Коментари - Чували с писма окуражават Елизабет II след обвиненията в расизъм от Меган и Хари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия двамата смешници след като ги изядоха с кофата явно се чудят как да се направят на интересни, за да не останат гладни. Не, че някой им е спрял парите. Щото аз и това не го разбирам. Като не харесват жилото на кралския двор и си отиват, що не се откажат и от меда му, ами си лапат квото има за лапане, титли, пари и кво ли не още... Цялото това говорене не е ли и то събиране на дивидентите от споменаване на кралската фамилия?! Иначе се правят на интересни и "независими". Като тъпи тийнейджъри - да се отделим от мама, ама тя да ни готви и да ни пере и да ни чисти и да ни посещава в квартирата три-четири пъти седмично за по една прахосмукачка. Ха-ха... Смях!

Да се беше кръстил господин боклук. Повече щеше да ти отива. има хора, които сами се справят. Но олигофрените кога ще го разберат. Папкайте си и гледайте да не надминете 300 кила, че прасетата ще са по-слаби. Важното е пържолите в чинията да са шест.

Ми нали това казвам бре, Умньо! Че не се справят сами. Ако можеха и искаха да се отделятнапълно - просто нямаше да споменават за Англия въобще и за кралското семейство! И по-кротко с определенията, че много ти личи простотията така.

Жената на Хари активно работи бабетка да се гътне. А той от наивност ли, от глупост ли, става съучастник в това. Добре че бабето е кораво и не се дава, но на нейните години трябва да се внимава. Дано не ѝ се случва нищо лошо, защото ако стане нещо, не знам Хари с какви очи ще погледне семейството си. А и цялото Обединено кралство, поради естеството на работа на баба му.

Какво всъщност роботи баба му?

работи "цар Симеон две". Даже му е роднина.

Елизабет е много стабилна жена...моите почитония, а за самозабравилата си чирна ..съжалявам но врънка като такава

Черна..исках да напиша, врънка . иска като от гетото с претенции

Поне да беше черна, а тя е мулатка. Не общува с баща си и доведената и сестра, и раздели мъжа си от семейството му. Тъй че кой е проблемният фактор, мисля че е ясно отдалеч. Лошото е, че си придава важност, представя се за онепрадвана, като принцеса Даяна и уж се бори за някакви права, като се изкарва жертва.

Да се окуражава сама. Какви са тия писма? Рони крокодилски сълзи.

И какво толкова и е станало на бедната кралица, че я окуражават? Гладна ли е, жадна ли е, бездомна, болна? Стотици хиляди умират в момента и не само сега от болести, глад , войни и насилие! А тя била обидена! Да им имам крехката душевност на кралското семейство и на англичаните! Тези живеят в някаква паралелна реалност!

Уроди

ChatGPT

Меган и Хари да внимават с шофьора си.... че току виж станала катастрофа в някой тунел

Викаш ей така като са неудобни и хайде при майка му

Поне щеше сигурна, че няма да я засегне криза с тоалетната хартия.

Ей не случи на снахи тази жена :))

Да си намери хоби тогава. Виж ако няма dir.bg в Англия, да започне да отговаря на писмата. Току виж е свършила някаква работа

Мхм. Мегън и Хари настъпиха мотиката.

Меган мотика не е пипала, а и не знае какво е това, а за Хари не знам. Дали има мотики в "кралския двор"?

След толкова много поощрения пустата му безсмъртна дърта магарица ще скочи и започне да препуска около Бъкингамския дворец

Кой ли пише писма в 21 век?

А нас ни оКУРажават с чували с трупове!

"Придворната дама на кралицата, 83-годишната Мари Морисън отговаря на всяко писмо със съдействието на други служители в двореца. Някои отговори са доста лични, в тях се изразява благодарност за "лоялната подкрепа" и се посочва, че кралицата високо цени благопожеланията и отношението към кралското семейство..." Кралицата толкова много ги цени, че не намира за нужно да участа в отговорите ...

Мозъчно болна нация! А не е ли вярно, че в тази извратена колониална империя, има расизъм??

ти от белокожите ли си, или от чернокожите ?

Без значение е отговора на твоя въпрос. Важното е че ти си от тъпите!

Ще има с какво да си пали, кюмбето. Значи да не я мислим.

хари - издънката на кралското семейство, като позволи на тая мегън да пусне интригите и мръсотиите си.

Ти издънката на твоето семейство

Да бе, щото преди това изобщо не е имало интриги и простоии в това семейство. Никога. Ха-ха-ха.... Английските вестници направо ми приличат на Работническо дело-пропаганда, пропаганда и пак и пак....Толкова е прозрачно.....Защо вестниците не пишат за Андрю напр. ми е много интересно.Там няма ли писма с подкрепа срещу лошото ФБР?

Така е, но никога не са засягали лично кралицата. А сега тези с недоизказаните си обвинения де факто обвиниха и самата кралица.