17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Па да дойде да пробва с Пайнер.

Тя на колко е години, че има попечител?

Първо се осведоми и тогава задавай тъпи въпроси! Разбирам, че не си мърдал от БГ!

Затова слушайте Том Макдоналд - независим артист. Неподвластен на никоя компания.

Стелиян, всеки ден ли ще ни осведомяваш какво точно се случва с Бритни. Има къде по-интересни теми и личности за отбелязване. Доста повърхностно. No?

Това, което се случва с Бритни е голямо. И ще промени много неща в сбърканата правна система на САЩ - замесени са човешки права и ще бъде доказана брутална експлоатация. Не е просто Бритни

Няма нужда да се връща, 20 години от живота си е дала на музиката, 13 от които е използвана от семейството си и кой ли още не. Дано всичко се нареди, да си върне свободата и да си живее на спокойствие с децата.

Да стигнем до там, че Бритни Спиърс да ми звучи рокендрол. А? Супер смазаната ентертеймънт УСА машина смаза всичко яко последните 20 години. За да го смени с подскачащи маймуни, които продават маратонки и се правят на милионери. Нямам идея кога ще се събудим да изритаме тия гадни корпоративни кръвопийци.. май никога. А тая девойка явно е корава. Да те гърбят корпорациите и за добавка близките ти и да не се огънеш - евала.

До "Темпора"... Прав си!! Системата я разби Бритни. Собствените й родители и близки така да я малтретират и контролират, много жалко. Грешка на Системата... И за Шоу бизнеса си прав - Всичко свястно се унищожава ... Истинска музика е имало през 60те и 70те години. С талантливи музиканти... Сега нагли и бездарни Чернилки, освен че правят цирк и само-реклама, не виждам какво друго става. Бях фен на Тупак едно време, както R&B ни тия сега са нагли и смешни най-вече. Явно публиката е доста дресирана и изпростяла.