Да станеш родител след увреждаща фертилитета терапия

Д-р Стаменов: "За замразяване на яйцеклетки са ни нужни 10 дни, а за сперматозоиди - 10 минути."

Обратно в новината

Коментари - Да станеш родител след увреждаща фертилитета терапия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Минах през това и няма да ползвам замразените. Живея в чужбина и там всички ме съветват да не го правя. В Кюри се лекувах

Защо така те съветват? Успех!

Това може и да важи за децата, които уж успяват да излекуват напълно от левкимия.....Ама за другите, тези дето са се разболели като зрели хора ....каква репродукция след химиотерапията и пр. Колко изобщо оживяват трайно след това

Да ви го нафертилитетя на тъпите мисирки

Имайки предвид, че прогнозата е в следващите години всеки втори да бъде засегнат от рак.... си е сериозна тема, която трябва да се дискутира. По-долу коментират празноглавци, които очевадно смятат себе си за специални и, че няма да се разболеят. Обикновено подобни индивиди не могат да преживеят тежката диагноза и се побъркват. Гледайки коментарите им ...няма и да е кой знае каква загуба!

Заради такива "умници" като теб всеки втори ще е болен от рак.

Не зная дали осъзнаваш колко си прост! Очевадно НЕ! Смешник!

Когато те заболи зъб ходиш ли на лекар, бе дебил? Или лягаш да мреш? Може ли да сте толкова прости? Въпросът е реторичен! Толкова сте се видиотили, че не осъзнавате, че сте живи заради науката! Друг е въпросът дали подобни низши твари заслужавате да сте живи!

Същата таз маука е измислила ракетите и ядрените бомби. така че по-кротко.. много наука, малко етика.

Фертилитет. Абе къде изчезна българският език.

Ами ако пациентът ЕКЗИТИРА???

Това е най-голямата глупост, на наследствено болни хора да се помага да се възпроизвеждат...

Понякога природата дава знак, че не желае даден индивид да се възпроизвежда, обаче някои хора упорито се възползват от достиженията на медицината и гонят фикс идеите си до дупка. А децата, които се появяват в резултат от асистираната репродукция, плащат за родителските си амбиции с преждевременно раждане, с поднормено тегло при раждането, с престой в кувьоз с всички съпътстващи рискове за бъдещото здраве... Или ако се вгледаме в това интервю - човек е отключил онкозаболяване, което в голям процент може да се предава наследствено, но решава да създаде дете, без да мисли дали то ще носи точно онзи сбъркан болестотворен ген, а и дали ще има сили и време да отгледа това дете след изтощителното си лечение. Да не говорим, че ин витрото е преди всичко фабрика за пари, както и съвременната медицина като цяло. Търговийка със здравето...

Идиотите нямате край! Дано ти и децата ти да сте тези, които стигнете до асистирана репродукция и да те видим как ще врещиш тогава. Долна сган се навъди в България, та и достъп до интернет има! Повръща ми се от такива като теб!

Най-големият проблем на съвременното общество е технокрацията. Науката се развива, човекът започва да се мисли за Господ, но забравя, че природата стои над всичко. И че тя регулира естествения подбор по един или друг начин.

Дано природата да редуцира подобни индивиди и като теб! Още по-зле ще ти стане, ако редуцира наследниците ти! Това ще видиш как ще се молиш технократите да спасят децата ти! Природата, мой човек не е съвършена! Науката и хората на науката имат право да се опитват да подобряват природата. За да могат имбецили като теб да живеят! Срамота какви първобитни индивиди се въдите.

Дегане, дори това ти име не скрива, че си дрисок! Следващият път когато детето ти се разболее и направи усложения от грип не го води в болница. Дефектно е и не е нужно да оцелява! Когато майка ти се разболее от рак вземи си сложи край на живота... нали си обременен? А когато баща ти направи инфаркт го остави да пукне у вас. Все пак трябва да си плати за това, че те е отгледал толкова тъп!