17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това са американци, имат да си връщат заради очернянето на черната им принцеса.

Филмът е чудесен и много обран откъм внушения. Правдив и конкретен. А това, че Чарлз е слаботелесен дебил е известно на целия свят. Баща му Филип също е известно гръцко петно, но поне е бил добър спортист и любовник. Гледайте филма и си правете справки в интернет. Изводите бързо ще се оформят.

Чарлз не е обичал Даяна, но я е излъгал, че я обича. Тя му е повярвала. Тя го е обичала и затова се е омъжила за него. Следователно, да, тя е негова жертва и нищо не може да промени това. За нейна чест, тя се махна от него и лъжата, че на всяка цена трябва да остане в този нещастен брак, заради честта на короната. Връзката му и по време на брака с Камила е на последващият брак с нея, доказа на всички, че Даяна е казвала само истината. За това ненавиждам Чарлз! И Камила! Той не заслужава короната, защото е лъжец и манипулатор, т/е/ непочтен човек. Камила, също няма място до него и до трона. Единственият най-подходящ и достоен за крал би бил Уйлям. А брат му видяхме какви ги нацвъка с мулатката.

Според днк анализ питекантропите са се кръстосали с англичаните и келтите Това обяснва всичко

Нямало цензура във Великобритания, а ? "Ваше Величество, целия народ като един скочи да пише в централните ни медии ...." Че през социализма имаше повече плурализъм, бе ... А сега всички редактори са се наредили на амбразурата ...

Ами получава си заслуженото. Няма какво да писка. Иначе актрисата която играе Даяна, са я избрали един път! Страшно ти приличат, същото излъчване.

Дали наистина са възстанали самите британци или просто медиите са скочили да защитават тъпите рептили, майка им рептилска?!?

ВИНОВЕН е оня арабин- Доди Ал Файед. Англичаните, като са разбрали че арабина се навърта около жената на краля на АНглия, е трябвало да убият арабина- Доди Ал Файед и да му ВЗЕМАТ всичките пари. Хем СПАСЯВАТ Англия и България, хем ВЗИМАТ доста пари.. Както, между 1600 до 1960 г, англичаните убиваха араби и им взимаха парите и зплатото. А между 1920-1960 г, управляваха в Ирак, Кувейт и ОАЕ.

Лейди Ди беше единственото цвете в тоя монархичен змиярник. Те затова я затриха.

беше една твърде глупава, неприятна жена...която можеше да се облича добре и това е единственото й добро качество...Знаеше монго добре-дълго преди годежа-че Чарлз има връзка с дългогодишната си приятелка Камила...какво очакваше...Да го очарова с безличието си...

lu4ka

Напълно вярно. Цветето дори не си е направило труда, да си вземе GCSI , та да завърши барем основното си образование.

Крал , кралица , магаре, магарица. Тъпи сбъркани хомо -траве -лесбо дегенерати. Нация на идиоти и кръвосмесители . От януари започва окончателния им упадък .

Англичаните започват много да приличат на македонци!

Не знам какъв е случая но хбо и нетфликс се оляха да правят ‘исторически филми’ тип фентъзи с променена реалност. И необразованите маси си мислят че всичко е било така... резултатите ще са плачевни

НА КРАЛСАТА ДЕМОНИЧЕСКА ЕВРЕЙСКА ФАМИЛИЯ Й СЕ ГАДИ ОТ ИСТИНАТА,А НЕ НА АНГЛИЧАНИТЕ.МЕДИИНИ МАНИПУЛАЦИИ,ЧЕ УЖ ХОРАТА БИЛИ НЕДОВОЛНИ.

А САТАНИСТКАТА КРАЛИЦА,НА КОЯТО Ѝ ПОКАЗАХА ОБРАЗА ОТВСЯТЬДЕ,А НАЙ ВЕЧЕ,ЧЕ ТАЗИ ФРИМЪСОНКА Е В ОСНОВАТА НА СВАЛЯНЕТО НА МАРГАРЕТ ТАТЧЬР И ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА АНГЛИЯ.

Дрън, дрън!

Британски лицемери! Значи те могат да правят филми, осмиващи други народи (като сериала "Ало, ало"), или чуждестранни лидери (като комедията "Смъртта на Сталин"), но когато някой (или дори някой от техните, като в този случай) направи нещо такова за тях или техните (дори и формални) лидери, те изведнъж са възмутени, и считат това за "клеветническа и едностранчива история"!

Тези пък какво са се хванали за монархията. Мястото на монархиите е в археологическия музей. В крайна сметка това са едни паразити. Да получиш привилегии поради заслугите си към обществото, благодарение на своя ум и действия да, но да си привилегирован по рождение и да си мислиш че си нещо повече от другите - това е общество, установено в Англия през 11 век от Уйлям Завоевателя. И тези глупаци още живеят с такива идеи. Не се ли виждат, че са на път да се превърнат в незначителен остров, населен с пакистанци. И сега се възмущават. Сигурно нещата са така, както са в книгата, но е болно да ги признаеш, като видиш на кого си се кланял. Само там можеш да видиш глупаци, които цяла седмица спят на тротоара пред някаква болница, защото там щяла да ражда Кейт Мидълтън. Впрочем, те доказаха, че са такива след като се оставиха да ги излъжат и да гласуват за Брекзит.

Абсолютно! В допълнение, на мен започват много да ми приличат на македонци!

а вие си оставате цигани, които си честитят банята

утрепахте жената а сега я очерняте в името на тоя грозния рептил

Какво толкова има човек да се възхищава на принц Чарлз? Още по време на брака му с Даяна е публична тайна за връзката му с камилата. Пък сега видиш ли как го очернят.

Колкото повече научавам за живота на Даяна, толкова повече разбирам поведението на Хари при бремеността на Меган. Меган нямаше да просъществува и 1г в това семейство, шяха да я убият без капка срам. И да види собственият си син да мине през това, което мина той...

Колкото и да маже кралското семейство, смъртта на Даяна не беше случайна. Наистина направиха нечовешки усилия през годините да направят Чарлз и Камила симатични на народа. За мен Диана си остава жертва на това семейство. И проваленият й брак. булимията и т,н, та чак до екзекуцията й.

Има нещо сбъркано и глуповато в Дияна. Иначе булгар е шестата раса.

Нормално е да изглежда глуповато. В началото на брака им тя е на 20г, живяла е в затворения свят на аристокрацията, учила е да става детска учителка и е мечтала да танцува... Една наивна принцеса всъщност влезнала в кралското семейство. С годните тя се променя, но този наивен, неурановесен и детински характер остава и накрая й коства живота.

как може да се ОЧЕРНИ ЕДИН РЕПТИЛ

Така и очерняха педофила принц Андрю...

Златотърсачка, която много добре е знаела, с какво се захваща, в т.ч., че бъдещия ѝ мъж ходи с една камила и няма намерение да се отказва :)

да подухнеш

Истината боли, а на англичаните явно двуличието им е национална характеристика.

къде са англичаните, защото кралското семейство на англия са около 71% германци, а населението на великобритания си е смесено.

Искаме в изостанала ОРИЕНТАЛска държава на Асвалт боко паша да ГЛЕДАМЕ европейски и английски филми а НЕ ТУРСКИ повърни сапунки по БТВ ,НОВА и ДИЕМА ТВ

Под "възстаналия британски народ" разбирайте местните тайни служби, които имаха задача да проверят и манипулират настроението на матряла към Чарлз с оглед скорошното му произвеждане в крал. Е, настроението на матряла е ясно - Даяна и големият й син печелят...

Британският народ да се възмущава от други работи, защото от най-голямата империя в историята се свиха до един остров 2.5 пъти по-голям от България, напълнил се с пакистанци и индийци. Някакъв сериал им е най-малкият проблем.

4екай малко, искате хуманизъм , а ревете защо буитаншката империя избивала и кастрирала хора, включително си затваряла очите за клането българи и др.....

Ах, колко типично за ръбоглавите жители на Острова. Всяка година чрез своите данъци те плащат за охолния животец на цяла фамилия паразити, които не допринасят с абсолютно нищо за развитието на тази страна. Когато някой се опита да им каже истината в очите макар и чрез художествено произведение, те веднага скачат и започват да обиждат и да се възмущават. Досущ като макетата са - ти им казваш истината, а те бучат. Британия отдавна не е велика, за Британия отдавна на никой не му пука. Сега като излязат от ЕС ще ядат хурката и тепърва ще затъват. Прекалената им горделивост и безгранично самочувствие ще им изядат главите и няма да е след много време. Смятат се за безгрешни и че вечно са прави и едва ли не целия свят им е длъжен нещо. Да, ама не сме 1800 г., а сме 21 век и нещата са се променили страшно много. Принцеса Даяна беше единственият ЧОВЕК появявал се някога в това "кралско" семейство и именно затова народа я обичаше. Хората по цял свят я обичаха, а кралицата и Дамункьо Грозника - ненавиждаха. След смъртта на Даяна тази ненавист прерастна в омраза, но британците са коне с капаци и са възпитани да не мислят. Те смятат, че щом толкова години страната им е била кралство, то тя трябва да остане такова. Голяма грешка, която ще осъзнаят един ден! Така и не разбраха, че именно кралското семейство стои зад убийството на Даяна, защото тя искаше да промени страната и знаеше много от мръсните тайни на това "семейство"!

Последния път като пробваха да махнат управляващата класа - 10% от населението на Англия замина при свети Петър.

вече не остана какво да махат, затова внасят...

да свикват

Netflix = феминизъм и тъпо направено "дайвърсити "

Сериалът ясно показва животът на една рода, която се е женила за близки братовчеди и роднини и ясно си личат последствията върху поколенията им. По-големият проблем, според мен, е описан начинът на живот на тези хора- необразовани, алкохолизирани, високомерни нищоправници, чиято единствена цел в живота е да мислят за кой и кога да се оженят. След като изгледах сериалът, мога да кажа, че намерих възможност с която британския народ да си платят разходите по брекзит- спрете финансирането на едно безсмислено семейство

То заема тази позиция, пречейки да я заеме друг - някой който няма да стои без работа, а може да докара големи злини. Потърси древната басня за цар Дънер и цар Щъркел!

Даяна, принцеса на Уелс (1961- 1997) .

сано факта че убиха Даяна показва колко са извратени и оцапани с кръв

Мда, като се гавриха с Русия и другите страни нямаше проблем, изведнъж за нещо горе долу реалистично за тях и веднага надават вой ... лицемерие

Чи на нас Ко ни пука за блядофти

Какъв принц е тоя хрантутник. И мамино синче. Ако това им е модел за мъж, егати. Пък и грозен. Даяна добре го заряза, макар и с цената на живота си. Синовете й сега, и те са жертви. Малкия има шанс да стане човек. Ония е палячо и той, стои и се хили за снимки по цял ден. Не може ли да си намери работа и да не ни занимава със себе си. Всеки има семейство, деца и ежедневие. Да си ги гледат британците и толкова. Нали даже вече не са в ЕС. Да се затворят на острова и да не ни занимават с бабичката и семейството й. Знаем как са крали и убивали по колониите преди няколко века, айде, сега пък със синя кръв. Аз съм с лилава... кръв и поне моите аби и дядовци не са избивали хора за да грабят и не са държали хора в робство

Не може да знаеш Ко са правели родата ти преди 100 години

твоята рода е известна в Анадола

Да, ама за тяхната рода се знае на 100 %. Моите ако са имали роби и са ги обирали, можеше сега да съм много богата, но не съм. Но също така не се срамувам с предците си.

Да вземат и да възстанат срещу другата корона, измамата на века.

Искрено ти пожелавам да я срещнеш отблизо. В най-тежката й форма...

"през 1977 г"

МалоУмни " журналисти "

аууууууу отровното трио да не е отишло там да праи възстания

Британците не обичат много истината, те обичат да си живеят във фентъзи, в което те са най-великите.

Като всеки друг народ, включително и ние. Иначе ме възмущава как на нас викат - нека има критични гледни точки, ама за техните болни места да не се говори.

Даже не можете да превеждате като хората. Пълни некадърници. От тъпата ви статия излиза, че тя е умряла преди да си роди децата.

Тъпан, първо става въпрос за сюжета на сериал, а после просто се споменава през коя година е починала. Че е родила е ясно

"трагичната смърт на принцесата на Уелс в Париж през 1977 г."

Престанете да ни занимавате с тая кралска фамилия и това тъпо копеленце Чарлз! Най-после си получиха заслуженото. Даяна не е кукла на конци в ръцете на тия кукловоди!