17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много погрозняло това момиче...

Това Риана от Алиекспрес ли е ...или европейското Карди Б ?

Джендъри, обратни, Лозанова и за капак БЕЗдара!

Мамасита = Мастита. Начи, веднага, ама веднага да им се спре MTV-то на всички български музикални изпълнители.

2000лв на час

Освен да копират друго не могат!

Тая вече и на Риана ли взе да се прави. Егати цирка измислете нещо ново. Стига с тоя копи-пейст

Това момиче е на 22 години ?! Честно, нищо лично, но на мен ми прилича на 30+ Между другото, много от момичетата на нейната възраст изглеждат доста по-възрастни.

Отвратително глупава и бездарна история.

++++++++++++++++++++++++++

Аз съм 30+ и съм като на 22!

Софтпорно..

Долнопробно и евтино.....Провинциалният стремеж да си първи и по-по-най са направили това момиче да бъде срам и ужас за родителите си!!!!

Навремето музикантите вадеха всяка година по един албум. Сега на всеки пет години вадят някаква тъпа песньовка, на която им викат проект, звучи някак по-....

Екстра е клипчето - евтинко, долнопробно, ще се кльопа! Всичко си има, както се полага - кълки, цица и мръсница!

Дара е Дара.Показа го още в Х фактор.Къде е Християна Луизу,дето толкова я фукаше и фаворизираше арменеца? Браво Дари.Само Варна.

Много бе.. за едни големи цици

В днешно време музикантите и певците на са творци, а продукт за пазара. Основно изискване : трябва да се с по вкуса на папагалчетата (разбирай "феновете') и сме готови. М/У другото не разбирам защо всяка трябва да се намаца като краден камион .... ъъъ

Груба е, гнусна!

На 22г някои момичета са вече ДОКТОРКИ с образование, интелект и ценз. Не-всички са Дари, Тари, Тати, Тити

Кой е казал, че Дара е музикатка? Музикантка е Мария Димитрова, де ме извини че и намесвам името тук, пееща на ЧЕТИРИ ГЛАСА "Девойко, мари, хубава". За това се иска Глас, Смелост и МОЖЕНЕ. https://youtu.be/kdh0X-d6xmo А Дара си има СПОНСОР, който и е платил "проекта" - електронна обработка от квичене до кълчене в продаваем soft "продукт" за възрастни. А за да хванеш спонсор, се изисква определен талант и умения.

се ли подмива? Срам ме е да си призная, преди години, свалих едно "маце". Като я погалих между циците.... пусна кир.

Какво означава MAMACITA: The literal translation of mamacita is "little mother" but the figurative and more accurate translation is "hot momma." The moniker is never really used to describe an actual mother, a genuine mamá or mamita. Instead, the word is inextricably linked to a man's perception of a woman as an object of sexual desire. С 2 думи: Статията е порно.

да поставиш, дори Уитни Хюстън, в малкото си джобче. Такава е днешния Глас на България Невена Цонева. Може да изпее в туисто-чалга Уитни Хюстън, да се докосне до неповторимата Паша Христова и да застане редом до недостижимата Валя Балканска. Нито ред за Невена в ДИР. Майтап. Затова пък Тита, Дара, Зара, НиЛо всекидневно ни затрупват с интимната си козметика.

Това е Elite ESCORT. А "клипът" е CV- то на Дара за наемане на работа в "интернационална агенция".

Много е за душманите.

Парчето е трагедия, но Дарето си е супер.

bez/Dara мамаси та е ало!

Хаха

това е името на песента, иска да каже че се е направила на латино мурва

Амортизирана млада жена