17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се, като е покорила десет държави, защо за три дни е събрала само 66к гледания? Саня се олива не само с изцеждането на протежетата си, но и с дебелашкото им разхвалване. Като зарзаватчийка на женския пазар е.

Това за мен е неква скрита реклама на нескафе

Яко пиче е

Не знам кои държави е покорила, но със сигурност англоговорящите ги е ужасила с този английски! Пей си на български, момиче! Не че ти е много добър, ама си си наш продукт!

С тази долнопрбна музика покорили кого…….направо да се изумиш. Това ли се цени днес? Call me - с една дума силиконка на повикване

Ебати гадния чалгарски ритъм.. тра-та-та-тааа, тра-та-та-тааа.. ;)

marketor

маазна чалгия. не става

Какъв е този кошмар и какво са тези чалги, този който е писал статията чул ли е песента и видял ли е клипа. Дара направо да ходи при чалгата, но за да се пласира трябва да я сложат 3 месеца на строга диета.

Kenn1111

Много зле и клипа и песента.Незнам кой ги пише тия глупости.

Ами най- сетне, хиляди изгубени таланти в тази държава по безмислени формати, че Румъния, Албания отдавна са напред и навън по чуждите подиуми, само нашите тук посреднически музикални компании са хванали за гушите младите и ги въртят по вътрешния пазар, накрая загиват в някоя фолк помия

Дара, Тита, Гери-Никол , ги бърам - изглеждат ми съвсем еднакви и като визия и като концепция

съвсем ще се объркаш като разбереш че има два броя с името Дара

Оййй...Тази малка трътла-много на сериозно се е взела-нито някакъв особен глас,нито визия с олекотено излъчване -нищо интересно за което ,да се хванеш...но явно някой упорито я лансира в Бг.

Най-посредствена песен, еднодневка... опитва се, много й се иска, но все нещо не й достига, за да направи тотален хит , самият текст много простее, няма дълбочина... поне се опитва... пожелавам й успех

Браво на дебелото джудженце !

Има песни на Дара, които ме кефят. Тази не е една от тях.

Боже опази!

Мани мани, то е една "визия", един нафталинено дигитален сексапил, едни ритми "завладяващи". Направо Саня да ги продава на Пайнеро и да "жънат" успехи.

ааааси гнусната работа....

Айде да си гледате поне заглавията преди да пускате статии.

Ма тва не става нито за слушане, нито за гледане. P.S: аутфит на 80-тарска проститутка? Това ли пробутват за тренди?