Далеч от политиката: Иванка Тръмп се наслаждава на новата глава в живота в Египет

Дъщерята на бившия президент на САЩ реши да се посвети изцяло на своето семейство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента кабал-юдеите са против Тръмп,защото ТОЙ не е любезен с тях заради сатанистките им дела против човечеството и еврейската кабал гилдия в Америка й дърпат конците на глупавата Иванка.

Реализирана жена! Не като повечето българки - родила едно, че не могла половина... А напоследък и това им е свръх-възможностите...

И аз бих се посветил на семейството някъде по Карибите или Малдивите.

Бе не е нужно баща ти да е милионер, за да си сменяш дрехите всеки ден, дори аз го правя.

Една пресна ционистка булка. Тръмп успя да си завре семката във фараонското котило.

Как се стига от някъде си до пирамидите, яздейки камила? За ,,девет дена път с камили,,. И с разбит задник. Стеляне, не видиш ли, че просто са се снимали , иначе трябваше да има сниимка на кервана с камили на семейството

Няма татуси, силикон, прашки и анаболи... Не стават...

едно две деца бих и направил с удоволствие

Ама ти ле ще ги отглеждаш после, и децата, и нея?:)

Да, бе. Тя е заритала за тебе. Тъпи идиоти, които си изкарвате еьибиционизма тук. Тя и магистралка няма да легне с идиот като тебе.

Приятелю, моля те да пишеш по-леки и кратки текстове, защото тези не се четат. Пример: първите два абзаца от статиятя, могат да се сведат да речем до следното, като смисълът се запазва: "Казват, че ако човек иска да промени драстично живота си, то трябва да действа бързо, за да не се разколебае. На същото мнение е и Иванка Тръмп, която преди дни обяви, че се отказва от политическа си кариера, за да се фокусира върху семейството си. И действително се дистанцира от своя баща, отказвайки да има нещо общо с поредната му кандидатура за Белия дом. Вместо това, тя предпочете да се отдаде на слънчева почивка с най-близките си и се озова в Африка, където се чувства прекрасно."

Хонорарът е по-малък за по-малкия текст.

Тогава поне да накъсва изреченията, вместо да вкарва подчинени на подчинените подчинени изречения ;)))

Ма тя колкото камилата!

така е...за да промени драстично живота си на човек му трябва само желание.......и малко милиони от татко Тръмп лудата перука :)

прави ли ви впечатление семплостта и износеността на обувките, на снимките се вижда нормалност, а не като нашите светски личности, натруфени с марковите дрешки, позират за снимка от която лъха глупост и беднотия

точно това и аз гледах и е абсолютно умишлено ! направи ли ти впечатление, че на 3-те снимки е с 3 различни рокли и 2 различни маратонки . оня нейния само тениската си е сменил .

две различни рокли са, вгедай се по-внимателно

Знаеш ли как изглеждат износени бели обувки, ? На кого се подлагаш с тези идиотизми?