Данчо Караджов: Бог ми се яви насън

За 52 години не сме се карали и една минута с жена ми, казва фронтменът на „Сигнал“, който навърши 70 години преди дни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този е един алчен и глезен пишман певец ! Вие като куче !

Дрогата не прощава

откакто си го спомням, едно и също вие!

Нямам нищо против човека Данчо Караджов, даже ми е симпатичен. Но като музиканти са на много посредствено ниво. Бих казал , че “Сигнал” са най-голямото менте в бг музиката. Харесваха се на долната каста, посредствени и с нисък статус младежи. Виж “Щурците” са нещо друго. И като композитори, музиканти, вокал и сложност на изпълнение на музикалната продукция. Ба светлинни години са пред тях. Същото мога да кажа и за “ФСБ” също велика група!

Да, вече се лигави, но си бяха доста сериозна група Явно не си запознат с с творчеството и музиката им. Но след години като не си пял и свирил , това е нормолно. Те бяха и едни от големите конкуренти на " Щурците" и "ФСБ" .Имаше постостоянна конкуренция между тях Първо слушай, после съди..

Да си жив и здрав приятелю!Хората родени след 1980 г няма да могат да разберат какво е значила за нас вашата музика,както и музиката на Щурците,Стоунс,Бийтълс изобщо истинската рок музика.

Прекрасен човек Да си жив и здрав Много късмет

И Той не му ли подшушна да свали дъщеря си от сцената, та да не се излага повече!

Абе тоя и групата му станаха известни само защото изпяха песните на Юрая Хийп и други рок групи на български. Само крадяха и се възползваха от ситуацията с "двата свята"... Обидно е даже да му се отделя внимание.

Нищо лошо за възрастта ти няма да пиша, освен че е кратка :-) Та на нея се дължи и нескопосаният ти опит за някакво "изявление". Само една преводна песен на "Uriah Heep" имат за твое сведение, понеже не си ги слушал /не че е задължително, но поне не пиши глупости/.

Дори и добре да пееш, можеш да станеш за резил. Затова по-добре се въздържай от глупави изявления.

заради тоя я няма оня старата група сигнал на която се кефехме някога,сега са някакво жалко подобие,а Данчо не вижда ли че вече му изтече мандата да пее,просто да се откаже,

Айде сеа:) На дърти години кво пие или взима? :) наче не му пожелавам скоро близки срещи с Него или Св. Петър:) Да е здрав

Той шефа само на сън се явява, или след дълго гладуване или жадуване :)

Интересен човек, значи много за едно друго поколение, нормално. Няма да как да бъде разбрано нещо, което вече го няма - копнежа по свобода, рокендрола, изгубени са в превода поколенията. Харесва ми как визуално е оформен разказа, жив и здрав да е Караджов-за всеки музикант, вокалист, фронтмен, е важно да има разпознаваем глас - той го има!

АКо знае Лорчето на колко нъже се явява насън ....

Щом Господ му се явява, значи Данчо е ПРОРОК. АЛЕЛУЯ !!!

Не ги разбираш нещата мълчи...в Библията защо се дават сънищата...отвори търси чети и тогава говори...

Просто е попаднал на жена, а не на психо-вандал!

Данчо ще го запомня с едно изказване за АС/ДС след концерта им в София. Беше се изцепил че са елементарни и че музиката им била 3 акорда. Ами Данчо- така са гениите- а ти може да си дрънкаш колкото искаш по струните и да се дереш с пълно гърло - Може би, мОООже бииииии---)

А на мен - Лорчето Караджова С ФрЕНСКИ мАНИКЮр И в сатенен пеньоар-)))))))))))

Да е жив и здрав! Бях студент в първи курс през далечната 1978 г, току що излязал от казармата,когато на 8-ми декември чух за пръв път техните песни.

Ох, завалията, и тоя пишман-китарист и певец се взема много на сериозно ! Репресиран и недооценен, който наскоро се сравни с Том Джоунс по телевизията. Ама, щом Бог му се явява, ПРОСТЕНО МУ Е !!!

поне веднъж не е припявал тяхна песен - да хвърля камъни ! От останалите - адмирации !

Абе бяха мноого добри. Ама са мнооого далече от Ролинг Стоунс.

Честита ти 70-годишнина, Данчо! Жив и Здрав! И 80-та да празнуваш!