Бутик на Dior с щети за 1 милион долара от "жълтите жилетки"

Протестиращите разграбили по-голямата част от изложената парфюмерия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нека ви е. Мръсните гадно франсета да се гърчат. И да учат всякаквите разновидности на цигански, че им е пълна държавата с всякакви джагали.

Най-големите ви щети на либералните-глобалиски сайтове, ще е Предсрочни избори в Франция , и идването на Консерваторите-Националисти на власт !

Абе нали уж протестират. И ей така естимарската си и покрадват. За съжаление еврогейщината оставя подобни отрепки да си правят каквото искат вместо да ги смаже.

Виж колко си неграмотен и прост първо. Второ, подобни тактики на "смазване" работят в държави като Саудитска Арабия и други диктатури. Явно вие не може да осъзнаете какво означава да имаш права и много ви се иска някой да ви мачка.

Българите и французите ще се обединят срещу повишаването на данъци, такси и застраховки. Сигурен съм, че и там депутатите и управниците взимат повече от 10 пъти от обикновените хора. Заради огромната разлика между доходите на хората и гласувалите си сами заплати управници и партийно финансиране такива протести ще има в цяла ЕВропа и това ще е началото.... идва видов ден....

Айде де, дали така ще стане или само си сънуваш?

Да не се оплакват много ,защото всички знаем че имат застраховка която ще покрие по голямата част от щетите им

Това са си най-обикновени вандали, които за разнообразие са облекли жълти жилетки.

Един милион по цена за клиент, в която има и ДДС, и за реализирането на нужната продажба имат още присъщи разходи. По доставна цена или още повече по производтсвена са загубили в пъти по-малко.

на макрон е банкстера .

Нямат щети за 1 милион долара, по-скоро за няколко стотин. Не може 50 милилитра ароматизиран спирт да струва 800-1000 долара :)

През социализма цените се образуваха по целесъобразност и с подобни аргументи. Затова цареше дефицит. В капитализма 50 мл ароматизиран спирт може да струват и 10 хил. долара, стига да има клиенти, готови да ги платят.

Капитализма е така - да те излъжат и да ти продадат айфонь за три бона, а производствената му цена е няколко стотачки. А ти, щот си много умен, се кефиш колко разбираш от капитализъм.

Купиш ли си нещо - да знаеш, че са те излъгали, защото в цената, която си платил има печалба на търговеца, превозвача, производителя и доставчика му. Едно 20-30% минимум от цената са печалбите на тия по веригата. Даже с интернета, който си платил за да пишеш тук са те излъгали, защото доставчика си е сложил печалба.

да се маха тоя макрон не е изпълнил нито едно обещание и изглежда много зле на фона на другите лидери, няма никаква тежест

Аре стига ревали! Ще продадат 2 грозни чанти на някоя куха кифла и ще си избият парите.

В заглавието долари, в първия абзац — евро. А има разлика.

и да има разлика не си коректор ти