Дъщерята на актьора Ришар Бери го обвини в кръвосмешение

Колин твърди, че я е изнасилвал и нападал сексуално, когато е била малка, той отрича

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие сериозно ли вярвате на тия извращения ? Тая явно е изкукала от много наркотици !

Свършила е мангизите за наркотици.

Всички тия митутки къде бляха по 30, 40 години. Всичките до една живеят в демокрации, където няма преследване нито на политическа нито на сексуална основа , сащ и Франция са най големите демокрации. Разбирам да ги бяха на..бали в арабския свят или в соца никой нямаше да им обърне внимание но в сащ и франция щяха да получат справедлив процес и преди 30 години. Къде бяхте бе п..ки заспали.

Ако баща ти те беше насилвал сексуално, ти щеше ли да се оплачеш? Пък и малоумници харесват словесната ти диария!

Чети детайлите - нова съпруга (нищо ново), ревност от страна на детето (пак нищо ново), желание да "разкара" новата или да отмъсти на родителя и т.н. Все пак много тъжно.

,,Детето,, е на 38 по времето на новата бременна съпруга- т. е. ще се появи нов наследник. Той и новата съпруга имат права върху наследството на бащата.

Ако живеех във Франция щях да се оплача веднага, или като стана на 18 години. Защо въпросната е мълчала 20 години?

Чета коментарите по-долу и направо изпадам в паника и се сещам за "Прозореца на Овертон", лека полека се прокрадва нещо ненормално, което лека полека става нормално, опомнете се, това че се случват такива неща не значи, че са нормални и допустими, не са, това е абсолютно извратено, а кръвосмешението какви физически недъзи може да докара, четете бе!

тъй като , както се разбра той и е доводен баща.... и въпреки това е силно притеснително!!! Тя е зависила от него- а и без подкрепата на другия родите- майката?!? Както често тя не вярва-.--а не дай си боже- и с нейно съгласие- тогава КАКВО ПРАВИ ЕДНО ДЕТЕ?

Чела е книга за доведен баща насилвал брата на авторката на книгата.

Време е ние българите да напуснем този гнусен и извратен Евросъюз, сборище на всевъзможни педераси, педофили, наркомани, алкохолици и извратеняци. Ние нямаме място сред тази долна измет!!!!!!!!!!!!!

Интересното е, че заминалите българи в страни от ЕС са доказали, че са част от тази измет. Доста от българите останали тук също са доказали, че са измет и общо взето много измет.

Има проучвания по въпроса. Ранните детски спомени са измислени. Доказателство, че тези спомени са измислени (авторите използват този термин, а не лъжа), е че те се формират и сглобяват парченце по парченце от ранната епизодична и семантична памет от детството. Неспособността да запазим спомени от най-ранното детство обичайно се определя от науката като инфантилна амнезия.

И у нас много майки се ебът със синовете си и много щерки с бащите си...както и бащи със симпвете и майки с дъщерите, какво толкова, ако го правят с презервативи

Ти си от тях. Видно е.

Франсетата са перверзно и се ебът като циганите, всеки с всеки, арабите също. Този си е изебал всичките деца а те са се ебали помежду си и с майка си.

Гнусна работа, както и да я погледнеш. Тоя, ако е посегнал на децата си, а тя - че чак сега пропява. Еднакво гнусни са и двете страни.

Само едната страна е гнусна. Другата ще стане гнусна, ако можеше да се докаже, че е извършил това, в което го обвинява първата страна. В момента гнусно е само детето му.

205 милиметров лайномет

КВО...АМИ АКО Е БИЛО С ОБРАЗОВАТЕЛНА ЦЕЛ ...КВО ...НЯМА ЛОШО ДНЕС В ИСПАНИЯ ПРИЕХА ....ВСЕКИ НАВЪРШИЛ 16 МОЖЕ БЕЗ МЕДИЦИНСКО ДА СИ САМООПРЕДЕЛИ ПОЛА ....ДОАКА ТИ СЕ В ЖЕНСКА ТОАЛЕТНА ..ПИШЕШ СЕ МОМИЧЕНЦЕ ... ЕВРОЦЕННОСТИ ....ТОВА ЧЕ НЕ СТЕ ДОРАСЛИ ЗА ВИСИНИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА Е САМО ВАШ ПРОБЛЕМ ... ЗА ДОРАСЛИТЕ ..ЧЕСТИТО ....ВЕЧЕ ИМА АНАЛЕН PCR ТЕСТ ...ВЕЧЕ С КЕФ ЩЕ СЕ ТЕСТВАТЕ ЗА КОРОНАВИРУС

Хм, сред ромското население в България е нормално поведение в кажи речи всяка ромска колиба. Сред англичаните е толкова разпространено, от простите селяндури до кралския двор, че по целия свят има вицове за тях. Сега, когато някой се сети след 30 години разни такива неща, които са абсолютно недоказуеми, обикновено става въпрос за пари и изнудване.

да не си и ти плод на нещо такова?

Аз, не виждам нищо странно в това човешко поведение, от зародиша на човечеството се е случвало, та до днес! Съвсем друг въпрос е, сега действащата правна рамка, която към момента не допуска т.н. кръвосмешение! Но, погледнато от еволюционна гледна точка, реално обществото деградира в съвременните условия ... В крайна сметка, "човекът е обществено животно", както е казал великият философ Аристотел.

От еволюционна гледна точка би могло и да е допустимо, но правните конструкти, които сме изградили към този момент криминализират подобно поведение! В това е и смисълът на обществения договор, законите добри или лоши - да се спазват от всички.

:много си зле с еволюционните познания.... кръвосмешението се забранява за да не се появяват в поколението генетични наследствени болести...сериозен проблем напр. в Англия, където ислямът позволява женитба между първи братовчеди....и не само там..

от престъпници...кой посегнал на майка си на децата си...джендъри и педофили!

Щото тука са все ангели небесни,нали?

А Б Бг това са нормални неща...и хората не се хвалят с тях :D

С абсолютна гаранция в България е символично на фона на буквалните идиотщини на запад. Като в България повечето такива престъпления се вършат от хора с небългарски самосъзнание.

Забравих да кажа ,ами защо никой не смее да каже на глас,да се оолаче официално ,или да разследват -Кралския двор ?? Там е ясно че поколения се кръвосмешават реално ! Защо ли там не се разровят а .Не е честно така ,за едни е скандално за други -си траят ...

Имам чувството, че при някои жени липсата на цикъл ги удря в паметта. Изведнъж се усилва дългосрочната такава. Сещат се за неща преди 30-40-50 години. Или по-скоро ги треска във фантазиите в отдавна минало време.

Да направят и мъжетв пострадали от такива обвинения -подобно движение на ми туу ! А когато примерно жената с цел да си направи лесен пътят сама му се нахвърли и направят работата ,след 20 години реши да се направи на жертва ,кой е виновен ...да се изясни също!!! Виновна само и единствено тя .

Това е баща ѝ бе темерут!

Тая коза да беше изчакала още. Кво са 30-40 години?!? Можеше като почине баща й да се сети.

Е то така лесно се казват тия неща...Все едно баща й я е завел на сладкарница!

Мъжете, станали жертва на измислени обвинения, също трябва да си създадат движение MeToo!

Така е,но защо не са се сетили .Тъкмо да контрират скалъпени обвинения ,които само разрушават репутации и животи ,когато не са истина!

Ми ту - кръвосмешение! Айдеееееее, нова порция лайна залетяха. Феминизацията ли е виновна?

наказанието за такива - кур да не видат, цел живот. НУЛА ВНИМАНИЕ, ИЗНУДВАЧКО, МРЪСНА. И БАЩА СИ ПРОДАВАШ?

Митутутките счупиха всякакви граници, че и тъпомера покрай тях!

Айше ,Айше Бяхме брят и сетра , после мъж и жена , а сега си ми сватя ....

Е 30 години ли чака тая да го обвини?

Боли ме дупе , че у Маджарска са немале излаз на море...