Брус Уилис: Жените трябва да управляват света

Героят от филмовата поредица "Умирай трудно" казва, че жените трябва да управляват света.

Обратно в новината

Коментари - Брус Уилис: Жените трябва да управляват света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересна работа ужким са убавци с Деми ама дъщерите им мнго грозни бе! Сигурно са взимали наркотици като са ги правили...

Този няма лоша бройка. Ема Хеминг специално е голяма сладурана. Както е на 60 години Бруската, ако има проблем със самолета може да ми се обади да помагам.

Важното е да се храни егото на 'модерната' жена, защото тя друго няма. Все пак най-лесната реклама е да храниш нечии илюзии. Всяка втора вече си мисли, че ще е управител в банка или нещо подобно.

За да правите такива изводи, явно познавате всички жени на света или сте силно ограничен и въз основа на тесния Ви кръг от контакти си позволявате да правите генерални изводи за хората.

Света се управлява от Бог/висши сили,на кой както му е угодно/.До сега много хора са се старали да наложат тяхното разбиране върху целия свят и не са успявали.Такава е и целта на Новия Световен Ред,тотално прокламиран от САЩ и компания.Да видим дали те ще успеят.А иначе,командването е нещо спорно.Жените са силни в едно ,мъжете в друго.Много тъпо и ограничено,даже престъпно е да се ограничават двата пола,за да се чувстват комфортно тези 10% по средата.

Поздравления за коментара!

най-вярната формула е: жените - шфки, мъжете - шофьори на шефки

Принцип: Когато един мъж мине 50 години, тогава жена му започва да го командва.

Бах'ти щерките има тоя с претенциите! Едната е копие на Светльо от Хиподил..

Ей, Брус, ти все едно не си играл в Умирай трудно, а в Умувай трудно.

Ама те вече го управляват, манипулират мъжете, които си мислят, че управляват. Налагат ценностите и представите си навсякъде, а мъжете, щото не мислят с горната си глава и им угаждат за всичко. То затова светът отива на зле - кризи, хаос, простотия...

Е тоя е бил много зле горкия.

Тъкмо да се съглася с него! Ами да управлява този, който може, пък мъж, жена въпреки, че от време едно все си е било мъжка работа, ама хайде да оставим дамите да се понашамарят!

Ирена Кръстева - президент! Цецка Цачева - вицепрезидент! Кунева - премиер! Фидосова - вицепремиер! Тогава да видите как ШЪ СЪ УПРАИМ.

Бойко Борисов -президент! Волен Сидеров - вицепрезидент! Цветан Цветанов -премиер! Ахмед Доган-вицепремиер! Ще цъфнем и вържем.

Цитат: "Половата дискриминация (известна още и като сексизъм) е комплекс от предразсъдъци и проява на дискриминация и/или омраза към хората, насочена в зависимост от техният пол, но терминът може да се отнася и до принципното разделение на хората по този признак. Според сексистките представи и предубеждения между половете има базови различия, които предопределят различна социална роля, различна сексуална свобода и различен правен статут за мъжете и жените. Тези теории могат да се отнасят до редица вярвания или модели на мислене: убеждението, че единият пол е по-висш от другия; бинарност в разбирането за половете: че всеки един човек принадлежи или към мъжкия или към женския пол, и не може да има никоя от характеристиките на другия; произтичащата от горното идея за стереотипизиране на понятието за мъжественост (полова роля) за мъжете (пол) и стереотипизиране на понятието за женственост (полова роля) при жените (пол). отношения като мизогинията (женомразство) и мизандрията (мъжемразството); Сексисткото мислене в повечето случаи е насочено в полза на мъжкия пол, но може да бъде и в обратна посока. Най-често се смята, че жените са по-добри от мъжете в някои дейности (напр. домакинство, отглеждане на деца, ръкоделие и др.), докато мъжете ги превъзхождат във всички останали области на живота. Като резултат от това на жените се отказва достъп до определени професии, а в някои държави и въобще до образование, и социална изява. На законово ниво развитите държави (предимно западни общества) полагат усилия да се борят със сексизмите чрез антидискриминитативни закони, особено по отношение на работното място, тъй като дори в тях, сексизмът е наличен на обществените сфери и социалните стереотипи."

К'ви са тея педерастки глупости? Ти не беше ли религиозен човек, Бял Брат етц и пр?

Такива властолюбиви вещици има, че ако се докопат до управлението, сегашните военолюбци и крадци ще ни се видят като бели гълъби с маслиново клонче в човката.

Този се изпуска,мислех го че има високо умно чело,ама се оказа просто плешив и тъп.

Точно така ! Тоя тъпак направи милярди долари и има почитатели в целият свят а ти генялният списващ в дир.бг си известен на родителите си и 1 шепа съседи. Та кой е глупавият?

Невинаги богат и известен означава стойностен, както невинаги беден и неизвестен означава нестойностен. Известни поправки в ценностната система ще са в твоя полза.

По принцип е прав, но само като си представя Хилари Клинтън президент и ми става страшно неприятно. Така, че зависи от човека, а не от пола.

РАЗДЕЛЯЙ по раси, класи, нации, етноси, полове, религии, партии, поколения, браншове... насъсквай ги едни срещу други И ВЛАДЕЙ!

Не жените или мъжете трябва да управляват, а почтените и разумните. И при мъжете, и при жените на този етап преобладават идиотите. Затова и в управлението преобладават гадовете.

Франк Хърбърт го е казал най-точно: "Властта привлича неспособните да я упражняват". Или по-скоро недостойните!

sawo

Брус Уилис е станал такъв женчо, че няма накъде... Дори тези които снимат с него се оплакват от това... води жена си и децата си по площадката, вкиснат е като някоя ... с две думи отдавна си е минал времето за пенсиониране.

Като ви чета коментарите, още веднъж се убеждавам какви големи комплексари сме т'ва българите - и мъжете, и жените. Щом жените имат амбицията, да управляват. Като не се справят, народът ще ги съди. На кого, по дяволите, му пука. Статията, разбира се, е дълбоко малоумна, защото Брус съди за жените според своето обкръжение. Ако една жена има добър любящ съпруг и трима-четирима безупречни сина, ще я оправдаете ли яко заяви, че само мъже трябва да управляват света? Замислете се. Спорите върху едно глупаво изказване, една статия тип провокация.

Миии, който не разбира от хумор...

интересно обаче защо от всяка професия, най-добрите са мъже, а не жени ? Дори и най-добрите готвачи, което си е чисто женска територия, са МЪЖЕ !

и на без това ре/иторичния въпрос: мъжете имат хоби, докато жените се чудят какво искат.....до край.

Мъжът твори, жената функционира!...

Оле-мале, като чета ,какво си натворил, по-добре се опитай да пофункционираш.

Прав си, особено за чисто женската територия, само дето тия мъже още се пънат и не щат да раждат. Ако и това направят за жените ще е супер.

Съгласен съм с теб Брус! Само се замислете: мъжете правят деца, жените ги носят, раждат, гледат, после мъжете ги правят войници и ... ги убиват! Нелепо, но е факт. Колко войни са правили жени? Колко - мъже?

Екатерина Велика, Елизабет, Маргарет Тачър, нещо да ти говорят? Жените съжо убиват за власт и пари. И доста жени не полагат особени грижи за децата си, ако въобще ги износят - в България 1/3 от бременностите приключват с аборт.

Ако беше тъй, Куневица и Манолова да са ни вкарали в пътя. А тук вярно доста жени си изливат злобата, защото все няма кой да ги "оцени". Като не ви изнася, създайте си чисто женски организации, бизнеси, фондации и т.н. и няма да ви се налага да се разправяте с некомпетентни и мързеливи мъже. То на приказки и аз мога да съм римски император.

Прав е човека. По- голямата част от мъжете са глезени, страхливи, комплексирани, обременени и много елементарни същества. Особено тези от нашите ширини, които към горепосочените "качества" си имат в добавка и неоправдано високо самочувствие, както и много посредствен външен вид. Само като ги види човек по улиците какви са смачканяци, с бермуди, джапанки от които се подаат мръсни крака, увиснали кореми и потни тениски, и става ясна картинката. Ама иначе са с претенции и си мислят че са голямата работа. Всички обиди които сипят по адрес на жените са заради страха който ги тресе, че имат конкуренция. А те милите са толкова неуверени и стресирани, че дават мило и драго поне собствената им жена да си мисли, че стават за нещо. А всъщност са доста едноклетъчни и човек може да ги лъже както си иска - ако му се занимава, разбира се.

Ох, колко си жалка и комплексирана. Чак толкова, че се разнежих като жена от съчувствие и състрадание към теб и несмалко да отроня някоя и дурга сълза. С това което си написала, само доказваш, че всяка жена която я бие на феминизъм, както теб, е дълбоко увредена душевно и е яка, ама яка комплексарка спрямо мъжете.

Имаш проблем. Лекувай се, Марина.

Напълно съгласен, практически същото го твърдя от 20+ години. Мъжете в БГ са смачкани просто защото обществото е затворническо, практически всички виждат у другия някого над или под себе си в хранителната верига. Съответно практически всички имат и самочувствието на хора от дъното - просто защото са поставени там, такъв е редът в БГ. А у жените е насадено, че трябва да се вредят за някого от единиците надзиратели а не за редови смачканяк.... Който не е живял в цивилизовано общество няма как да разбере за какво говоря.

Скъпа, не си изливайте разочарованията тук, а първо погледнете себе си и си дайте с/ка оправдани ли са ви претенциите! Иначе общо взето сте права. настанаха лоши времена и за мъжете и за жените.

Марина, струва ми се, че ти описа повечето жени!

Ясна си Маринке. Трябва ти мъж да те "оправя" добре и няма повече да пишеш по форумите. Като намериш подходящия другите няма и да те интересуват.

Мариана, това беше възможно най-точното изказване! Хора, които са пътували малко по света и са имали възможност да живеят в по-нормални държави и да комуникират с хората там също неизменно ще се съгласят! Мисленето, ценностите и поведението на по-голяма част от българите (мъже и жени) граничи с абсурда... и злобните, предимно мъжки коментари тук само го потвърждават :) Живейте щастливо и не се занимавайте с глупости :)

Много комплексирани мъже в тоя форум. Ако мъжете бяха по-добрите, щяха те да раждат децата. Природата си знае работата.

"Ако мъжете бяха по-добрите, щяха те да раждат децата" - тц ..жените са само нивата в която се сади семка и нищо друго :) А Брус го е ударил малко на популизъм сред женската част..

"Крадеца вика: Дръжте крадеца." Само да те светна с едно класическо определиние за това какво е комплекс за малоценност. Такъв има когато, човек не е доволен от това което представлява цялостно или в определени аспекти. А комплексарщина е, когато въпросното недоволство започва да се изявява външно под някаква директна или индиректна агресивна форма. И естествено, най-често агресията е към тези които имат това което комплексара няма. Мъжа е по-интелигентен от жената, при това в пъти - факт. Примири се с него. Смири се. Бъди себе си - жена.

Колко пъти?

Силвестър Сталоун явно се оказа прав, когато само преди няколко дни алармира, че Брус нещо се е бъгнал. Единственото неща които жените могат да управляват и следователно точно това трябва да правят, особено последното, са: управление на печка, управление на пералния, управление на съдомиялна... и, управление на джойстика на мъжа. Тук няма да използвам по-натурален термин, че и аз като колегата се опасявам от цензура.

Четейти определеният Ви за жените стигнах до извода, че сте гей. Иначе не мога да повярвам, че може да имате отношения с жени при тази омраза към тях.

Жените ги бива за друго ама да не казвам за какво, че ще ме баннат по IP доживотно.

Пече се нещо в щатите за жена президент... Ще видим какво ще стане в най-"демократичната" полицейска страна...

Да,да,ама не!Не може с по-малко мозък и с по-малко мускули да стане това. Знаете ли, колко струва на обществото женската еманципация и по- точно последиците от нея- от намаленото темпо на техническия прогрес, от равното заплащане на мъже и жени за неравно по количество и качество труд, от скритата проституция и пр. и пр. - много фактори могат още да се изброят.Бедна ни е фантазията да си представим, какви колосални суми плащаме за грешното прилагане на женската еманципация. И знаете ли, коя част на обществото основно поема на гърба си тези разходи - ясно, по-силната.

Тази клюкарска рубрика се посещава основно от жени и знам, че ще ми нацвъкат минуси, но това изказване на плешивеца е меко казано малоумно! Работил съм в предимно женски колективи, където бяха предимно работнички, и директорка, и т.н. Не става въпрос за шивачница, а за "по-интелигентно" производство - пеатни платки, електроника. Та интригите и глезотиите бяха налице в по-голяма степен от нормалното, че и личният състав, също жена, беше в ужас! И такива изказвания, като на плешивия брус са сексистки, важен е човека, не пола или вярата му!!!

Нито примерът, нито коментарът са особено интелигентни.

Dobromir Dimitrow

Що не си показваш тъпотията другаде? Или понеже си анонимна, може?

Смятай...И като си стигнал до този извод,защо не гоостави за себе си,а реши да го споделиш като мнение?!?!Хората трябва да изказват мнение,когато имат какво да кажат,ти какво по скоро имаше да кажеш не разбрах???Или просто искаше да покажеш,че си в пъти по-интелигентен,под нивото ти е направо да четеш такива неща... Не разбирам нещо,ВИЕ лигавите ли се,хора?Към 80 % от Вас са повече оът малоумни,но дават компетентни оценки на мненията на другите...Никакъв шанс за конструктивен спор,сядате и пишете за да о*рискате някой друг,а не толкова за да изкажете някакво смислено мнение... Айде с 200,че ми писнА.

Скъпи Брус, не се вженчавай грабвай самолета и идвай на снимки във Варна.

хаха как може да секаже ,че това е разумно изказване ,това е изказване на мъж ,който харесва жените ,но не е нищо повече. :)

Истинските мъже не обичат жените. Те умират за тях!

Кака ще управляват светъ като жените мислят само за е*ане ве !

НЕ съди по себе си. Заради това ,че се събираш с некачествени жени си си виновен ти самия.

Еиии човек като стане актьор, почва от всичко да разбира. Брус Уилиса, като му казваха режисьорите 20 години какви физиономии и стойки да прави, взе да разбира от световна политика даже. Бравос.

Не ме кефиш!Ясно е, че си от тези, на които всичко им е ясно!Пък аз ще продължа да си търся по-готин, щото и гей-парадът не ми е алтернатива!

Тоя човек е мноо заблуден, явно не е виждал чудо като Манолова.

Михаил Миков и Мая Манолова, посещават един ден класа на Иванчо. Учителката, страшно поласкана, дава следната задача на дечицата: - Деца, нека всеки да напише кратко съчинение, където да фигурират имената на г-н. Миков и г-жа Манолова и всички думи в изречението да започват с м! Започнали да творят децата и след малко започнали да вдигат ръчички за участие. - Кажи, моето момиче! - казала учителката на най-напористата девойка. Момиченцето се изправило и започнало: - Май! Манифестации! Михаил Миков и Мая Манолова махат от мавзолея. М.М. и М.М били страшно поласкани, а учителката похвалила детето. Друг напорист ученик бил вдигнат и започнал: - Михаил Миков - могъщ министър на милицията! Мая Манолова - младолика медийна магьосница! М.М. и М.М направо изпаднали в екстаз! И други дечица казали своите творения, но учителката така и не искала да посочи Иванчо, който бил не по-малко напорист от останалите. Накрая Миков и Манолова казали: - Вдигнете го, моля ви, и това момче, нека да го чуем! Станал Иванчо и започнал: - Министерство. Масивна мека мебел. Мая Манолова млящи мазен минет на Местан, Михаил Миков милва миризливите му мъде. Местан мърка: Машала мандат, машала!

Чичо "Мая", виждам че вече почваш да си отговаряш сам под името "quetzy". Дано да не прихванеш шизофрения от многото фалшиви профили за които ти плащат.

Добър вечер чичо "Мая". Как плащат за коментари в Дира тия дни? Добре ли идват паричките от Фидосова.

Ох колко си заблуден, за съжаление не вземам никави хонорари. И нехаресването на единия не означава автоматично харесването на другия!

до човек е не до пол но властта и парите не са за всеки ......

Преди да каже нещо, човек трябва да замълчи.

Брусе, Брусе, размекнал си се! А навремето спасяваше самолети и държави, даже и целия свят спаси няколко пъти! Можеше и Титаник да спасиш, ама дадоха ролята на оня льольо Ди Каприо ... И аз съм така, старост-нерадост, какво да се прави!

Какво е мъжът? - Същество, което не е жена. Какво е жената? - Същество, което не е мъж.

Това умно ли трябваше да бъде?

Според зависи. Ти как мислиш?

Минусчета, това са неща от по-висши нива и човек трябва да си трае, когато не може да ги достигне. Опитайте пак...ха-хааа...

жените се мразят и са ужасно завистливи! Алчността - не е само мъжка черта! За наглостта и безочието - просто - no comment! Брус, мисля, че годините вече са ти в повечко и ти е време да спреш с публичните изяви и най-вече - изказвания!

Е, те жените са такива помежду си, когато си привлекателен и заможен, се държат добре, тогава са просто лицемерни.

Брей-й-й, добре че чета коментарите в световноизвестния Дир, та да науча истината за себе си. Прав си, Калаа, спирам публичните изяви, добре, че беше ти да ме посъветваш.

Отдавна повтарям и аз това, Брус. Жените са по-добрата половина на човечеството. Само сравнете колко жени има в затворите и колко са мъжете. Или трябва да признаете, че жените са по-добрите хора, или, че са по-ловките престъпници и затова не ги хващат.

Да ,а колко жени има по публичните домове и по магистралите - интелигентност от пръв поглед! ;)

Я кажете госпожа, какъв е процента на жени съотнесено към мъже, изобретатели, учени, създатели на религии и философии? Най-великите произведения в изкуството като литература, музика и т.н. женски или мъжки са? А от тестовете за интелигентност, отдавна е ясно и де юре, не само де факто, че жените са далеч от мъжете като интелигентност. Стига с тия комплекси бе хора, бъдете себе си, всеки пол си има своето призвание и/или амплоа, но жената не е равна на мъжа, това е толкова очевидно, че дори не си струва да се хабят думите за подобна дискусия.

Съветвам Ви да гледате филма Камий Клодел и тогава да коментирате за великите постижения в изкуството и науката. И никога мъжете и жените не могат да бъдат равни, както и не може да се каже, кой от двата пола е по-по-най, защото само глупаците ги сравняват. Мъжът и жената са създадени, за да се допълват със своите различия, а не да се конфронтират.

Абе, че много често жените не са с лош интелект е вярно. Обаче кви мръсотии си правят не е истина. Не съм срещал жена, която да иска да работи с друга жена. Все с мъже искат да работят и то не зарад друго, ами зарад точността.

долен лизач

Абе не знам...в България имаме примери за жени във властта, но пък как ни оправиха...Мисля, че не е до пола. Той човек или е свестен, или е боклук. Жените не са имунизирани от това да се превръщат в боклуци. Брус говори от своята си камбанария - Америка. Там и шимпанзе да сложиш за президент, все 200. Политиката им е една и съща от 100 години.

Искам само да добавя, че е добре да има равнопоставеност между половете във властта. Обикновено мъжете харесват по-десни политики, докато жените по-леви (разбира се има и изключения от правилото - Маргарет Тачър например, екстремно дясна). По този начин нещата се балансират. Но има един факт, който дамите може и да не признаят - жените се интересуват много по-малко от политика, отколкото мъжете. По-голям е процентът на мъже, които преследват политическа кариера, а жените изглеждат по-незаинтересовани в областта. Така че проблемът е частично и в самите дами.

Спомням си и една българска дама в политиката от ГЕРБ май преди година по повод майчинските каза, че майките да не хленчат за майчинство, ами да си бият по един камшик и на работа... Няма значение от коя партия е, просто се изумих от решението. Аз очаквах, че ще се погледне от гледна точка на жената, а то се погледна от гледна точка на алчна бизнес дама едва ли не.

Интересуват жените, след като тяхнат функция и роля в живота е друга. Стига сете се занасяли по такива нефелни изказвания като това Бруса. Има други много по-съдържателни мисли по въпроса, като например: "Мъжът е войн, а жената служи за утеха на война. Всичко останало е безумие".

Тоя ли ше ми казва бе?

наи после някои да признае този факт

наи после някои да признае този факт