Стелла Ангелова отново тренира

Каскадьорката Стелла Ангелова се завръща с нови сили в шоуто "Dancing Stars", а според партньора й Наско, тя ще се развихри още в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Стелла Ангелова отново тренира | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се притеснявайте момчета-прави сте. Каскадьорката ще отпадне-защото е много амбициозна и грозна и въпреки травмата се върна за да пази територията. не може жена , която е забравила българския език да се прави на велика в България.

Към АЗ- Става въпрос за краката на Стелла -Нали? И аз видях че има грозни крака - и аз съм за Райна. Това е само едно шоу-Райна по добре се вмества в формата- другата залага на външни ефекти и на повече реклама. не ми харесва Стелла-много внимание и обърнаха.

Стелла е готина- но е малко едричка и раката и не са съвсем добре оформени. Рана е голяма нейна конкурентка- считам че в Райна има повече финес , а Стелла е повече силов играч.Освен това неприятно впечетление ми направи Стелла-тя ревнува и иска на всяка цена да е първа-това е лошо. Тя не цени другите

Стела и Наско са най добрите,и да искате и да не искате.А това се постига с много труд,това е.Желая им успех и на тях и на другите участници,харесвам всички.

Значи тренира усилено? И къде ще играе? В "Лудогорец" Разград или в "Червено знаме" Павликени?

Колко и кой плати да вземат тази жена забравила българският???Отвратително и глупаво е като шоу, някаква си която и е професия да имитира да се състезава с хора които наистиан се трудят!Наско, а ти не бъди толкова похотлив, чесно незнам какво ти харесват толкова но игреш адски грубо и рязко!!!!!

Гледам шоуто само заради Стела, Елен, Део и Ангел.Истинска наслада за очите.Другото е мъка.Водещите са ужасни.То лигавене, то викане, никаква естетика.В България няма един нормален водещ,всички като селски глашатаи.

Каква поредна футб.., упс, денсинг старна драма, дами и господа. Гласуй, народе, пущай йесемйеси - ай, земи тия кинти, удриии. То бива смешни пародии, за да си дигат рейтинга, ама това вече е прекалено - тази, ако е била изобщо контузена, има най-невероятното тяло на всички земни кълбета!?!?! Да е жива и здрава, но подобна пародия и подигравка със здравето на хората за няколко смс-а в повече е грозно и гротескно. Но всъщност, защо пък не,щом мат'риала иска зрелища, нека му осигурим, пък макар и пародийни. Гласуй, народе, пущай йесемйеси. Убряяя. Така и не ви увряха тъпите балкански чутури колко елементарно ви лъжат. Жалко, не можете да отличите дребните лъжи, а ви се дава право да гласувате и да избирате партии, които да управлява... За съжаление, няма шанс за България :( Гласуй, народе, пущай йесемйеси.

Постигнала-пръжки, ква е тяая нечуваната. Всички дето ги не им се бачкаше тука за жълти стотинки и избягаха уж да си уреждат живота навън големи герои станаха. Кой я знай къде е мила чинии и сега дошла тука да ми говори с акцент и да ми се фръцка. Селянка. Браво на Райна, на Елен и на всички други дето в нашата шибана, Българска действителност са нещо и пред очите ни постигат още.

Ти дето се наричаш българин, дано не всички българи са като теб. Първо, позорен труд няма. Миенето на чинии може да е унизително само за някой комплексар. Второ, чалгаджийката Райна и псевдоактрисата Елена са изградили кариера в България, което значи, че са никои. Всички знаем как се гради тук кариера. И като става дума за комплекси, използвайки думата "селянин" като обидна само показваш собственото си елементарно ниво.

Симо е прав, като на високолитературен български език, казано по нашему(хохдойче шпрахе), за нула време оплю всичко българско и родно. Симо, ами по твоята логика и партньорът на американката е пълна нула, щом се е развил на родна земя...

Симо ли си СтеЛЛа ли си не знам но ако си мислиш, че Стелчето е направила голяма кариера в УСА много се лъжеш.Хората с кариера НЕ СЕ ВРЪЩАТ В БГ!!! Един пример - КРИСТО.

Страхотна е Стела. Радвам се, че ще се върне. Играе страхотно. Дано с Наско стигнат до финал. Що толкова злоба изливате срещу човек, когото не познавате, лентяи? Нищо не ви е сторила, смешници. Завиждате, защото е постигнала много, затова, и се стреми все напред и нагоре. Не се отказва, въпреки трудностите. Взимайте пример от нея, вместо да се заяждате, да обиждате и да мрънкате.

е то е ясно че тя печели, инересно ми е обаче ако друг се контузи да ли ше му пуснат същата аванта

За каква аванта става реч?

в училище си била клакиорка нали, кво пък толкова е постигнала тая като почнете да ги налагате некви нереализирани , да спечели американския формат на предаването тогава като е богиня, ама там няма нагласени схеми, а и да има едва ли ще я впишат и доиде тука да си бръмчи на сигурна победа, за мене лично фаворит е буратино луканов един отявлен денс маняк

Това,че не я харесваме, не означава ,че и завиждаме. Просто не е симпатична.

Струва ми се, че Райна е недостижима. Стела разбра това и бърза де се върне, за да не я измести.

ако въобще е била контузена , много е здрава като състезателен кон е, и е със същото излъчване

Cтела е тук,защото е поканена от продуцентите на DS. A за да бъде по-атрактивно за гледане,естествено се канят и хора с доказан талант,иначе е скучно и негледаемо. Tака е във всички тв-формати по света.

да така е, тая е страшно атрактивна с физиономия на траверс

Стела Ангелова безспорно има талант , но дразни с поведението си и със напъните и на всяка цена да се наложи в шоуто и съответно да го спечели . Лично мнение - Райна е доста по -симпатична и добра в танците

Значи дразни защото иска на всяка цена да победи? Това е типично за българския манталитет, тук хората се дразнят когато човек е целеустремен. Нямат хъс за състеание и за победа. В състеание се влиза за да станеш пръв. Но това биха го разбрали само хора, които са се справяли в живота на ново място сами, без чужда подкрепа, без връзки, подкупи и ходатайства, както е в България.

Chefo77

Не, дразнещо е самочувствието И и постоянното натякване, че е номер 1. Да, номер 1 са, но дразни цялото омаловажаване на останалите. Това говори за комплекси. А иначе Райна е по-добра танцьорка от нея и на Наско определено му е по-лесно с Райна, защото е по-лека. А Райна, колкото и да не я харесвам, днес обра овациите с едно изречение: Този връх вече съм го покорила ... Стела просто направи злобната си физиономия.

Стелла не е единствената, танцувала преди. Елен е играла 14 години класически и модерен балет!

И аз свирих 7 години на пиано като дете, това не ме прави автоматично професионален-концертиращ пианист!

Мн дърта и груба тая бее и грозна типична американка

Кака Стела се притесни Райнето да не и се натресе на местенцето ...

голям хищник е тая, дарта хиена

kokobrais

Дърта, ма са озърта :-) :-) :-)

Не мога да повярвам на колко народ е влязла под кожата тази Райна - чалгаджийката. Една от многото кючекчийки. Но това говори само за количеството чалгари в България... Да бяха поканили и Азис да участва, щеше да обере овациите мигновено, хахаа.

Заслужават победата.Те са най-добрите.

извън темата - какво трябва да означава този знак , който показва Стелла - два пръста хоризонтално. Подобен видях и на снимката на Лора /на Брендо/, нещо тийнейджърско ли....

или нещо Тарантино:))))

Всички южнокорейки като се снимат правят този знак! Явно тези двамцата са прихванали от тях.

ако тая е тинейджърка ,аз съм астронафт от наса

АстронаФт можеш да си само ти, при това първият :)))

Известна е в Щатите, има си работа и живот там, защо драпа толкова за тази победа, дори с цената на здравето си?

Много ги харесвам. Танцуват превъзходно. И другите ми харесват но тези двамата са най добре танцуващите.

Е,то оставаше двама танцьори да не танцуват добре!Не и е мястото в това предаване, няма равнопоставеност.

Защото е свикнала ,като се захване с нещо,да го докара до край!ЗАЩОТО е свикнала да печели!ЗАЩОТО е борец и с болки,ще продължи напред!Успех Стела.Не забравяй,тук е България!Тук живеят хора,с много завист и злоба.Бъди здрава!

Моля,да не се плюе по България и българите!Бедна ти е фантазията какви ги има...

другите са аматиори ,освен най-лансирания клон румен-дървото,няма равнопоставеност,ама явно целта на формата е да се грижи за егото на стели4ка

Chefo77

... а ТАМ живеят хора, които просто са над останалите ... в каквото и да е. Те са най-добрите танцьори, най-добрите актьори, най-тъмнокафяви са им продуктите в голямата порцеланова чаша и т.н.

отначало във визитката си парадираше че си пие кафето с рики мартин, сигурно е участвала в негови проекти като танциорка не като осветител , и хоп доиде тука да смачка аматиорите, вкара малко салзи ,малко контузии знае как да успива да видиме колко е борбена и че не и е било лесно

а дали е контузена наистина, тая лисица

Известна,известна,колко да е известна? Работа,работа,колко да има работа? Щом е дошла тук,значи,че е закъсала и си прави PR.

Абсолютно съгласна.От двадесет години живея в Лондон, живея и работя с англичани, говоря български без акцент. Научно е доказано че човек не говори майчиния си език с акцент и този, който го прави е с цел показност.Има нещо в поведението на това момиче, което дразни - иначе са добра двойка-Атанас Месечков е великолепен танцьор.