Коментари - Дъщерята на Ана Уинтур с втора сватба в Портофино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И двамата имат неприятно излъчване.

мамин киликандзър което не става с пари става с много пари или с още по-много жива и здрава да й е

чия дъщеря е - най-стилните тоалети, които са показвани на този сайт. Иначе за красота не може да се говори, но тя и мама не е първа хубавица, което не и пречи да бъде еталон за стил. По характер обаче е комбинация между черна мамба, анаконда и балканска усойница, ако сте и гледали интервютата на Ана. Дано щерката да не се е метнала на нея, че горко му на зетя.

Роклята е по-скоро ретро парцал. За останалото- и булката и младоженеца имат много злобничко излъчване на гнусняри. Ти продължавай да се възхищаваш в стил бг-мама обаче.

ами честито.

Те имали ли са първа сватба изобщо, че тази да им е втора?

Много са сладки и красиви и двамата.Да са живи и здрави.И много, много дълги години щастлив семеен живот.А колко пъти ще вдигат сватба,си лично техен избор.

Майка й е била доста по-хубава от нея. Доброто облекло я спасява. Иначе не е момиче, след което да се обърнеш по улицата. Мъжът и е използвач, очевидно. Доста по-хубав е от нея.

Много стилна работа, много нещо, ама малко им е рано за втора сватба. Около 20 години рано. Ако искат да привлекат внимание, да вземат да поработят двете мамини дечица. А за всички прехласнати лелки - ами няма да имате втора сватба в Портофино тоя живот. Най-много в семеен хотел Порто в село Равда.

Чак хубава не е. Груби вежди, тънки устни. Иначе за бюста се е постарала. Липсва й чар. Ама да са живи и здрави.

Ама ,НЕЛОооо,зарежи тая тъпа страница дето я списваш,че хем е жълто-кафява,хем само негативни коментари събираш.

Що, бе. Нека си пише жената. С тая некадърност ако си купи диплома за архитект, инженер, лекар или юрист знаеш ли какви бели може да направи? Тука и е екстра.

Франка, за бога, не Франча!

Много красива и стилна булка !

За сведение на писача - мъжете се женят, жените се омъжват, а двойките се бракосъчетават. Моля Дира да изисква поне завършен 8-ми клас за наемниците-писачи.

Тия втори сватби не са модерни вече, модата им отмина преди 10-на години. Даже и Магърдича дигна втора сватба. Или тази може да е от сегашните модерни "втори" сватби - първата с по-отбран малък кръг, a втората масова за простаците.

И мъжът й е италианец. Всички много държат на модата и стила. Освен на хубава музика, вино и красиви жени

Италианките са грозни, хубави са само по телевизиите. Все пак от 80 милиона народ може да докарат 100-на по-хубави.

така е, аз живея в Италия. Грозни са масово, но се мислят за богини!:0

То пък българките една хубост... айде стига сте си избивали комплексите. Изборът е между силиконови миндили и селски пръчки, или и двете накуп.

Е, аз пък все стилни мъже съм видяла там-независимо от това дали е на 18 или 78 и е дали е лекар, професор, пенсиониран инженер или сладкар. Баловете и официалните им събития са със симфоничен оркестър, с арфа, с орган, с оперно пеене на живо. И всички до един са облечени с арманита, версачета, гучита. Хубаво вино, гурмета и много ВИП ове, които не се вземат на сериозно. Много е приятно...

Така е, с ниските си заплати не се колебаят да профукат всичко, за да се накипрят с маркови парцали за имидж. Иначе живеят в апартеаменти без отопление щото им е скъпо, някой от тях дори като възрастни живеят в една стая с чужд човек по същата причина, но за маркови цайси и парцали винаги намират кинти. Доста повърхносто за всеки интелигентен човек, нали?:)

Да, така е. Бих сложила 100 полюса, ако можех.

Wow, колко стилна дама дъщеря й, има моето искрено възхищение. Дори слага и Кейти, и Меган в малкия си джоб. Разбира се, майката също е много стилна. Но дъщеря й е просто класа. Нашите т. нар ВИП могат само да дишат праха на стила и класата. Аристократично поведение и излъчване очевидно са вродени и ако не са ти в кръвта и гените никога няма да ги имаш, независимо от количеството пари.

Приятна гледка!А не разни бозави,които се опитват да ни представят за 'класа' и ''красиви'' Нека бъдат щастливи заедно!