Daily Mail: Кейт е била принудена да направи видеото, в което съобщава за рака

Медията разговаря с придворен, който сподели какво се случва зад вратите на Двореца

Обратно в новината

Коментари - Daily Mail: Кейт е била принудена да направи видеото, в което съобщава за рака | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо й няма на катката, да не говорим, че видеото е повече от изкуствено (великото дирче не дава да изпиша на ингилизки АИ) - първо рекламира ковсиропите сега се прави на болна и чудодейно ще оздравее от нови бъркочи и - айде юруш народе

Стига вече сте мазали кат английските медии как "работи" кралското семейство. Тези хора НЕ работят! Никога не са работили и никога няма да работят. Носене на рокли, хапка пийка и снимки за социалните мрежи.... Ако това е работа и аз мога да се цаня

Аз симпатизирам на Кейт.Отива й много да е кралица.Пожелавам пълно оздравяване.Тя се справя добре с това,че животът им е на показ,за разлика от дтугата Мегън.Сама е приела тази роля.Най- добрите доктори ще се грижат за нея.Малко е прекалено обаче вечното коментиране на темата.Толкова много хора има в същата ситуация- гледат си децата,ходят на работа,половинките им работят,никой не им помага....тъй че стига лиготии.

Еййй няма угодия за драскачите ;)) Не дворецът я е принудил, а вие жълто-кафявите клюкарски издания. Та жената е преценила дали децата ѝ да четат и слшат ежедневно , че майка им е умряла, препарирана, затворена, щото баща им я е пребил , или е в немилост , развод щото изневерила. Или да излезе и да "прочисти въздуха" както се изразяват там. Ама не, те пак намериха за какво да я захванат, сега била принудана, не че не ревяхте от всички страни къде е Кейт, покажи се :)))

Лиготии от чия страна? Медиите и тлупостите , които изписаха и се изговориха по всички световни телевизии , тоест общественият натиск буквално я принудиха да се изтъпанчи и да говори. Тя нито се е лигавила, нито е излязла да се жалва, нито е тръгнала да прави фалшиви кампании по въпроса, колко е смела и тн ..Излее каза си каквото има да каже и се прибра за да прекрати спекулациите, повече нито се е показала,нито е коментирала, нито е давала интервюта. Тоест прави като всички останали, гледа си децата, ходи си на химиотерапии и си кротува..с тая разлика , че трябва да излиза публично след химиотерапии и да изглежда по "кралски" стоически, вместо да се прибере в тях и да си повръща в банята далеч от хорските очи..

на чужда гърбина и сто тояги са малко...

Това не само, че е работа, ами е и напрегната. Не се е разболяла от хубаво жената. Живот по протокол, но тя го прави с финес и достойнство. Ти ще си останеш един кокошкар по душа.

Това видео с изявлението е дийп фейк. Правено е с ИИ, теално все още никой не знае къде е принцесата.