17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беше красиво дете,сега е груба жена.Живот.Всеки старее различно.

Чак на 53 по бански.Преди това по безбански))))

На 14 г. Беше сладурана,после стана кобила!

Абе... хубавка, но не особено сексапилна. Причината е, че сексапилът е продукт на мозъка. Грозновато момиче може да бъде убийствено сексапилно, благодарение на интелекта си. Тъпата красавица е обречена да е страстоубийка. Но пък... за всеки влак си има пътници. И как Брук е доказателство за това - съсипа Агасито. Но Агасито успя да се земе в ръце, събра се с интелигентна и смазващо сексапилна жена и тя го вкара в пътя за отрицателно време.

От пред си е жива талпа, няма никой

Грубовата е

бих й олизал кожената розичка

Е едър кокъл... не виждам нещо лошо !

Ако хубавиците се чувстват неуверени, то какво да кажат грозниците...

Често увереността няма нищо общо с външния вид или интелигентността, дори напротив. За съжаление именно хубавите жени често са изпълнени с неувереност и съмнения и имат много високи изисквания към себе си.

Е нали хората били наши огледала, хубаво че е сменила тъпото огледало.

Много красива жена. Помня я от дете... като беше омъжена за Агаси. Няма фигура на модел, но има много интересна красота. Но на Агаси май не влияеше добре на кариерата Между другото бях чела, че навремето е имала връзка с Джордж Майкъл и майка й ги хванала в леглото... и той много се притеснил и след този шок е станал гей... не знам дали е вярно

Джордж Майкъл си е роден педераст. Аки всички, които ни бяха хващали на калъп се бяхме изпедерастили най-вероятно и тебе нямаше да те има.

Възможно е. Не съм сигурна дали някой просто се ражда такъв или става такъв в последствие. Аз лично не си го представям. Но има хора с много крехка психика и доколкото знам Джордж Майкъл е бил точно такъв и дълги години ден е борил с депресия. Мога да дам пример с моя приятелка, която си беше 100% хетеро и в един момент след разни събития реши, че ще живее с жена.

Randall_Zwinge

Нормално. Жените могат за проверка да експериментират и да решат какви са. Мъжете не могат. Едно само манечко експериментче и край - въпросът е решен еднозначно и завинаги.

на колко години се е почуствала уверена без бански

На 11 в Pretty Baby и на 14-15 в синята лагуна ;)

Станала е по интелигентна и хубава с възрастта ..

Сравнителната степен "по" се пише с тире. Дано и ти да станеш по-интелигентна с възрастта.

И челюстта и е намалена като широчина. Който му е интересно да види нейни снимки като млада. Голяма касапница е паднала, за да стигне до това, което показвате. Остава си в историята като педофилски модел. В "Синята лагуна" играе непълнолетна". В днешно време не би била възможна.

тя има снимки без бански още на 11 години,има ги в нета

Явно жените се чувстват уверени, когато никой вече не им обръща внимание.

Ами то излиза, че ако никой никога не ти е обръщал внимание си обречен да си неуверен за цял живот. Искам да кажа, че чуждото внимание те определя дали ще си уверен или не. Да, ама не.

Че е едър кокъл, да, така е. Но че като млада беше едно от най-прелестните и ангелски създания е неоспорим факт

за това ли в ,,Синята лагуна,, през товечето време е без бански??

че тази жена въобще някога се е почувствала уверена. Справка - личен живот и кариера. Дано сега е успяла!