Коментари - Дакота Джонсън запълни разстоянието между зъбите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, браво...хем красиво, хем полезно - няма да губи компресия

Баба ѝ Типи ще остане единственото естествено красиво момиче в семейството.

30 годишна татуирана изкуствена

Страхотна новина, толкова се развълнувах, че чак ми се доп*шка!!!

ХА, ХА, ХА!

Много хора, раснали в сянката на известните си родители, продължават да се чувстват цял живот неуверени и гледат посърнало и извинително.

Бихте ли ме запознали, дали е възстановиал девствеността си ? Също така, живо ме интересува, каква марка тоалетна хартия ползва, както и тампони. Очаквам бърз отговор, че съм в хипермаркета. Звъннете да я питате - спешно е!

И аз нещо подобно щях да попитам ...дали си е запълнила и останалите процепи, ама какво да кажа освен пак да се изсмея на Нелините тъпотии... Тя освен за принцесите , коя разпоретина на кой плаж си пече дупето или коя кифла си е снимала "бременното коремче" ....ЗА ДРУГО НЕ ПИШЕ ....И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА !

Моля, колеги, без ирония! Това без всякакво съмнение е новината на годината. Поздрави за новинарите ! Надявам се, че техните зъби са наред.

на колко трябва да е за да е татуирана и естествена?

Язък. Вече не може да плюе през зъби.

тая пък да беве се обадила по рана лични да и ги запълня съссперматозоиди

По-красива не е станала,не е възрастна ,но много скапана!

Cmpaшнa cладурана. Много мандръцанье има у нея.

изглежда на 49

вакуум, бе!

Не знам дали си Пищова, обаче се сещам за едно интервю на Митьо Пищова от преди 20 години. Тогава, оня приказваше че биел и убивал наред. Дори беше казал че "' някакви дядо и баба му се изпречили на пътя и оня ги прегазил, убил."" Ако е българин, значи е приказвал като някакв Луд- Психопат, излъган от турската Пропаганда или излъган от турците да яде наркотици, да му отровят акъла и да се сбие с приятелите си. Има един негър- Кулио, пее за ""Гангстерски рай"". Обаче в Европа е рай, там където няма турци, негри и цигани. Всъщност, тоя Кулио сигурно иска да прави рай за Негри. Ако България завземе Турция и изтребим арабите, там ще стане Рай за Българи. Ако завземем Африка и изтребим негрите и там ще стане Рай за българи...

Който прави бизнес с проститутки е Турски Шпионин. или Предател като поп Кръстьо, излъган от Турската пропаганда. България я има щото за 500 години Турско робство НЕ сме давали жени на богати турци. Просто сме убивали турците и сме пирували с парите им. Мафиотите са Арабски и турски Шпиони, пренасящи наркотици да отровят хората в Европа и да завземат Европа. А Мутри са идиоти, излъгани от Турско- негърската пропаганда, да се бият в приятелите си.

казва се фугиране

Потресаваща новина!

На това му се вика световна новина ......Дакота си събрала зъбите......БРАВО !

И с какво е пълнежът? Какво нещо е животът! Баща й правеше дупки, дъщеря му ги запълва с мистрията.

Зашеметяващо

пищова е документирано освидетелстван и няма право да шофира

Предлагам протест пред народното събрание ! Да се спре достъпа на Нели Делчева до компютър. Това момиче е слабо казано срам за журналистиката и като цяло за всички по-висше от едноклетъчен организъм !

Леле каква важна новина стои ВТОРИ ден на ПЪРВА страница ...

И как се отнася разсъждението ти към темата ?!?!?!?

Да даде господ да си запълни и празнината между ушите...

Е това ,че още не е коментирала промяната ме потресе...

Е, и ?

Дреме ми.

Каква е тази мания децата на изявени звезди да „следват техния път“ ? Еми няма да стане – СОРРРИ! И да се кълчат и да се мъчат са на светлинни години от чара и красотата на родителите си.

Е, ти нали си син на овчари и си световно неизвестен, та гледай си ведро и уверено на света и не пиши простотии.

С ква цел

Каква е връзката между годините и татусите и?