Катрин се завърна с нова прическа

Кейт Мидълтън не се появяваше на публични събития през лятото, за да се отдаде изцяло на грижите по новородената си дъщеря Шарлот.

Обратно в новината

Коментари - Катрин се завърна с нова прическа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото и положителна да съм, вече ми идва малко в повече тази Катрин и семейството и. Всички я знаем вече, че е слаба , лъчезарна , добра майка и тн. не е нужно като излезе пред обществото , да не забравяме английското, да ни уведомяват. Това са си техни, на кралството неща, мен лично не ме интересува Катрин какво посетила и каква прическа си е направила, като направи нещо в световен мащаб и то нещо значимо - пишете. Какво общо има тази лейди с нас и нашият лайф не мога да разбера.

сигурно нямаше да ми е толкова антипатична, ако не се тикаше толкова! Каква е точно тя, дали ще и дойде изобщо реда да стане жена на крал? Защо ни занимавате непрекъснато с нея!? Освен във Великобритания монархии има в Дания Испания Лихтенщайн Люксембург Монако Норвегия Холандия Швеция Ватикана Андора Белгия

На мен ми харесва, Катрин.Скромна, лъчезарна, приветлива и много стилна.А това, че е принцеса, не е случайно.Има си своите достойнства.А нашите "красавици-софийски" - държанки и проститутки, повечето.Не могат и малкото й кутре да се опрат.

защо някои считат, че Катрин трябва да е красив фотомодел, напротив - доста по-симпатична е от повечето откровено грозни благородни особи по света и в Англия.

уволни си новия фризьор, косата ти няма стария блясък, и прическата те състарява.

Много лъчезарна е Пенелопе Крус ! Тая островитянка не ме кефи ;))) С бретон или без , все тая .... Рептил.....

Честно казано аман от тези заблудени самовлюбени пуяци и от клакьорите им, дето ни осведомяват чинно кой кога ходил по малка нужда. Върнала се била към благотворителната си дейност? И какво благо е сътворила въпросната? Ходят и посещават някъде нещо и това се води благотворителност? Ами кажете какво конкретно е помогнала, а не какъв й бил перчема. Откачалки самовлюбени!

Катрин всякак изглежда прелестно.

Тази вечер я видях на откриването на световното по ръгби.

Катрин е лъчезарна,благородна и много приятна. Но ми се струва,че с тази прическа става много обикновена, като едно момиче,което продава в близкия супермаркет. Все пак тя е съпруга на третия по наследяване на трона. Мисля,че предишния й вид беше изборът и на прическа беше много добър-стилна и елгантна коса. Не е задължително тя да прилича на момичетата по софийските улици,нали ? Та тя е майка на принцове, нали ?

колко си тъп само -нямаш равен -по софийските улици ходят момичета много по-красиви от катрин сложи си очила ако се налага но мозък едва ли ще можеш

Може да са красиви,вярно е,но колкото и да са интересни никога няма да са като нея. На нея не и се налага да се бори за нечие внимание като ходи по презрамки и с надменно излажение.Та тя е съпруга на принца и е естествена и скромна

и сегашната като предишната!

На мен ми изглежда много селски тази прицеса. И прическата й, и дрехите, а зъбите, ясно че са металокерамика, ама съвсем неестествени. Не знам как я е харесал принца. Не че той е хубавец, ама си е принц и би могъл да вземе всяка.И тази е много далеч от Даяна.Даяна имаше чар, макар, че други неща й липсваха.

До колкото ми става ясно от коментарите, България в пълна с красиви, богати, спокойно и лъчезарни хора с вкус към модата. Незнам как така не им е под нивото да коментират някаква си кралска особа от някаква си Великобритания, там някъде на север...

И най-вече с грамотни хора ;) Доколкото аз знам българите наистина са красиви и лъчезарни. Ако имахме и малко по-уреден живот със сигурност щяхме да бъдем и по-спокойни. Но късмет!... Колкото до Кейт - не знам как, но тя наистина все повече заприличва на Камила...

За Камила не съм съгласна. Останалото е много добре казано.

Май на първата снимка е в истинската си светлина. Иначе е фотогенична, което я спасява при останалите. Но изглежда доста състарена.

Много я харесвам.Хубава,слънчева, скромна, нежна.

Много е лесно да си скромен, когато всичко получаваш даром и по много ... и никой нищо не очаква от теб.

Ама много убава таа Ката, бре! Моята баба беше с такваа причоска кога я аресах през 60-те години! И такваа рокля имаше! Пу,пу, машаллах!

Много грозна жена. Тънки устни, дори бих казал никакво наличие на устни, но за сметка на това огромни зъби като на кон. Лице, широко като палачинка, с подпухнали бузи, но за сметка на това плоска като тапет, не забелязвам дори зачатъци на гърди. Абсолютно селска физиономия, такава без грим и прическа и облечена в дънки и блуза ще бъде възможно най-невзрачното същество на улицата. Този я е взел точно защото е безцветна, безлична и грозна - да му е вярна, да не е шавлива като Даяна, която също не бе първа хубавица, но барем имаше някакъв чар. За разлика от тая. Любовниците на принцът естествено ще са красиви - с хубави големи гърди, сочни устни и тънки талии - принцовете са така.

освен това често може да бъде забелязана с тъмни кръгове под очите и торбички...

Калдирчева, искам да Ви попитам в прав текст : Сериозно ли говорите или просто се шегувате, иронизирайки средностатистическите махленски злобарки и завистлвки?

Много е грозна и изглежда още по-състарена или си е стара по принцип, не знам на колко е години, вероятно е някъде около 40 или повече.

Като не знаеш на колко години е, поинтересувай се, преди да се изкажеш. Годините на Катрин не са тайна /освен може би за теб/

Прави ми впечатление, че всяка "благотворителна" инициатива на въпросната се състои само от показност и служи за пълнеж на жълтите вестници.

Явно доста жълти вестници четете.

едно време такъв пепит продаваха в селските тъй наремени румове на центъра където имаше магазин за платове на топове, когато все още жените си шиеха предимно рокли по поръчка -много селска и допотопна рокля и като десен и като модел а и това същество вече не е същото... не че преди беше нещо повече от момичетата които се разхождат по софийските улици дори напротив но...

тя е и най-красивата и чаровна жена в света

боже какъв вкус...

Принцесата е симпатяга и много лъчезарна, но бретон според мен не ѝ отива.

Хубава е!

Прическата добре, ама роклята е като пенюара на баба ми.Тая кога най-после ще си наеме свестен дизайнер да я облича.

очевидно баба ти е била жена с вкус

не просто едно временямаше избор

Изборът на слънчевите очила не е подходящ- огромни са за лицето и.

Баш прическа за принчипеска!

Все едно аз съм я подстригвала.

Не се подценявай :).

фризьорка ли си?

колко неуместна е безгрижната ѝ физиономия на фона на пожара в Европа .

А ако физиономията й беше начумерена, щеше ли да напишеш, че е загрижена за пожарите в Европа?

а ти, на фона на пожарите в Европа, защо бездействаш?

нали не очакваш самата Катрин да дойде да решава проблема с пожарите в Европа?

ПИПО

Ъъъ...аз понеже съм тъп и не разбирам...как да дефинирам "романтична прическа"? И кое по дяволите и е романтичното?

Катя

Вярно е, че изглежда уморена. Но с бретон или без - все си е хубава.

Според мен си изглежда добре ! ;)

Въй, накриви ми са прическата!

Не е успяла да свали килограмите, както след първото раждане и е сменила прическата.

Какво й е новото на прическата? Същата си е ... Наистина изглежда уморена. И прилича на Лиз Хърли.

Принца нещо и е позагрял лагерите. Повяхнала ми се вижда, поне на първата снимка...

Или цвета е никакъв, или снимката е никаква...:) Странно изглежда да.

Колкото и да се хили, очите и излъчват празнота и умора...

нанищо не прилича. не е достачно да си слаб на дъска - малко чар, малко харизма, излъчване. то бива обикновена и близо до народа, но снимките са й като на премита чиния със зъби

Браво на нея! Хубаво и достойно момиче!