готви ,не пере ,не чисти,не води и прибира деца от градина и училище.......и т.н. и т.н.

ТА пак ще попитам. Кой е бащаа на бъдещото дете на Кейти?

С много пари и без задължението да тича всеки божи ден, за да гони градския транспорт или да кара по задръстените улици, всяка бременна жена може да бъде елегантна. Просто на някои хора им е широко около врата.

на твоите мнение сам савсметочноси ги определила широкоокло врата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.