17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пак се изказва селянията и простотията. Браво на момчето - честито!

този, който му дава дипломата и въобще идеята да се учи медицина в СУ, МЯСТО, КЪДЕТО НЯМА МЕДИЦИНА!!!!! Иначе, момчето е супер, талантливо и умно!

навремето не е имало къде другаде да се учи медицина в България:)

Не ми харесва тази самодоволно ухилена физиономия. Не ми допада и да ходиш брадясал като селски дебил. В крайна сметка какъв е - лекар ли, актьор ли? Обикновено интелигентният човек не ходи самодоволно ухилен като ряпа, това е присъщо за селтаците.

Оскубаните вежди са кошмар. Защо му е на мъж да си скубе веждите

На мен не ми харесва твоя коментар. Къв си ти - обръснат като селски момък?

Нещо си в грешка - брадясали ходите селските дебили.

Такива хора искам да виждам в България, не простаци и чалгаджийки.

Чалгаджия - чалгарщина са постояните селфита, оскубаните вежди и тн.

Завършил медицина в Софийския университет....голям майтап. Да пази Господ от среща с този доктор, с и от всеки друг, който прекарва повече време в спортната зала и на снимачната площадка, отколкото над учебниците или в болницата

018-12-10 16:59:03 Байо (нерегистриран) Сигурно си гербаджия знаеш ли колко лекари има и нито един друг лекар не е в телевизия. Измислете нещо по- умно. Кво общо има партаджийството:))))

На вас ви липсват първите 7 години , върнете се да си ги припомните тогава давайте акъл, кой какво мнение да изказва за разни отрепки.

какви 5 лева:) Оплювате млад човек, само защото си позволил да завърши медицина и да се снима в сериен телевизионен филм, егати престъплението, ами Шварценегер?, направо е за електрическия стол:))))

Аз на неговата възраст ехееей - бях завършил и ядрена физика, освен медицина и изящни изкуства, бях се снимал в 17 западни продукции, бях станал подлгастник на мистър "Олимпия", бях спасил цял кораб от удавяне, бях покорил 5 осемхилядника, бех се пробвал да покоря със леководолазна екипировка Марианската падина, бях преплувал Нил по дължина, делтата на Мисисипи по дължина, бях пребил от бой Джеки Чан и Лоренцо Ламас и Долф Лундгрен, , а Каспаров - на шах в приятелски мач. И един мармот увива шоколада в станиол, така да се каже. Но изглежда приятелите или една особена категория индивиди от новото поколение имат само абстрактна представа какво значи да учиш и живеят в свой въображаем свят до изчерпване на запаса от ресурси, в широкия смисъл на думата.

Не го одобряваме тоя връзкар и тнт държава пълна с връзкари и 5 6 милиона търсещи няколко лева да си купят нещо.На тоя само колата му струва космическа сума за друго да не говорим.

Явно си пълен неудачник.

Тоя да може от 1 от 100 да е харесвамн

начи, стига плюхте момчето= младо, доктор, артист, внук на Наум Шопов, абе ще излезе нещо от него, има позитивно излъчване!!!

Ти ли си "момчето" Или ти плати за да напишеш коментар в негова защита в сайта има 98 процента негативни и 1 2 профента положителни

Няма какво да ми плащат?!? Млад е- затова казвам момчето:) Наистина, от сърце му желая да успее в живота! И не разбирам с какво дразни хората с негативните коментари, а може би, че се казва като дядо си, който беше шеметен артист?

Сигурно си гербаджия знаеш ли колко лекари има и нито един друг лекар не е в телевизия.

Зайо, че той успял, ва! Млад доктор, с вежди като гайтани, па и филмова звезда и скулптурирана фигурка, ти за туй само мож мечта! Хората га мъчат медицината по 10 години и не могат завърши, пък той толкоз умен, че само един атракт му е нужен да "изкълве" цялата анатомия. Голям човек ще става от туй момче, ще знайш! Хайде, тази година лекар, догодина - професор, по-другата - носител на Оскар, по-по другата мистър Олимпия и нобелов лауреат по химия едновременно!

Браво, успех в живота с 600 лв на месец! Дано си спестил някой лев от сериала, че да не умреш от мизерия!

Arcadium

Ако и като лекар е същия като актьор, жална им майка на пациентите му.

Доктор Неделя Щонева остана без хляб! С тази масивна маркетингова кампания, освен, че ще участва във всички медицински сериали и предавания на медицинска тематика ще трябва да води. А когато има пролука между телевизионните изяви, ще трябва да приема и лекува тълпи от озвререли фенки и фенове, възложили на него грижата за личното си здраве, респективно - щастие. Мисия - трудна, но не и невъзможно, особено за супермен, да не мислите че от хубаво се става толкова релефен?!

Честито на мадежа! Готина двойка са! Малко нормални хора в бг, не само чалга, слава Богу!

През последните 29 години Хипократовата клетва е само церечония и нищо повече.Срам

Момченце с много посредствен вид, на улицата такива с лопата да ги ринеш.

Не знам ти какво си постигнала в живота, но ако си успяла да постигнеш и част от това, което той е направил просто няма да седиш тук и да пишеш злобни коментари.

Доктор равно ли е на лекар!?!

Поредният известен заради близките си хора. Ако не беше Шопов, но играеше добре, надали щяха да пишат за него, че се е дипломирал. Сега той е обявен за идол на младите. ЧЕСТИТО!

Дипломата сигурно е от медицинския към Софийския университет?

Този ми е идеалът за БГ attention whore. Не знам кой би се лекуал при "лекар-кифла", "учил" м-у снимчици за сериалчета и селфита за инстаграм и фейса.

и без това се учат след като вземат дипломите:) Да му е честито на Наумчо! Успехи в медицината, щото дчдо му е изял актьорския талант за поколения напред:)

ми пожелавам ти да те лекува лекар-кифла с визия на хомо. Но понеже е по-лесно да се правиш на палячо, отколкото да практикуваш медицина, съм сигурен, че този само по сриалчета и тъпи постановки ще го гледаме.

Аманнн, от сутрин до вечер ми го навират тоз измислен актьор в очите.

На коментиращите да кажа, че медицина няма задочно. Злобари!

За лекар не знам дали става, но определено няма визия за актьор. На кого се е метнал?

С това задочно следване на медицина....ужас

Изключително негативни и злобнички коментари. От чиста завист ще да е. Каво може дя някара човек да сипе така по един млад и реализиращ се тук човек. Злобата единствено. Да си пожелаем повече млади хора да избират Бг. Честито на Наум!

Вменяемост, уважаема, вменяемост.

Ти пр ката ли си му на тоя пед.. ма Лино не завиждаща

Отговор - към двамата " мъже" - не съм му прости.ту.тката и съм толкова в.меняема, че да се зярадвам на позитивен човек, положил усилия да постигне нещо, а не да проси от родителите си 2.50 за цигари.

Правопис 2-

Кога е имал време да учи за лекар? Снима се в сериал, снимки за социални мрежи и всякакъв друг вид кифленска дейност. И както в телевизията, по дядовата или бащина линия си водещ или актьор.....

Той нали се снима в медицински филм и покрай снимането се научава на всичко. Освен ако не е сифилситик (или нещо друго, от което да не може да спи) и не учи нощем от време на време, когато няма афтър партите и пияснки вечеринки в артистичните среди. От перспективата на субекта - не е нужно да си истински лекар, стига успешно да можеш да се преставяш за такъв и хората да вярват че си.

Прекрасен млад човек! Дано избере да се реализира тук! Имам само една забележка, която не е само към Наум, но и към почти всички други студенти... Университетът е институция - не си позволявайте да Ви връчват книжка, диплома или каквото и да било - по дънки или къси панталони!

И какво сега, да плачем или да се смеем?!