Коментари - Алфредо и Кобилкина в забавен тандем | Лайф.dir.bg
назад

Алфредо и Кобилкина в забавен тандем

Алфредо Торес и Наталия Кобилкина ще са особено забавен тандем в Dancing Stars, отбеляза водещата Алекс Сърчаджиева.

Обратно в новината

Коментари - Алфредо и Кобилкина в забавен тандем | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, с Алфредо имам приятни спомени...

Много ми харесват и двамата - забавен тандем!

Кой я лансира тази куха грозна блядка. Аман от нея. във всички телевизии . Да ходи да учи руснаците как да правят секс ...баси наглата грозотия.

kolewi@

И какво от това, важното е, че е талантлив!

От хилядолетия хората не се делят на черни и бели... освен в България...

е не е ли черен тоз миндил :)

дали българите са толкова яростни расисти, защото имат комплекси относно половите си органи, или защото са си прости е въпросът тук? Kолко малко акъл се иска да коментираш под статия за танцово шоу неща за пишки, хоботи, миндили и тн? тази агресия на какво се дължи? стоим си в 50те години на миналия век и очакваме да ни приемат сериозно. грозна и срамна картинка са коментарите под тази статия.

Много харесвам Алфредо, страхотен професионалист! Съжалявам само че ще е в журито и няма да можем да го гледаме как танцува....

Нищо бе, оставете го да си смаже черната палка салам. И тя като я гледам, хич не му бяга.

абе нека и тои да шлиопа бело щом му пуска на нас кат нищо не ни пуска ша си куркаме бира и бием кубчо :( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Таз Кобилка кой я набеди за разбирачка от секс не схващам. По скоро прилича на задръстена руска тьотка. Уртикария получавам като и слушам тъпите съвети тип тийн драма... А и е толко грозна...

Яко ще се получи!

уските кобили много си падат по черните жребци, защото са им далги хоботите и са без задражки.

На тоя народ няма угодия!Ако няма шоу-защо няма;ако има-все нещо ви пречи.Само турските сериали ли ви харесват?

Какви комментарии само!!!

Няма ли кои да спре тези глупави т. нар. шоу програми. Все пеят, танцуват, ходят при цигани, готвят, вече и екшън серияли- и все едни и същи лица! Омрзнали до потрес, но все по нагли с тъпи идеи! Спасението е бойкот на тези простотии и специална данъчна тарифа за идейниците на подобни формати!

За съжаление - това, което искате се нарича цензура... и по принцип не е правилно. Затова аз упражнявам "цензура" с дистанционното (но, бога ми, трудно е:)

расова руска кобила и расов кубински жребец ще се клатят до забрава пред ганиовците за забава.

едно време ни забавляваха таланти - парцалев, тошко и всички светила на родния шоу бизнес, и беше забавно, а сега семпли копировки на скучни западни предавания с изпълнения на уроди от африка и откачалки от русия, и това трябва да е забавно- направо трагикомично, срам срам и гняв.

Мдааа...! Старост не радост!

Забелязал съм,че всички шарлатани под формата на лекари, психолози и тн. обикалят медиите и прилъгват наивниците. Явно си плащат, но за мен медиите имат голяма вина защото представят мошенниците за най-големите специалисти.

Сериозни терапевти, които да се предлагат като Кобилочка няма да видиш. Това нейното е толкова чалгарско, че излиза от всякакви граници.

алфредо(негура на снимката)наи добре да го увалият с асфалт и след това у перушина-така е редно *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кобилкина ще олаби черният боздуган . Много професионално ще има да го смуче и завира съответно във вход А и Б последователно . Блазе му на черния . Само който не е бил с украинка или чиста блятка незнае каква страст и старание го чака . Тия като видат живо месо пощтракляват

Евала Бачо Иване, казал си го просто и ясно, в стил а ла КАбилкина!!!

Прав си бачо Иване! Тия коменататори отдолу даже идея си нямат къв секиш правят рускоговорящите. А мен лично ми е през оная работа дали говорят с акцент или са глупави! Няма да ги праскам в акъла я?!!

Ей момци, кефите ме! Прави сте. така е! Они знаят как да се друсат, не са ка наште моми :)

Бълвоч... Дръжте малко по-възпитано!

в тоя денсинг старс що не участват и обикновени,неизвестни хора,кокво ги дават само разни медиини звезди

Ами щото е Dancing Stars - танцуващи звезди. Инъче щеше да бъде Unknown Dancing People.

такова и се на жената ко да правим,загоряла е и тя милата)))

чука и се,може да е нимфоманка)))

дай Боже всекиму такава нимфоманка

Тая не ми е ясно кой я набеди за "експерт".. само кухи и посредствени "анализи" и изказвания съм чувала от нея, като че ли се е самообразовала от рубриката със секс съвети на Cosmopolitan..и не е зле първо да си оправи българския и после да се изказва псевдо-компетентно

По принцип много от така наречените "експерти" обикалящи медиите са най обикновени шарлатани които се рекламират. Знам за една такава ортодонтка. Тази Кобилкина беше крала от една книга на пловдивчанина Ангел Грънчаров за дейността си.

Какви ужасни расистки изказвания. Затова Шенген ще остане само в мечтите ни, защото не сме дорасли и няма и да дорастем с тази ненавист и нетолерантност. Определено сме си заслужили съдбата да сме подритвани от Великобритания, Холандия и т.н.

Като си толкова толерантен,гушни си го ,ако искаш и за постоянно

Не ща Шенген, но искам да си наричам чернилките: НЕГРИ, БРИКЕТИ и МАЙМУНИ

Едно от хубавите шоу програми. За пореден път се убеждавам колко прости селяни сме българите, живеем в някое минало хилядолетие. Алфредо е един от малките добри професионалисти в областта на танците в България. Ще гледам!

Стига, бе, този Тупарев се излага - в България сме, лансирайте талантливите и красиви българи и българки, а не някакви смотани муждоземци, които непрокопсали в собствените им държави тук издигате в "култ"!!!!! И после да не чувам, ме сте патриоти - продажници.

Гледал съм снимки във фейсбук на една позната от Горна Оряховица. Млади момичета му се натискат да се снимат с него и да танцуват, а сигурно и още нещо. Тоя откъдето е дошъл сигурно е танцувал само с метлата.

Как може такава красива и умна жена да се занимава с този грозен негър....отвратително...срамота.....като цяло заради белите жени тези негряци(както и араби, индийци..и каква ли не паплач)....пробиват ..взимат паспорти...и се разпострират по цяла европа(която от ден на ден ''почернява'') и както и целия свят...и бавно ..крачка по крачка превземат света подсилени от религиозен фанатизъм...погледнете щатите вече си имат негър за президент..а над 50% от населението е меко казано тъмно......няма да се учудя ако утре и БГ си има Циганин или Негър за президент да управлява българите...белите вече изчезват и стават буквално ''полезно изкопаемо'' и незнам кой е малцинство в случая и кой е расист...мисля че белите страдат от черните а не тъмните...от белите...защото..от 7милиярда по света белите са само 600милиона..(всичко друго е ''шарено'')и най-интересното е че смесвано се дължи във 99 от случайте на желанието на белите жени а не толкова на мъжете.....значи те значително всъщност са една голяма част виновни за изчезването на бялата раса.....и само грозни чернилки, индийци, араби..и тн....се плодят като хлебарки....

Хубост - на долна мастия/незнайно защо с гнусна брадавица до носа/, излъчване - естествено като на рАскиня, която след няколко години само ще е тлъста тьотка, акцент- пресилено ужасен, а ум ?!?/ къде го видя...../- на куха лейка,при това цинично "разкрепостена "

na tova mu se kazva rasizum

Господин "г" не знаете ли,че думата "негър" в цивилизованите страни е опасно да се използва?! Навярно според Вас , ние не сме такава.

Ми що не идеш в цивилизована държава, да те чу..т цветнокожите дано! Овца

А как ги наричат в цивилизованите държави представителите на негроидната раса? Който е ходил в училище знае че има 3 вида раси - европеидна, монголоидна и негроидна Защо мен като ме нарекат бял не е обида и расизъм, а аз като нарека някой черен е расизъм и дискриминация?

Това че сте бял ,още не ви прави нещо.Тялото е само обвивка.Всяка раса има нейните достойнства.В САЩ президента е негър,защото болшинството от населението е цветнокожо.Бягали белите жени-защо Кобилкина е в България примерно.Първата и Втората световни войни нарушиха баланса мъже-жени при европеидната раса.Знаете ли ,че от тези 20 милиона избити руснаци 90% са били мъже в силата си.Накрая Германия праща 16г момчета на фронта.След войните разрешиха свободната любов,за да може всяка да се заплоди,направиха детските градини ,за да работят жените,внесоха много имигранти ,за да покрият трудоемките и трудни професии.Кобилкина е тук ,защото дисбаланса мъже-жени още е силен ,защото много от белите мъже са пияници и нехранимайковци.Тогава на 1 свестен му се падат 100 жени.Като го заема една,другите 99 търсят другаде.Естествен подбор.Мъжете,по-тъмни масово предпочитат бели жени,така че няма нищо чудно в цялата тази случка.Другото е злоба и простотия.Хитлер не унищожи евреите ,а бялата раса.

Ти негър шахматист виждал ли си? Природата си знае работата - създала е негрите за работа на плантацията, издръжливи и здрави. За там акъл не се иска. И да имам се за нещо повече от негроидната раса.Местожителството ми е Лондон и съм имал достатъчно комуникация с негри, африканци,индийци, пакистанци, араби... за да достигна до извода. Да, прав/а сте за дисбаланса, но той е главно в Русия, в България не е имало дисбаланс след ВСВ. Негър бил президента на САЩ, ами така им се пада, пък и по-голям резил от това здраве му кажи. Следващият ще е латинос, защото официално преди още 4-5 години латиноговорящото население мина 51%. Не знам дали белите мъже са пияници и нехранимайковци, ама черните освен че са нечистоплътни, са мързеливи, чакат само на помощи, и само знаят да се оплакват....

Каква ти е целта? Расизъм или провокация на писачите във форума, защото едва ли го мислиш това, което си написал!

opaa toia 4ernio e namazal s bialo brao sha topi topi lol

mnogo sexi I hubava jena iskam e

Не знам защо сме такива чуждопоклонници, че всеки циганин от чужбина става първа звезда у нас.. Памбос-Мабос, Лео-Мео, Тореси, Кофи Бабоне-та, Кобилкини, Оксани и кой ли още не...

за разлика от гореизброените, Алфредо се ссътезава за България и е ставал няколко пъти Европейски шампион по салса за името на България...

Може би защото българите са некадърни и никога не могат да са първи ? Имат си една приказка, че били измислили някаква азбука, едно 4-то място имали на футбол и били много умни, ама истината е доста болезнена.

Кой се ти бе?

От примерите които си дал си личи,че имаш доста ниска обща култура.

На това у порното май му викат - interracial

Тая маймуна да си ходи в Куба! Адски некоректна сган, която си мисли, че всичко и е позволено!

Кобилата си намерила кон.