17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му харесват на този шопар а детенцето да расте здраво независимо от кого е

Толкова глупости прочетох тук....ако детето е от Б. то ще живее с тях, а няма да е при баба си.

Бабата си го обича, защото е свикнала с него. Котка ако гледа - няма ли да се привърже и към нея, без да й е роднина?

Друго имах впредвид.Бабата ще си обича внучето- за нея е внуче, няма значение кой е бащата, майката е ясно коя е.Просто ако детето беше не от Коко то щеше да живее с родителуте си и с гледачка може би.Детето си е на Коко, то прилича и на братчето си.Някои хора много неща си съчиняват.

Как са били 16 години заедно, като Динев беше женен за Анелия?!? ...или се брои и когато са били любовници?

Толкова от отдавна не са заедно с Анелия... Ти май не усещаш как минават не години, ами десетилетия..?

Тези "герои" няма ли и те в скоро време да се преметят в новините за данъчни проверки?

първият й мъж от няколкото научни работника на твърда заплата, за които е била женена, вече е в новините с данъчните проверки.

Тя е принцеса на цялото "семейство" - кое е цялото семейство на тая кифла

Много моля, да ме светнете- Емилия, Анелия, едно шокиращо девойче с джуки, коко динев, 2 годишно дете? Кой кум?, кой сват?, кой на булката брат? ;-)

Тя не е от Коко. Тя е от Бахур, Емилия отдавна призна това. А на снимката е плашеща.

Но не го е признала публично, а пред познати под секрет.

Чу се че май не е на Коко а на новия й мъж с който са изневеряли още неразведени и като я гледам в долната част на лицето прилича на хамстер като арабина малко.Съседкатс му я е виждала много често в тях преди много време още, тогава вече жена му е била често в Испания

Да, точно на хамстерче, одрала е козинката на Башур :) Това е и причината той да продължи да иска да е с нея след душевния си срив. Усеща я своя съпруга заради детето.

Емилия никога не е била омъжена за Коко Динев, за да се развежда с нея. А Бушар е разведен отдавна. А ако детенцето е на Бушар, ами пак му прави чест - повече мъже е от Коко.

А ве мишки. Ако пишете за всяка дъщеря на Коко нема ви стигне сториджа ве.

Хубави дечица има Емилия, да са й живи и здрави, на нея приличат! И дано след всичко преживяно да си е взела поука и да е щастлива със съпруга си и на него да му роди няколко - хубава двойка са!

И да не я пребива от бой като Коко.

Коко дори не си узакони връзката с нея, а тя напусна първия си съпруг заради него. Кой каквото сам си направи ... Затова написах - дано да си е взела поука. Бушар е хубав мъж и както изглежда, сериозен, отговорен. Жалко за трагедията, която беляза началото на семейния им живот, ще им тежи завинаги, но дано да намерят сили да продължат напред и да са щастливи заедно!

Един дебел възрастен шебек плаче за затвора...

Коко Динев - осеменител номер 1. Ох, Кокоо-оо......дай няколко семки и на сам.

И двете му дъщери не са от него - едната е на Жоро Илиев, а другата на Жорж Накрая ще се окаже, че само Ванчо е от него.