Дадоха официално начало на "Евровизия" в Ротердам

Двата полуфинала са във вторник и четвъртък, а финалът е в събота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на Виктория, песните ѝ може да звучат депресарски според някои, но поне имат интелигентно и международно звучене, та според мен има голям шанс да се харесат на повече хора. Тя самата изглежда като приятно момиче, което е станало известно с талант и умения, а не със скандали и голотии.

Миналогодишната песен на Виктория беше много по-добра от тазгодишната. Не мисля, че има голям шанс с нея. Все пак успех й желая.

На тази някой да ѝ беше казал, че не носи мотика, а националния ни флаг.

откъде изкопахте това чучело- виж само как се е облякла?!!

Сериозно го бутат момичето, дано пък пробие извън България. Музиката си е бизнес и десетки хора работят, за да направи евентуално кариера един музикант. Първо да се направи хубав музикален продукт, после да се лансира по медии, по фестивали, концерти, за да стане марка и евентуално да започне да носи и пари. С всичко е така, това за самотния генален изобретател, който направил революция в някоя индустрия и ей така станал известен гозабравете. Сега всички използват Гугъл, но когато се появиха търсачките бяха Алтависта и Яху. Знаете ли колко е плащано по медиите, за да се пише и говори за тази нова "безпристрастна" търсачка? Даже в България ни заливаха от всякъде с информация - гугъл, гугъл, гугъл.

Ще представи страната си с тая меланхолична, депресарска песен... Споко, там отдавна знаят, че сме зле, няма нужда да го догазваме с песни.

* доказваме

Чуй френската песен, все едно си на погребение.

Тая що държи знамето с такава погнуса ?

Трудно е да позираш и всичко да ти е перфектно, няма нужда от тази критика.

Това е една абсолютно безлична, депресирана и изографисана и на най-интимните места особа която не заслужава акредитацията си .

И нека най-големия любовчия на ЛГБТ спечели. А нашата защо е с дрехи няколко размера по-големи?

Защото момичето има наднормено тегло. Гладува, ходи на фитнес за да изглежда добре, но от такива коментари за дрехите и за външността и неизбежно се комплексира. Вижте французойката който е наперена. Защо ли? Защото я подкрепят нейните. А нашата песен е най-добра.

Или по скоро има сбъркана представа как да се облича

Да се свършва вече.

Каква е причината да не изпее миналогодишната песен?

тая с големия гз не виждам как ще се класира с тази напушена умряла песен

Какъв джендър ще го спечели? От 27-я или 34-я пол?

От една година ни облъчвате с тая Виктория и как щяла да бъде на първо място. Дано вече свъши тоя глупав конкурс и се спрете веднъж завинаги с ежедневните статии за това безлично и депресирано дете.

Така беше и с оная Мичето Бакалова, пак после, а...ма то нищо!?.....

Успех Виктория!

Бре ма'му стара, кога успя Австралия да доплува до Европа ....

През 2013 доплува, ама това не го дават в порното, затова си пропуснал факта.

Доплува!? Ти за самолети не си ли чувал, или още живееш по времето на Леонардо да Винчи.