Буч към Ицо Хазарта: Това, че ти имаше проблеми с алкохола и наркотиците, е твоя отговорност

Войната между разделените членове на „Ъпсурт” с поредни залпове от враждуващите страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В политиката се влиза: за пари и власт или с идеи. Подредбата важи за всички без изключение. Хората с идеи не се мърсят да им дишат въздуха ,наркомани,джендъри и т.н.

Така наречениа Ицо хазарт е една нашмъркана питка, фурнадцийска лопата, женчо.Даде си гъза ,за дане пукнв от глад, крил се от казармата като мишка, ами пълен жалкар и нещастник.И аз му бях фен, ама явче мибсе драйфа какяа слаба и подла жена е.

Буч е пич, но на Ицо римите са недостижими. Може би най-добрият в целия български рап. Като изпълнител е наистина велик, но явно е кофти човек.

Буч е пич и не заслужава такива хули за мен Ъпсурт си бяха три равни стълба

Ицо е много кофти човече. Много долен. Има ли от нейде далавера е на линия иначе. Жалкар голям!

Старата песен на нов глас :) Като те е питал къде не е прав, да си му ги казал тези неща, а не като жена "ти забравяш много неща".

Тоя хазарта се оказа ебати вулвата проста. Нашмъркан подлец и лайно. Да лигави дедовия на Киро простото.

Буч срещу Ицо да тича, пак не може да го стигне. Вижте подкаста и после коментирайте.

Киро използва Хазарта за пр и рейтинг.Хазартът обърка партията,даже плю Слави,че се бил скрил,но Слави е този,който прокара пътя за промяна 2-3 години назад.А проблемите,които създава на бившата си жена и детето говорят красноречиво какъв е и какво прави.Като творец го слушам.

изглеждаше да е пич. Излезе поредното рядко л.айно. Смешник и интересчия.

Харесах те ли Шоуто ми? ПР така ми каза да направя. Трябват нови депутати и Буч ВИ подготвя.

Никога не ми е харесвал Ицо Хазарта. Има очи на психопат.Неможе човек без образование ,за висше говоря.Да е депутат и да раздава акъли на такова ниво и да взема депутатска заплата . Един съвет към Буч: не му се обяснявай!Не падай на това ниво.Живота слага всеки на мястото му!

Аз съм “за” хора без университет , но с професия да влизат в Народното Събрание. Разбира се, трябва да са грамотни, честни и да имат амбиции да правят нещо хубаво за тази държава. Има земеделци без университет, които са много по- достойни хора от някои сегашни депутати с университет. С опита си биха били по- полезни от някой с диплома, без мозък и без опит.

Ицо Хазарта е един простак

Какво да очакваш от един ДЖЕНДЪР ДЕПУТАТ като ХАЗАРТА,освен да припява от време на време на трибуната в парламента,написани от ПРОСТО КИРО рапсодии.Най смешната беше за заплахите от незнайни явно дилъри на КОКА.

АмЪ кУга ядИ кИфтетЪтЪ нИ рИва....Ицо такъв-онакъв,ама що на Буч са му изключени коментарите в YouTube старницата му?Мммм?Или щото шубето е голЕм страх, да си види феновоете какво мислят...?Клип с изключени коментари е МНОГО ПОКАЗАТЕЛЕН за автора!!

Подкара е с изключени коментари?

..........................................................

Този Хазарта винаги съм го мислел за позьо,р и ето потвърждение, че съм бил прав в разсъжденията си относно този спуснат депутатин. Да го ла.п.ка.ш депутатино

Като некви кифли се обясняват и тия и ония. Дръжте се като мъже ! На един мъж му е през оная работа кой кво казал бил някъде си на някого си за Еди кой си.

Айде сега нека пак да излезе Ицо и да говори за войната. На какво основание ще изказва мнение без даже да е бил и 9м в казармата. За другото даже няма да споменавам

Търкулнало се гърненцето и си намерило похлупачето. Още когато разбрах, че Ицо ще е в ПП, някак ми светна че нещо не е наред. Е то всичко се появява рано или късно. Ицо прави и говори за пари. Заяжда се, плю и изведнъж зачезна от екраните. Явно си беше взел хонорара и свърши неговата 15 мин слава в политиката. Е вече ни е ясно че рапар има ли в политиката, да не очакваме нищо умно. А като видим рапър в политиката, значи тая партия не е читава. Ицо още дълго няма да е депутат.

Някъде 2001-2002 год. Ъпсурт имаха концерт пред общината в Стара Загора заедно с Васил Найденов. След края му около 10 фенове тръгнахме след тях и ги молехме за автограф. Ицо хазарта и бат Венци вървяха напред със едно адско самочувствие и даже не се обърнаха да ни помахат поне за довиждане. На молбата ми за автограф откликна единствено Буч,спря се човека,усмихна се ,разписа се и ни пожела лека вечер.За някой може да не е кой знае какво,но тогава ми направи впечатление доброто отношение на Буч към нас- без ,,надуване" и сумтене,нормално,не грандоманско държание като другите. Евала на човека за това!

Това нещо хазарт ли е, наркоман ли е не знам ама е много. гнусно. Явно е с много гол задник и се е надупил да става депутатин. Крадлив кокошкар и злобен нещастник.

Всички хора порастват. Може да са били алкохолици, наркомани и крадци на цигари, но идва момент, в който казват край, теглят чертата и почват един достоен живот, в който няма място за алкохол, наркотици, и за тарикати. Никога не е късно.

Така е, но защо аз ще му плащам заплатата!?

Ицака яко се прецака, много скоро и предсрочно ще свърши мандата на рап депутата!

Тая статия не е за пенсионерския и аграрен дир.бг Иначе евала на Буч;)

Хайде и тея направиха малко пари и типично по нашенски се скараха :Д Като бяха с бялата астра преди 20 години и с тениските за по 30лв нещата бяха по-спокойни ... Хайде чил бе хора - няма какво толкова да делите ...

Пак турски сериали. Тук твърдя че тоя другия от Апсурт не му знам името е следващия кандидат депотат. Направиха Шоу за наркоманчетата на България и събраха гласове. Само избори да има с такъв електорат горко ни. П. П. Не съм чел цялата статия увода ми стигна.

Защо не се е задава въпроса относно освобождаването на Брендо от Зеленски? Колко тона амфети е до говорила делегацията? Защо никой не задава тези въпроси?

"Успели" българи!

Ки са тез попаднали евро атлантически гейнаркомани!!!!

Добро начало със скандала. Сега трябва да почнат да се гърмят с пистолети по улиците и ще ги призная. Имаме БГ Рап !

Хазарта така се закопа с аматьорската си политическа дейност, че и Слави задмина по падение надолу...

Не са проблем сами по себе си проблема е ако си много тъп и в същото време повярваш че си велик политик. А при нас кажи речи все такова е.

избират в Пълен Провал, ако си наркоман си добре дошъл.

Пръскаха готината група

Няма смисъл да го коментираме. За него важи в пълна сила поговорката По-добре мълчи и остави хората да си мислят, че си идиот, отколкото да си отвориш устата и да го докажеш. Абе, хазарино, няма ли да се разпееш за шепата нещастни фашисти в Азовстал или те е страх да не ти спрат белото? Или ти им го продаваш и затова те направиха депутатин?

Хазарта кадеше и друсаше с теб преди 20г. и Бучица не се прави на отворен, защото ти живееш с майка си...на 40г "мъж". Ицо и бат Венци от близо 10г те бутаха по участия с техните песни а ти 1 ред нямаш написан освен последния биф с/у Ицо, сигурно напревен от Спенс хахха. Скрий се мишка и си карай маршрутката от Житен до София, че само за това ставаш.

Евалата и в Шугър вече не го пускат без придружител, само с майка му и то ако не са пили.

Наркоманът Ицо Хазарта е един неуспял певец който пееше против парламента, а сега е част от него. Само децата му се кефят на тъпите песни

Има доста плитки мозъчета изпише и от алкохол и наркотици които високо ценят творчеството му.

Ти едно дърво не си засял, другите коментираш. Само на един неудачник и провален тип като теб е характерно подобно коментарче

Като те кефи толкова ходи и му слушай тъпите песни. Глупак

до тук, разбрах, че Ицо хазарта наистина е хазартен човек, който не заслужава да е депутат в българския парламент и да "твори" закони Такъв тип е безкруполен спрямо хората при постигне на дадена цел.

Толкова ми падна в очите Ицо още като стана част от най-позорния политически проект, че нямам думи. Никога не е късно да станеш за резил. Хората са го казали...

Още преди две години ви казах, че Хазарта се продава и търси купувач, защото му станаха много гърла за хранене. Най-накрая успя да се продаде на американците - те плащат много за цветни революции...

Къв Тръмп си ти бе , охлюв мужишки

Абе dir.bg то тая новина на 2 години бе. https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8198799 Дали сегашната статия не е просто рубладжииска подла атака към депутат в идеален момент?

Много му е бавен реотана на тоя буч, от онова интервю мина сигурно половин година.

А Буч, дали не е бил (и все още е) същата отрепка? Това ли ти е диса ? Супер бездарен е и единствено потвърждава думите на Хазарта, че са те носили на гърба си и, че за нищо не ставаш, като цяло, когато ти трябва да си пишеш текстовете.Вижда се с просто око!

Всичко хубаво, но тази песен е много тъпа и бездарна.

Буч толко си може, краднал е даже бита от Секта или Уош МС

Браво Буч. Аз имам много неприятен опит със съдружници, които смятат, че те са единствените довели даден бизнес до успех. И то не в една фирма, а в 3 части фирми, стартирали от нулата. Което за мен говори, че в България тази болест е повсеместна... Да се говори, че нито другите съдружници, нито екипа са били полезни, единствено и само те, те, те. Много познато. Съжалявам, че си попаднал на такава ситуация и ти. Много е несправедливо и обидно, и то от съдружник. Аз им обяснявам - че ние сме като роднини, не можем да се делим, не можем да говорим аз, аз, аз, и за забравяме за ние. Всяка една организация има нужда от хора с различни знания, умения, роли. В големите мултинационални компании ясно се обяснява по всички нива, че няма маловажна позиция, дори чистачката в офиса има важна роля, за да се развива и да е успешна фирмата. Само в България има хора, които говорят, че един прави всичко и това са те - било собственик, било шеф, или някой друг егоистичен и егоцентричен човек. Срещам такива навсякъде. Ужас, хората правят пари в чужбина, ние се караме кой бил направил повече, пък и разваляме един успешен проект - ЪПСУРТ. В тази малка България, където да направиш пари е 100 пъти по-трудно от Щатите или Германия. Напълно вярвам на думите на Буч, вярвам, че те са мъкнели техниката, а Ицо е идвал с балета на готово и подредено. Супер егото е част от характера на Ицо, и затова много хора казват, че може да прави песни, но като човек е нула. А като политик - ме е срам о него, че представлява хората в парламента.

За този с минуса - според българското и европейско законодателство, както и Буч обяснява, изпълнителите, хората, които са давали пари за правенето на песни и клипове, и много други, които имат принос нещо да се създаде - всички те имат права върху готовия продукт и бизнес. Особено ако са използвали фирма - съдружниците имат права в нея съобразно дяловете си, независимо дали единия е писал текста, другия музиката, третия е носил барабаните по сцената. Опитали са се да го прецакат с обяснението - ти нищо не си направил, разваляме бизнеса и ти нищо няма да получиш, въпреки, че е имал 20%, а ет по 40% от бизнеса... Всеки адвокат ще ви обясни, че това така не може да се оправдае и няма да мине в съда. Затова и най-вероятно са се опитали да го намачкат емоционално, да го обидят, да го принизят, та той да им тегли една майна и да им подпише документите като им подари и това, което по право си е негово. Дано не го е направил. Както и са развалили фирмата, и сега не знам кой получава авторски права и приходите от тях? Но и Буч има законови права от тях.

Умната. Хазарта ще е новия културен министър, щото смърка повече от сегашния

Колко пъти ви казвах, че Хазарта е един дрогиран измамник. Не ме чухте

А Мишо е бездрен , малоу...н комуняга муахахахха

Че и аз скатавах от фатмаците, по мое време само полу-олигофрени отидоха да служат. Тая теза на Буч е леко инфантилна. От набор 79-80 всички, които минахме през университет, скатавахме последните години яко.

и вероятно всички сте 'ЛЕВИ'!?!

Не това са бащите на пидалите днес!

Какво ми е пречело това да съм успял и горд от себе си човек. И в професионален и в личен план.

Всичкото комуняст на амбразурата да брани Буч.

Комунист? Не може ли да не го харесвам безпартийно? Или и ти си ограничен като музиката му?