17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да. Следващата е Снежанка. То кво друго остана?

какво да се чудя, вече американската публика е видяла Орфей като негър в „Язон и аргонавтите”.. може след време и крал Артур да се играе от такъв

И на малката русалка посегнаха и я направиха политкоректна :( Твърдо няма да яде гледа!!!

А, не е ли малко дискриминация към джендарите, че русалките са все жени, по филмите?

Остана Снежан. Черен, обратен, мюсюлманин.

Следващата ще е Снежанка :)

Не е политкоректно!!! Освен черна, трябва да е гей или джендар, да е веган и членка на НПО. Гадни расисти!

Следващата русалка ще се казва Моисей и ще изглежда поне псоред критиците добре в пола, дори и с брада.

Наскоро гледах един "политически коректен" филм за управлението на кралица Елизабет I. Според този филм половината антураж на английската кралица през XVI в. бяха чернокожи, монглоидни и гейове. Има ли нижд от коментар?

Крал Артур, леко го оджендариха, вече. В "детски", анимационен филм.

Има нужда от черна "кралица" Елизабет, мюсюлманка, джендар.

ние вече гледахме Орфей-негър така че нищо не може да ме учуди. само незнам как са допуснали във филма за чернобил да няма черни украинци или гейове

Е, те американците що избраха оранжевия Тръмп.

Холивуд пак плаща данък "расизъм"

Чакай! Ще се появят във филма "Чернобил" - 2

Друг път. Холивуд настройва бели срещу черни.

Ариел е бяла и руса. Ето ви цицтат от оригиналния текст на Андерсеновта приказка: "...ала най-малката беше най-хубава: кожата й бе чиста, нежна и прозрачна като розов листец, очите й — сини като дълбокото море.". Така че, от Дисни, могат да започнат на охлаждат супата, както беше казал навремето един наш известен футболист. Моето дете няма да гледа тези псевдо - либерални глупости.

,,,,,,ааа не така остана останааа, да видим дядо Коледа африканец и то мюсли, Снежанка вече е видяхме като негърка, сега дали ще видим Отело като русокос и синеок е под въпрос, но иначе всичко друго като Ромео и Жулиета,(щях да напиша и Дартанян, но вече го видяхме като цигани)малката Козета и Жан Валжан, да не забравим и Квазимодо- е не него няма да го видим като негър че ще ни обвинят в расизъм, абе я да не изброявам, че мога да пропусна някого, за това всичко от световната класика, където геройте са бели да се превърнат в негри и то по възможност мюслита, какво ще се лигавим с някакви си християни....това е положението драги ми малоумни либерасти!

Не е достатъчно политически коректен изборът. Това, че е чернокожа е добре, но освен това трябва да е с увреждания. Най-добре едновременно с ментални и физически - например олигофрен в инвалидна количка. Освен това трябва да е с особени сексуални наклонности - например лесбийка с напъни на транссексуалност. Трябва да е "бежанец". Трябва да е мюсюлманка, която е участвала поне в два атентата и да е убила поне петима християни. И най-накрая, но не на последно място трябва да е жертва на вербално, физическо и сексуално насилие - например мъжът й я обижда, бие и насилва в къщи, но най-важно е поне двама мъже (единият от които началник) да я експлоатират сексуално на работното й място. ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТНАТА РУСАЛКА!

Абе тия ги товареха по корабите и ги бесеха по дърветата, кат животни, сега с анимационни филми гледат да замажат. Ама като се връзват, техен си проблем.

А за филма "Снежанка" сигурно ще изберат кончита вурст, нали! Идиоти!

След като гледахме тракиеца Орфей като афроамериканец, в Медина, Сицилия дон Педро от "Много шум за нищо" като афроамериканец, чиито брат дон Хуан е бял като евроамериканец нищо не може да ни учуди. Даже изискването във филма "Чернобил" да има афроамериканец (е, намериха един истински с по-тъмна кожа, но чертите му не са африкански). Няма да им се опъне някакви си историческа истина, за да си налагат "политкоректната" демокрация къде с филми, къде с бомби.

Бойкот на тази помия!!! Да опазим децата си чисти!!!

Кво се изненадваш бе? То на море като идеш и фащаш тен нали? Ми русалка е фанала тен. Гледали са да изберат с подходяща боя та да спестят некой лев за солариум на актрисата. Криза е се пак.

Няма да е за първи път. Вижте кой играе главната роля в игралния филм за финландския генерал Манерхайм от 2012г.

Ами след като и Орфей бе черен, какво пречи и малката русалка да е черна? Чакаме черен Юлий Цезър или друг римски император:)

Грешка, маршал!

И въпреки, че българския народ е бил подлаган на подобни зверства, средностатистическия български гласоподавател мрази черните и слуша турски ритми.

Бре. Изтриха ме. Що ли? Аз само обясних причината за афрото. Та така - като ходите на плаж хващате тен нали? Е тая русалка и тя е на плаж, значи има тен. Понеже е криза все пак, са избрали актриса с подходящата боя на кожичката та да спестят некой лев от солариум. А па вие веднага рипнахте по африканката. Мислете малко де, моля ви!

Браво! Освен това принца също трбва да го направят трансексуален чернокож, който си сменя пола на жена, за да ни покажат тяхната невероятна джендърска любов. Вещицата трябва да бъде задължително бял хетеросексуален мъж на около 30те за да олицетворява патриархалното зло. Сигурен съм, че това е била мечтата на Андерсен.

Ужас,драги зрители!Аман от толерастия!

Орфей, Ахил, сега и Ариел. Е, поне тя не е съществувала реално...

Кара се попът на художника, изрисувал църквата: - Как можа бе! Пиян ли беше, като рисува? Къде си виждал ангели с ботуши? - Дядо попе, ти ангели без ботуши виждал ли си? Та и тук какво пречи русалката да е черна? Някой бяла русалка виждал ли е? Даже, ако трябва да е по-реалистична, трябва да е с тъмносив гръб и светъл корем.

Ахил, последно като го виждах, не беше негър, а приличаше на Брад Пит.

Ами като са я подкарали, трябваше да бъде също и транссексуално момче превърнато в момиче....

Най-голямата ми мъка е, че в морето не слагат инжекции за избелване на кожата и няма салони за изправяне на косата.....

Ясно! Андерсен е бил расист!!!

Разби ме направо. Ебалата.

Сега следва и Брад Пит да изиграе Шака Зулу в новия римейк на филма.

То това за гейовете сигурно е вярно, за другото обаче....

е, някой може да възрази, че филмът е по анимацията, а не по приказката на Андресен

Ханс Кристиян Андерсен, така му се пада на тоя бял супремасист, и грозното пате е бяло и ще се превърне в черен щраус!

Крайно време е за по-голяма политкоректност да направят филм за Мартин Лутър Кинг с Долф Лундгрен в главната роля!

турска русалка - от кръста нагоре-риба , от кръста надолу - мъж

Ханс Кристиян Андерсен се върти в гроба си, като вентилатор, след тази изгъзица на кретените от Дисни .... Но след черния Орфей, нищо не ме учудва.

искаме и черна снежанка + 7те мароканеца..... Дисни... по добре да гледам порно с коне...

То затова IronSky не бе пуснат в САЩ.

Черна русалка - убаво„ Ама като ще сме толкоз "политкоректни", Мариус Куркикински в ролята на Шака Зулу кога ?

И аз съм за Долф Лундгрен в ролята на Мартин Лутър Кинг, стига с тази дискриминация към бели актьори и те искат да играят афроамериканци, а малката русалка съм я гледала вече ( слава богу) и децата ми, така че ще се въздържа, но ми се гледа Шака Зулу, може ли Орландо Блум, а?

Най-добре Кончита Вурст в ролята на Нелсън Мандела, че да си дойдем на мястото .