Коментари - Брус Уилис на 68: Животът не е кино, в него няма дубли | Лайф.dir.bg
назад

Брус Уилис на 68: Животът не е кино, в него няма дубли

Честит рожден ден на първият актьор, с герой в играта Apocalypse

Обратно в новината
| Редактор : Мария Иванова

Коментари - Брус Уилис на 68: Животът не е кино, в него няма дубли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Велик актьор, оставил незабравими спомени и емоции с всичките си роли. Искренно се моля да има много години занапред, да бъде здрав и да преминава през трудностите с достойнство.

Глупости! В гените му има циганска и турска кръв.

общо има тъпотията която си написал?

Човек тръгнал без претенции, направил 20 филма с претенции. Които бяха и са уважавани и до ден днешен. Заболя на 65 години от мозъчно заболяване? Как се помнят тези роли? Ние ги ползваме и го уважаваме! Те повечето му набори-актоьори не доживяха тази възраст.

Брус Уилис е Велик......!!!!!! А не "Еднодневка", като нашите, сегашни "Живи легенди"....!!!!!!!!! Съжалявам за това, което се случи с него!

Холивуд е боза… не е изкуство а пазар. Зотова холивудските филми са все по зле и по зле. Няма добър холивудски филм тъй като техните филми са поръчка - и отразяват какво иска да види тълпата. Вярно има добри актьори и режисьори но тяхната цел е са задоволят интересите на тълпата. Дори този “умирай трудно “ е просто страхотен касов филм…. Има ли нещо общо с с реалния живот… с филмово искуство не… забравят го сред като си излязал от салона…освен акшънъ... Истинското искуство се помни цял живот… Истинсите американки полицаи в реалния живот са дебели с шкембета, които преследват най вече черни и изобщо не използват приомите на Брус Уилис - а 5-6 дебели полицаи скачат с големите си шкембета върху беззащитен черен. Единствените добри филми на Холивуд са може би на Чарлз Чаплин! Ако искате да гледате добър филм търсете го всякаде другаде но не Холивуд!!!!

тесногръдо изказване, освен това статията е за един прекрасен човек, а не за Холивудското кино като цяло.

Страхотен! От една ера когато екшън героите бяха истински мъже а не наблъскани с химия травестити. Чаровен и забавен. Бог да е с него ако съществува..

Мнозина загинаха, вярвайки, че имат неуязвимост като неговите герои.

какво точно имаш предвид? Ако някой се е надрусал и е решил да скочи от небостъргач например - кой според е с повредена глава? Според твоето изказване всяка 1 екшън продукция носи риск за голя % от гледащите я , така ли?

От куршумите, които се сипят отгоре му като пуканки, без да го закачат.

ВЕЛИК ! ПРЕОБЪРНА ПРЕДСТАВАТА ЗА ЕКШЪНА ! ГОСПОД ДА ГО ПАЗИ !

Абе честит, колко да е честит? Той вече сигурно не знае как се казва. Никой не заслужава такъв край, но ето че него го хвана деменнцията и то на не толкова голяма възраст. От тук нататък тежко им на хората около него...

Тежко на слугите му, ама на тях им се плаща за грижите.

Да плати на някоя клиника за край на живота докато още не е прекалено късно. Поне може да си го позволи.

Една безподобно чаровна усмивка! Зрителите обичат да го гледат, дори филмът да е тъп. Ще бъде сред колосите в историята на киното, не само заради чара си. Роден за кино. Честит да му е рожденният ден!

Криминале Шесто чувство Умирай трудно 1 и 2 Съдружници по неволя

Честит рожден ден на най-любимия ми актьор!

ЧРД! Велик!

Симпатяга! За жалост, и култовите екшън звезди от 80-те и 90-те остаряват...

Фотогеничен е. Камерата го харесва както се казва. В минало време де.

Моля за намеса на редактор - преводът на статията е потресаващ.... :(

Четенето на подобни нескопосано списани статии опорочава българския език и затормозява четящите. Google translator по принцип е много полезно нещо, но само когато знаеш как да го използваш правилно.

Все още се опитвам да разбера какво е имала предвид редакторката с филма "Трудно убийство".

Днес, 19 март, най-неуязвимият герой на Холивуд, човекът, който умира трудно, навършва 68 години. Да ще умира бавно незнаейки кой е, неразпознавайки близките около него, непомнейки нищо от своя живот, а само различни сцени, като на кино в полусън ще му се явяват спорадично. Ужасен край с ужасна болест. Не знам какви грехове изкупва този човек...

Всички ще умрем.

Така е, въпросът, както казваше баща ми е, кой колко ще рита в предсмъртния си час...

Толкова пари има. Какво да го мисля?! Последните му няколко десетки роли са директно за ДВД.

С една дума ВЕЛИК.