Коментари - Дария Симеонова и годеникът ѝ с предизвикателство към Теа и Наум | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бяха писали за някоя фолкаджийка или плеймейтка всичко щеше да е в реда на нещата. Аз предпочитам да пишат за български актьори, художници, истински музиканти - хора на изкуството.

Да, но да пишат новини. Откога новина е качена снимка в социален профил и коментара под нея?!

Млади хора - жълти зъби. Трябва да направят нещо по въпроса.

От наркотиците е.

Айде стига с тези бездарни театрални мутри. безДария и Наум-с връзките по-добре да не си снимат грозните фейсове, че плашат. Има далеч по-значими хора на този свят от тези театро-палячовци без мозък, които повтарят години наред като папагали думи написани от някой друг!

истински влюбените на позират а пазят светостта на любовта си. такива дето много се гушкат на обществени места са фалшификатори на чувства!!!

Прави ми впечатление,че колкото са по - грозни мутрите,толкова повече селфита си правят.Не знам точно касъв комплекс избиват, но е така. Тези изобщо не знам кои са нито пък онези които предизвикват, но едно е сигурно - празни кратуни - глезотии,които тепърва ще трябва да надраснат инфантилността си. Келеши разглезени!

Човек, ако можех, щях да ти дам 1000 плюса

В огромна грешка си. Аз съм много грозен, направо страшен, а нямам ни едно селфи :))

Ами, нямам представа кои са всички тези индивиди. Не си направих труда дори да прочета "новината", но за сметка на това реших да си изтропам коментарчето, по образ на публикацията на самата "новина". Да живее скромното разхищаване на bandwidth!

Евала!