Дъщеричката на Криско навърши две годинки (снимка)

Малката Амая, заобиколена от розови балони, е облечена в приказна бяла рокля и позира с баща си до голяма торта, вдъхновена от Мики Маус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от Криско! Голям праз, че имало ЧРД детето. Да е живо и здраво, ама що за "новина" е това? Стига с тия измислени герои!!

Да е живо и здраво детенцето. Лошо е, че никой не си избира родителите, но както и да е. На мой приятел, вчера - 22-ри септември, синчето му навърши 5 годинки. Защо не виждам нищо в сайта ви, относно рожденния ден на това дете? Или дискриминация нещо - известни - отпадъци. Лекичко да ви го лъзна у тъмната дупка. Лекичко.

Ееееее, значи като се почне с тая злобичка - що за еди-кого си пишат, а за еди-кого си не пишат. Защото на твоя приятел синчето го знаят само техните и ти. Направи си сайт, започни да публикуваш статии за това кой твой познат е умрял и кой е родил и когато под коментар съвършено непознат за тебе човек те напсува, че не си отразил, че на еди-кой си негов познат/роднина/приятел/ баба му починала или детето станало на 5 години, тогава ще намериш отговора на малоумния си въпрос.

За котката на Гала няма ли нещо ново?!

.

Абе, защо на всички родни звезди (добре де, не на всички) партитата за рожденните дни на наследниците им приличат на ежегодна акция - атракция за Великден в някой МОЛ или увеселителен тематичен парк в Орландо. - То не са декори, не са тапети и трансперанти с надписи, аркади от балони, изложени бонбони и сладкиши като на витрина в сладкарски цех, майките застанали - позират като аниматори -героини от Дисни филм, роднините и те наредени като седемте джуджета, татковците и те като анимационни персонажи ...То партито не е май за детето , а повече за инста последователите им..

щото наемат фирми а ония само тва знаят

ако не можеш да правиш мъжки обади се!

лайно +1/2 /

Нали не си мислите, че жена му е лудо влюбена в него. Просто падат кинти без усилия. А тоя като го видиш как е облечен и ти става ясно за цялата му ценностна система.

Защо заведението, в което си празнувате рождените дни на децата, е едно и също при теб и Преслава? Някаква отстъпка за деца на чалгаджии ли дават, Криско? (:^D

Наредили, накичили, претрупали с къв ли не кич из тях...Ужасссс...И доволни и ухилени от от целия тоя цирк. Достоен за ФБ и ИГ фукня.

То голямо чудо... Показват ни как се отглеждат оядени, презадоволени и безполезни бъдещи членове на социума. Какво разбира от розови балони и 5 етажни торти едно 2 годишно келешче? С родители, олигофрени... Само като им видиш физиономиите на двамата дебили, какво изхвърляне правят и как се кефят на разсипията..