Памела Андерсън влезе в къщата на ”VIP Brother”

Холивудската актриса Памела Андерсън пристигна днес в България.

Обратно в новината

Коментари - Памела Андерсън влезе в къщата на ”VIP Brother” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВИП,БИГ или както и да е е поредната гнусотия на Нова телевизия и на нейните високоинте лектуални кадри-Зурлева,Нико Тупарев,Ники Кънчев и прочие. Кого мислите да впечетлите с хора като Орлин Павлов,Ники Съвайвара,Фънки,големите усти и итлектуалки Колтуклиева и Патрашкова и пр.Тава са хора,толкова изчерпани във всяко едно отношение,които виждаме да се появяват от канал на канал,от предаване в предаване без всякаква срам и чувство за реалност.Г-жо Кривошиева,не се ли срамувате,не виждате ли ,че горкия Ви син е за психиатрия,а не да го излагате така.Аз лично много уважавам Къци Вапцаров,но не мога да разбера какво прави до черната Златка.Г-н Константинов-истински талант-за колко се продадохте.А какво да кажем за уважаемата Памела,една американска чалкаджиика,която показа високо ниво със смачканата си рокля и просташкия си говор.Явно много го е закъсала горката за да дойде в предаването на Тупаров.Господа от Нова, докога ще ни заливате с помията си,докога ще опростачвате и цалгаризирате нацията.Не се ли наядохте,измислети нещо умно или просто се махнете.

Като чета отзивите до тук, мисля си имат смисъл предавания от типа на риалити "биг брадър" и други...Дори и режисирани. Така или иначе, особенностите на характерите на ред публично известни типове се проявяват до степен да потресат мат,рияла. Което е чудесно. Мат,рияла се освестява.

Такава простотия каза Кънчев, че аз се засрамих. Видя се, че Памела освен красота притежава и скромност!

Егати простотията - Памела попадна сред свои "води" - тъпата Черна Златка, Ники Пънчев се изложи - една дума не можа да обели на английски....фънки - уж рокаджия ...и на него английския му е колкото на 3-то класник...Къци що годе държи ...абе един ВИП са - няма що - пълни тикви и профани!

Това е т.н. ЕЛИТ-Простак до простак, от първия до последния!

ако ники канчев зададе такав вапрос на някои от така наречени бг звезди веднага ще му отговори тои затова си мислеше че и памела ще му отговори на просташкия вапрос ама тя не е от бг

Коментирайте и гледайте рекламите, а после бегом да пазарувате! Това е Вип Брадър..

памела е сладка макар че поостаряла но се даржи като истински артист *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снощи водещият Ники Кънчев се държа просташко-чалгарски.Може би Къци е по подходящ за това шоу.Глуповатите въпроси и отношение на Кънчев към участниците в шоуто Вип Брадър е "достойно"за чалгарките в чалга клубовете.

В този форум има не повече от 10 коментара за седмица. Но като гледам сега какво става, май хората са наистина потресени и то с основание.

Ники Кънчев не е виновен. В България колкото едно предаване е по-просташко, толкова е по-гледано. Какъв ли процент от зрителите биха гледали класически концерт например? Простотията е повсеместна, не само в телевизиите. Затова виреят разни никикънчевци, славитрифоновци, иваниандреевци и други подобни псевдо-звезди.

Защо се учудвате на държането на никито...Та той от колко време все повтаряше и се радваше как щял да "гушка"Памела.....А тя горката цял живот това чака...

Никога чак толкова не съм се прехласвала по Памела но определено снощи ми хареса!Браво сложи доста хора на мястото им- като се почне от водещия-направо се изложи Кънчев.Може би й говори нарочно на български за да се разбере че е в България--но тя явно вече го е разбрала-с неадекватното му повдение.Ами тези наши"ЗВЕЗДИ" залязоха в момента в който тя влезе-може да не е първа младост но изглежда перфектно даже и с раздърпаната си рокля/и това с загубения багаж е постановкаот шоуто/ -а как влязоха нашите наконтени...но снощи бяха като препикани мушката....хахахахах БРАВО Пами !Онези "Златки" се свиха в ъгълчето където им е мястото нали са кухи лейки ,че и английски не разбират-много смешни бяха-за няколко дни ще поспихнат но после пак ще са надути гайди.Памела макар и с обикновена рокля им показа класа и как се държи една истинска звевда.Много добро впечатление направи и здравейте на български.На мен ми хареса и вобще не е едни ходещи силиконене цици като нашите "ЗВЕЗДИЦИ"-първо тя ги намали и второ не ги афишира.Супер е !

много голямо постижение за бг ефира беше това снощи!!! :д ники кънчев може да е много добър с много опит но...след като памела посегна да го прасне на маитап си глътна граматиката !!! :ддд мн симпатично влизане направи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

+10.Тотално се наака.

Жалко, ще го повторят ли, не го гледах?

Има го в сайта на предаването

VIJTE KAK KVICHAT KU.....LYATZITE KOITO OSHTE NE SA SI DIGNALI GASHTITE

Чакайте бе, коя е пък Памела, че да има по-особено отношение към нея? Обикновено момиче, което по някаква случайност се е снимало в 4-5 филма, в списание за лъскачи, и се е омъжило за рокаджия, който я пребиваше. Не казам, че нашите "звезди" не са наакани агънца, с изключение на Юлиан разбира се, но и Памела не е на кой знае колко по-високо ниво. Дайте да бъдем реалисти. За Кънчев кво очаквате, все пак са в един възрастов диапазон с каката :)

Опомни се човек. Памела е секс символ, играла е в няколко филма, но е известна в цял свят! Супер известна, звезда от световен мащаб. Ти си мисли, каквото искаш! Та тази истинска звезда нищо, че е била обикновенно момиче е специално обучавана на маниери и обноски и е дама. Малко са звездите от нейният ранг.

Лелката била дама и то с маниери :) Смени тревата , не ти понася ; ))) Много ме разсмя , тая е толкова дама , колкото аз съм китаец : )

Понеже съм набор на каката, та не разбрах това какво има общо с простотията на псевдокултуртрегера Ники Кънчев?

скукаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

не съм гледала....но чух отзвуци...на мен също ми се е случвало в бг да ми задават идиотски въпроси разни мекерата по баровете....които "флиртуват" питаики ми нещо за циците ми....подута съм била, можело да пипнели......еи такива простащини.....грозно е..така по света и наи-големите тъпаци не се държат....

Абсолютно си права!

Евала на Къци Вапцаров! Показа на шантонерката, че българският мъж, дори когато тежи 20 кила насран, е мъж с характер...

Вярно, така е.

...като категорично й отказа да извърши ритуалното самоубийство да я носи на ръце! Сигурно сефте й отказват, но винаги има първи път...

И бе посрещната с подобаващата селяния ......

и то платена селяния ;) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От време на време и аз гледам. Най- откачените същества в къщата са Колтуклиева и т.н. син на Ламбо..... Какво ще стане - ще гледаме от време на време и ще видим. А Памела наистина показа какво значи "Звезда".

Слабо шоу,бездарен водещ,а за "виповете" нямам думи.

Споделям Вашето мнение!

СКЪПА МЪСТИЯ, ТОВА ЛИ Е ВИП?ЕДВА ЛИ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ДА НЕ И Е ВИДЯЛ СЛИВАТА В ПОРНОТО С ТОМИ.ДА ВЗЕМАТ ДА СЕ ИЗПЛЮЩАТ ВСИЧКИ В КЪЩАТА ЧЕ ДА СТАНЕ ПО ИНТЕРЕСНО.

Никито се изложи , доста пред Памела Андерсън. Не мога да проумея , как такъв интелегентен мъж и водещ , може така да се осере и да се лигави . И евала на Пам , какво да се занимава със такъв миндил я си гледай разботата , защо да му отговаря на просташките му въпроси.

Пам -да не ти е лична приятелка

Какво може да се очаква от военен....простак..!

jizast

Никито много прост бе, такъв селяк не знам що го държат на екрана. Не стига, че не знае никакви езици ами и на български само тъпотии приказва.

Знае руски.

да постои там да им погледа сеира, все пак тя е на работа, плаща и се, пък после ще я поканят в дискотеката на петко на чалга и ще се снимат с нея и ще показват снимки, че уж я познават.

това си е чалга brother как може Н.Кънчев да не знае елементарен англ. Памела не може да издържи повече от 5 дни Коя е тази vip журналистка Котуклиева ?

това е най-тъпото предаване

koi gleda tia kretenugi :))

Леле,отвратена съм от Ники Кънчев и пошлото поведение на Нова ТВ !! Как не ви беше срам да посрещнете така гостенката си ? Тя е вряла и кипяла доста и веднага се ориентира в ситуацията ,може ли и охраната да е толкова невнимателна,че тя да им показва какво да правят,защото онези не знаеха ? Позор за България,а уж сме били гостоприемни! Пълна липса на възпитание и такт !

Страхотно гостоприемни и без достойнсво "виповете"се наредиха в редичка да посрещнат "нобеловата лауреатка"на мъжките списания..Това чуждопоклоничество обижда нормалните, а не продалите се за пари, българи..Имаме много, много по стойностни личности...

Кънчев се държа срамно, просташки, глупаво и нямам думи. Аз се засрамих и превключих канала. А Памела беше готина. Не се прави на супер звезда, държи се етсествено. Нашите випове и випки са отврат. Малоумното дете на Стефан Данаилов, изперкалата му майка, Златка и останалите патки и патоци. Никой не се държи достойно. А Патрашкова го дава интелектуално, ама не й отива. Истинският интелектуалец няма да се завре в подобна кочина.

Ама вие що си мислите, че някой изобщо е очаквал Ники Пънчев да се държи като джентълмен? Алоуууу, тва е БИГ/ВИП Брадър. Риалитито изградено върху простотия и интрига. Там просто няма място за култура и възпитание.

Nakraja BG chalgata se sreshta sys svoia pyrvoobraz ot Amerika. Te za tva nashite taka sa si prehapali ezika, shtoto vyzpriemat Pamela kato pyrvoobraz za podrazhanie. Lelele! Kyde ste Aleni Makove, kyde ste syvetski filmi, tolkova mi lipsvate!

ТАКОВА ТЪПО ДЪРЖАНЕ НА НИКИ КЪНЧЕВ, НАПРАВО Я ОБИДИ И ТЯ ГО ЗАРЯЗА БЕЗ ДА МУ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ. НЕГОВА РАБОТА ЛИ Е ДА Я ПИТА ЗА ГЪРДИТЕ Й? ИЗОБЩО ПО-ТЪПО ШОУ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ, А И ТИЯ НАОКОЛО, КОИТО КРЕЩЯТ НА ПРОСТОТИЯТА. ТОВА ШОУ ЛИ Е, ДА ТЪПО НАЧЕЛО С ВОДЕЩИЯ!

Страхотна излагация!!! Като започнем от нелепите Батман и Жена котка (която си търкаше задните части в колите), минем през просташкото поведение на Ники Кънчев, проблемът с техниката и потресаващият английски на водещия...стигнем до ПЯСЪКА, който беше изключително неподходящ за дами на високи обувки. Ех, колко по-добре щеше да бъде, ако участниците се въвеждаха от красиви млади дами, облечени в роклите на В. Здравкова и чаровни господа, бъдат посрещнати от добре сложен водещ, който да задава адекватни въпроси, а не да клати глава като селски тузар и да казва "аййй аййй аййй" ....Голяма пошлост!

Ники Кънчев беше под всякаква критика. Особено като се изцепи: "Булгар,булгар!" Може ли такава идиотска простотия? Въпросите му към Памела бяха също толкова идиотски и просташки. Тя дори не отговори. Памела си личеше, че е друга класа, не като нашите!

секс символ, ама проста. Добре, че Кънчев е по-прост, та тя остана нависокото

Toia vodestia e selska pra4ka ot 4erven breg,i mai se opitva da kopira Slavi Trifonov,no ne mu otiva.BTV ste propadne s takiva.

Забравих и изчезналият багаж на нашата гостенка.

Излиза, че Памела секс символа и тн. е точно 100 класи над нашите селтаци начело с Кънчев. Съвсем.нормална личеше си как я притесниха с кретенията нашите.

Надали се е точно притеснила Памелата. Просто е от друга планета, с различна култура на общуване е поведение.... много различна от "булгар...булгааар" Кънчев беше отвратителен, ама какво да очакваш от българин завършил в Москва...А и другите... "аз съм американец" заяви данаиловия син... смях и потрес ....

Какво може да се очаква от военен....простак..Москва..! много точно казано!

Да бе, голям смях.Този мърляч, дългокосия син на Кривошиева дето прегръщаше всички като,че му са роднини, се представи на Памела като чист американец. Пази боже сляпо да прогледне.

Точно така. Съжалих я жената. Нямах високо мнение за нея, но явно българските продуценти и водещи са много по-ниско от нея! Срам ме е, че ще запомни България с простотия, но пък това е истинската ситуация тук!

КАК МОЖА НИКИ КЪНЧЕВ ДА СЕ ДЪРЖИ ТАКА ИДИОТСКИ? ПРОСТО ОСТАНАХ ПОТРЕСЕНА ОТ ПРОСТОТИЯТА МУ И ПРЕВКЛЮЧИХ КАНАЛА - ПО-ДОБРЕ ТУРСКИ СЕРИАЛ,ОТКОЛКОТО СЛОВЕСТНАТА ПРОСТОТИЯ НА ВОДЕЩИЯТ КЪНЧЕВ!

Пак не ни работеха микрофоните и пак бългагарският мъж Кънчев се показа като простак. Толкова ли сме прости наистина, че дори за 5мин. не можем да изимитираме добро поведение?!

Да, ужасно просташки се държа Ники Кънчев!:( Даже на мен ми стана неудобно, а за Памела не знам....:(

памела ще съжалява - не знае в какво гнездо на интриганти и клюкари е попаднала ЛЛЛЛЛ

Няма, няма да съжалява защото си е получила цената и въобще не и пука какво ще приказват в България, която е една нищожна дистинация за нея...

Пак по български критики към поведението на Ники Кънчев. С какво ни впечатли Памела, с смачкан външен вид, с отговори че незнае нищо за България, ами да беше прочела къде отива...

Н.Кънчев беше под всяка критика. И това моля, може би най-добрият водещ в Бг. Няма такъв срам. Държа се ката простак, а може би си е такъв?. Колкото и срамно и тъжно да ми беше, докато гледах и слушах налудничавото му поведение, истинки се развеселих, когато Памела влезе в къщата. Всички к..ви се свиха, като курешки. Гледаха тъпо и незнаеха какво да правят.Като овчици с една до друга се кротнаха. VIP-овете!!!!