Коментари - Брус Уилис успя да каже "Ура" и да духне свещите на тортата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най хубаво е да му ходят на свиждане в неговата болница веднъж в седмицата за 30 минути. Така ще останат само хубавите спомени с него . Така или иначе човека си отива от този свят и то по най мъчителният начин. В най скоро време ще спре и да върви и да се храни и да пие вода. И ще изпадне в мозъчна смърт.

Сега е сравнително добре. Ще дойде време за инвалидна количка,няма да може да се обслужва от храни сам. После ще бъде прикован към леглото с памперс ,в очакване на неизбежното... Ужасно е, личен опит с болен от деменция.

Афазията в този случай допълнително усложнява нещата.

КОЙТО СНИМА В българия Армагедон го чака Роки си счупи зъб Каскадьор загина.... Ама в съдружници по неволя...не млъкна??!!

Пич е Брус. Жалко, сравнително млад е за деменция. Може и да е вярно, че е от травма на главата по време на снимки преди години.

Не е от снимки преди години. От една реклама отскоро е :(((

Коя реклама, hell?

Каварна болест.

Най - страшната болест на света!

Аз си мисля че в момента той нищо не си спомня. Просто мозъка му умира.

Никой няма право да преживява ,и да бъде свидетел на този кошмар, който предстои.

Да, ужасно е. Мозъкът забравя, спомените се трият отзад напред, скоро в главата ще е дете и като стигне до бебе ще спре да се храни и пие вода, ще стане клечка и ... душата му ще отлети при Господ Бог Иисуса Христа.

Единствено морфин може да му помогне за страшните болки.

Това само го плаши. Преживях агонията на моята майка и ми остаха само сълзи. Страшно е.

Нина

Мисля, че от уважение към този голям актьор е редно да го оставите на мира и да спрете да публикувате всеки ден от живота и болестта му!

Най - големият му успех е това семейство, което е с него в такъв труден момент и с толкова несправедлива диагноза.

Така е мили хора.Нещастието идва изведнъж, независимо колко богат, беден, известен или неизвестен един човек.Всеки роден, е длъжен да го очква!Радвайте се на живота, докато го имате б пълният му смисъл.НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С ВЛАСТ, ПАРИ, СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ, С УКАЗАНОТО ВИ ДОВЕРИЕ!

Та той изглежда в по добра форма от президента на САЩ

Младата му жена сигурно не иска да има вече нищо общо с него, но й трябват парите. Освен това тя има нужда от редовен секс.

простия и неграмотен българин се се запътил към ада, но с добре намерения, винаги ведър, позитивен и добродушно настроен ... и така да е, тебе Ганьо кво те брига, нищожна твар червена, мръсни да са дните, както е и устата ти!

А из българските села гният и измират бабички из порутени къщурки. За тях няма кой да мисли. Дори напротив - взели сме им пенсиите, за да плащаме парното на шопиянци и да може да възишаме и пъшкаме по слъзливи статийки за Брус Уилис и състоянието му.

Типичен манталитет, озлобен , оскотял ве гледа в чуждата паница и мрънка , че съдържанието й е виновно за собственото му състояние. А ми кой е виновен за това. Тези баби нямат ли си деца, внуци, роднини? Брус Уилис и журналистите сега ви станаха виновни, че има сплотено семейство и намират позитивна частичка , дори в такова голямо нещастие.

Брус Уилис е незаменим чаровник и актьор! Дано по-леко преживява тази сериозна болест. Дано още го имаме.

Боже оставете го на мира.... Това е актьорът на моето детство....

Спрете се с тези ваксини! Първите му симптоми се появяват през 2017 г., няма нищо общо с ковид.

Още по-рано!Режисьорът на "Cop Out" от 2010-та каза че още тогава се карал с него, защото много забравял репликите и целияит екип си мислели, че Уилис се надува и го дава тежко, щото е звезда и т.н.....Да,АМА НЕ!!!

Важното е, че той е щастлив.

От ваксината получи тромбони в мозъка!

А твоя мозък е тромбиран и без ваксина тъпако.

lu4ka

Тромбон!?!? Сериозно ли!?!?

Искал е да каже цугтромбон

оставете човека на мира - болен е за съжаление .

късметче от бъркочите, тука има туканема