17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прекрасна двойка - дамо имат много деца - не съм сигурен какво казах

Майката отишла с детето си на почивка!!!ХА-ХА-ХА!!!

Излупвам я докато и изтраката кастанетитеее!Инак еваларка за крачетата,не са самуни като на българските жени,пяоследно време са се запуснали нашенките едни тумбации,паласкии,желулолитии разминаха мъжете си по размер на ханшааа!

Възрастна, но стара. Не е красива, но е симпатична. Става за първа дама на Франция.

То, на тези години, само един крак и е останал. А, и още нещо важно, съпруга на президента на Франция!!!!

Качиш се в трамвая, разплути мъже със шкембаци, мирищещи на снощна бира, потни жени, гледащи намръщено целия свят и масова миризма на нкунксове...ноооо, взели кусури да търсят на този и онзи, на тази и онази. Какво ви засяга какви са й краката, междувпрочем може да удари в земята доста трътлести девойки...Я си вижте политиците, дето им берем срама и не си пъхайте гагата в чуждите кревати. Щом им е добре, независимо от причината, да си живеят живота, както и вие в кочинките си...

Трогателно по френски

А нашата президентша е любителка на държавните лимузини!

Лимузини или велосипеди - важното е да дига самолета на резидента Радьев!

Абе то да са само краката, погледнете главата, кожата под мишниците....абе то пълна скръб! "Блазе" му на Макарон за баба му!

Абе и простите мъже ни отвращават, но какво да се прави, и вие сте хора....

Баба ми казваше : " Децаааааааа, она ПРОСТОТИЯТА е по ОРАТА, а ШАПО е по ГОВЕДАТА. " Нали ?????

На тези години колкото и хубаво тяло да имаш, не трябва да се подкъсяваш толкова, защото е пошло. Ако си съпруга на политик пък, съвсем трябва да внимаваш за дължината на полата и крачола.

И кое му е пошлото на годините-кой каквото има тава си покавва а ти си показваш сконоумито тесногръдието и зосостенялото мислене

БАБАТА, си мисли, че е " ТИЙН " , а ???

Педагог, прекрачил границата и хоп, станал педофил.

Педагог, прекрачил границата и хоп, станал педофил.

ама защо толкова възхваляват г-жа Макрон? нито е хубава , нито чак толкова е стегната . на кое трябва да се впечатля - на това че учителка се залюбва с ученик , преспива с него и после се женят ..... цъкам с уста и направо не вярвам ! винаги съм го казвала - в този брак има прикрита гей връзка. мъж в сексуалната си сила , да е с баба ми ....е няма как да се случи

Само да не ги зърне Дришо от Монако,че веднага ще зареже кака си...

Изваяни крака? Що се не гръмнете, преди месец "Пари мач" я публикува по бански на Сейшелите, ами направо е страшно бабето, добре, че слага дрехи. Само кожа и кости и за закачалка не става.

Защо се превъзнасяте по нещо дето само в главите ви може да се роди??? Пипнахте ли ги краката или по снимка много лесно се съди???

че мъжът й се впечатлява от краката на бодигарда си.

баба ви маркон с фигура на 20 годишна...май бабоеба разбира повече от жени....:))))))) Достa момичета на подвайсе са направо трътки....

Почитателка е на колоездене на по млади- колоездачка на младо!!!!

ей тъй, за спорта

Колко може да са стегнати краката на баба ти?

Има баби на по 40-50 години, бум-бум баби, дето могат да ти пийнат сосове, пък и има спортен тип жени, дето цял живот са си опънати, стига да не са си играли много с килограмите.

и зараза!

страшно гадже е

тотално падане на нивото - не само на политика, но и на нас, грешните. Някой се интересувал ли от краката на мадам Дьо Гол? Защото той е бил велик политик и патриот на Франция. А сега ни сапунисват очи с тези гнусни баби, техните гнусни тела, дрешки, прически, кучета и т.н.

нещо пишат ли за фотошоп?

Тази новина я сложете в графа некрофили ! Добре поддържана за възрастта си жена...но чак пък за показ....

Честно казано постиженията на пластичната хирургия при разкрасяването на стара педофилка изобщо не ме интересуват.

няма нужда, когато има фотошоп.

Европейската политика падна до нивото на краката на една до скоро никому неизвестна баба. За какъв чеп занимават цял свят с безполезна персона като тази. Реторичен въпрос.... Отместване на фокуса от истински важните неща случващи се в света. А баба ви Макарон е едно плашило в лице. Нещо силикон в устните вече се забелязва.

А дали е стегната в лицето?

А междукрачието как е?

Да бе, кара колело - това на снимката е мощен електровелосипед. Надали е повъртяла много със собствени сили.

Увиснала барла , като кон на празни ясли !

На ШефЪ кучето , е най-куче , децата му са най-умните , жена му е най-вярната , най-умната и най-красивата , ... аве да си на шефЪ рода !

Това от жълтите ''новини' ли е , или ?

И защо, питам и отговор не ща, ни занимават с краката и кожата на Бабоеба.Ами що не снимат в гръб, да се види "бабунката" дето и е вързана кожата.На снимката с късата пола си личи, защото са я стегнали повече и не може да си затвори устата.

Г-жа Макрон е със стегнати крака, уау, страхотни новини. А между краката стегната ли е?

Там е като на стар кон джуките...

Там е като на стар кон джуките...

Стегната е, колкото ти изодзадзе!

Толко съм стегнат изпотзаде, че само върха на езичето ти може да се разходи там

какво е "между" въобще не го интересува - това чети в други новини :)

той пък да я бръсне за слива поне

Ако сте на четиридесет и искате всички да ви се възхищават на младежкият вид, ..... казвайте, че сте на шестдесет!! В случая с госпожа Макрон, то тя ще трябва да казва, че е на осемдесет!!! А защо журналистите забравиха последно време едно друго превъзнасяно име, името на г-жа Обама. До вчера и тя беше великолепна, изваяна, модна икона ..... смешници. Туристите били впечатлени от една баба.