Коментари - Четирима участници от "Гласът на България" покориха световната класация The Best of The Voice в YouTube | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добри са от хазартчето.

Само Калоян е нещо по-различно. Другите са ОК, но са прекалено близо до общата маса. Ако това беше колоездачна обиколка, те щяха да са някъде е челото на основната група, а Калоян щеше да е далече напред с жълтата фланелка.

Момичето пее Who wants to live forever, тук обаче се пише Bohemian rhapsody.

За Ганьо и Made in Heaven да е, все тая...

Ха ха ха Бохемска Рапсодия … пишете без даже да сте чули какво се пее???Не е ясно кой прави такива седмични класации ,но факта че са сложили родните покорители заедно с представители на Перу ,Колумбия,Доминиканска Република ,Непал … явно говори че авторите на седмичната справка са запознати и с география .

Оня поне пее нещо различно(негово си) а не песни дето всеки втори певец в тия конкурсчета пее.

И на кой му пука?

Аз да питам само едно нещо - колко от спечелилите всякакви музикални, актьорски и други формати и риалитита в България са успели след това в някаква сфера и са постигнали нещо? Клюките и жълтините не се броят. Колко от тези станаха успешни певци и направиха кариера? Като се замислите и си отговорите на тези въпроси тогава ще разберетем че целта на всички тези кастинги и формати е да се запълва ефирното време на телевизиите, а не да дадат реален старт на някой. Успелите сигурно се броят на пръстите на едната ръка.

Какво значи успял? Успял = забогатял? Или известен? Или дрОгар? Примерно Принс за успял ли го имаш? Или Кърт Кобейн? Световна слава... и к'во? Айде стига се изказвахте от пиедестала на "успелите"...

Успял значи след като е участвал в подобен риалити шит да му е потръгнал живота - да е станал истински певец/певица, да е направил няколко хита или хубави песни, които хората да си ги припяват и да ги помнят и след 20 години, а не да е станал поредната еднодневка припяваща чалга по селски събори и вечеринки. Много звезди са тръгнали от нищото и са живяли в нищета, но са забелязани и са имали късмет да се превърнат в това което са днес. Кърт Кобейн и Принс ги знае целия свят, а тези в класацията са световнонеизвестни. И такива ще си останат защото риалити форматите у нас са пълен боклук и не помагат по никакъв начин на някой да успее в живота. Вместо това с подобни предавания срещу дребни пари телевизиите си запълват времето. В страна пълна със селяндури търсещи 5 минути слава това е много доходоносно. Накрая става така, че кучето ми е по-известно от тия в класацията, а ти като гледам имаш сериозни проблеми тъй, че бягай да пиеш хапчетата.

БРАВО ! ХАРЕСАХА МИ!

Може и да си прав(а) , но важно е да опиташ ! Предаването ти дава шанс да се изявиш, да покажеш таланта си , а бъдещето не може да е еднакво за всеки ! Това зависи от всеки индивидуално, ако си нахъсан да успееш и имаш достатъчно воля и амбиция , ще успееш!

Но тях ги познават много хора и са известни ! А теб ,кой те знае? А успял е всеки който е постигнал мечтите си ! Дори в твоите очи да изглеждат смешни , за някой са успех!