17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.
Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Не вярвайте на спонсорирани проучвания !

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Добрутро!!! Сетили се!!! За световната слава на българското кисело мляко заслуга имат две бележити личности - академик Илья Мечников (1845-1916) – лауреат на Нобелова награда и Стамен Григоров (1878-1945) - биолог и лекар. През 1905 г. д-р Стамен Григоров за пръв път описва млечнокиселата пръчковидна бактерия, която предизвиква ферментацията, необходима за получаване на българско кисело мляко – наречена „Лактобацилус булгарикус”, в чест на родината на неговия първооткривател. Днес официалното име на този микроорганизъм е „Lactobacillus delbureckii subsp. bulgaricus Grigoroff 1905“. След публикуване на данните си, д-р Стамен Григоров докладва своите резултати в Пастьоровия институт по микробиология, в Париж. Ръководството на института възлага на бъдещия лауреат на Нобелова награда за медицина и физиология академик Илья Мечников да потвърди докладваните данни. Илья Мечников потвърждава резултатите на д-р Григоров и въз основа на тях изгражда своята теория за стареенето. Издава и книга за диетичните качества на българското кисело мляко. Резултатите от изследванията на Стамен Григоров са потвърдени и от Luerssen and Kuhn през 1908 год., но главната заслуга за популяризирането на българското кисело мляко е на академик Илья Мечников.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Който плаща, той поръчва музиката. Нека се разкрият поръчителите и спонсорите на тези нови "открития", които противоречат на 99% от научната общност, СЗО и т.н.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

БЛАЖИШ ЛИ ТРИЦИ, А?

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

"В здравословната диета трябва да има също осем порции плодове и зеленчуци дневно и по половин порция ядки и бобени култури, напомниха канадските учени." Баси, то по цял ден трябва само да се яде бе - девет порции на ДЕН само за вегетарианската храна. Като добавим месо и млечни ( както ни препоръчва статията) си става меню на сумист. Със сигурност нормален човек не може да яде толкова.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Абсолютно сте прав! Това с честото ядене на малки порции е пълна лудост. Пробвах го преди време - качих 3 кила за десетина дни. От години ям само 2 пъти на ден - в 12 часа и в 19 часа - и съм в перфектна форма за възрастта си. Ям всичко, без да преяждам и без да фаворизирам определени храни за сметка на други. Е, със сладкото, определено, не прекалявам - веднъж седмично. Пробвайте този режим и ще видите ефекта веднага.

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Абсолютно вярно! Изпробвано!

Отказ

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.

Я да напишат кой е спонсорирал изследването. Мога да предположа - Асоциацията на месопреработвателите и Съюза на производителите на млечни храни. Доказано е, че редовната консумация на млечните храни и месо са основна причина за рак, сърдечно-съдови болести и диабет (да диабета- тип 2 не се причинява от сладко, а от месо). Не казвам да не се ядат ( и аз ги ям), но трябва да е умерено, с разум и без да се подвеждаме по такива безумни статии.

Улеснения и привилегии за регистрирани потребители:

  • не си измислят и пишат прякори всеки път;
  • не въвеждат досадните символи от картинката за сигурност.